Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
szpara w drzwiach

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
primo0

PostWysłany: Sro 27 Lut, 08 18:03    Temat postu: szpara w drzwiach Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam jestem tu nowy wiec wszystkich witam:)
Moj problem polega na tym gdy zamkne drzwi to na (niewiem jak to nazwac) ale na polączeniu z dachem to mam szpare do ktorej moge wsadzic palec. W jaki sposob mozna to zniwelowac? Question Question czy to wina drzwi??oraz te drzwi w gornnym rogu odstają od calej bydy z jakies 1-2 cm:(
PZDR!

Ostatnio zmieniony przez primo0 dnia Sro 27 Lut, 08 18:44, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sro 27 Lut, 08 18:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze temat nei w tym dziale (juz przeniosłem).

A co do pytania, masz ty w ogóle uszczelkę na budzie?
Powrót do góry
primo0

PostWysłany: Sro 27 Lut, 08 18:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam uszczelke wokol drzwi i wokol budy
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sro 27 Lut, 08 18:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NO to mozę być uszczelka szmelc, drzwi źle wstawione, wygięte albo cholera wie co jeszcze. Zapodaj jakieś fotki to moze coś sie zaradzi.
Powrót do góry
primo0

PostWysłany: Sro 27 Lut, 08 18:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w takim razie jutro wstawie fotki. zapomnialem dodac ze w gornym prawym rogu drzwi odstają od budy jakis 1 cm. A jesli drzwi są zle wygiete to da sie je podprostowac??szyba nie ucierpi na tym??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński