Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
światła drogowe/mijania

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 08 18:23    Temat postu: światła drogowe/mijania Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chciałem zapytać czy instalacja elektryczna maluszka wytrzymałaby gdyby przy włączaniu świateł drogowych, mijania nadal zostawały zapalone?

Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 08 18:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po cholere ?
Powrót do góry
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 4

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 08 19:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wytrzymuje. Sam u siebie jeżdżę z włączonymi mijania i drogowymi.
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 08 22:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bonus napisał:
Po cholere ?

z czystej ciekawości, chyba po to jest forum żeby zaspokajać swoją ciekawość?? a nie pisać posty nic nie wnoszące do tematu Wink

Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 5

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 0:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Grociu napisał:
Wytrzymuje. Sam u siebie jeżdżę z włączonymi mijania i drogowymi.

I nie ma problemów z tym, że alternator nie daje rady ładować aku??
Powrót do góry
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 16:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój daje radę.
Powrót do góry
Fifi (Bydgoszcz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 23:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

daje rade rade bez problemów, zalezy jeszcze jakie kto ma żarówki
najlepiej jest to zrobić na przekaźnikach ale powiem z własnego doświaczenia że takie rozwiązanie w praktyce nie daje nic Razz albo bardzo niewiele Razz o jedynie zmienia sie smuga światła ale jasność ta sama Razz

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
Grociu (EL ....K)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 23:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja po prostu do połowy opuszczam wajchę od drogowych i w pewnym momencie świecą i mijania i drogowe.
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 5

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 14 Wrz, 08 23:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak się jedzie na światłach mijania i przełącznik od drogowych pociągnie do siebie to też zaświeci bez gaszenia świateł mijania. Poświeciłem sobie tak i tak i porównując świecenie się tylko świateł drogowych, oraz drogowych i mijania razem to przynajmniej w moim odczuciu lepiej droga oświetlona jest, gdy tylko drogowe świecą, a nie oba razem (żarówki mam jakieś z tych tanich H4 +30%).
Powrót do góry
piteer (Jarosław)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 15 Wrz, 08 9:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie nie działa to co w każdym aucie tzw. windowanie, że pociągnę do siebie i mi się drogowe pojawiają... próbowałem i nic

a czasem też jeżdżę na obu światłach jednocześnie ale żadko

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński