| Autor |
Wiadomość |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Wto 12 Maj, 09 21:51 Temat postu: |
|
|
Ze względu na dziedziczność praw dostępu musi być to member  _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Czw 28 Maj, 09 9:18 Temat postu: |
|
|
Szczuraz przypadkiem "znalazł" bug'a. Edycja profilu z poziomu administratora portalu ucina podpis do pierwszego polskiego znaku Jeszcze nie wiem jak to naprawić. Więc jeśli ktoś dostaje lub traci prawa membera może mieć ucięty podpis.
PS. Problem został rozwiązany!
PS2. Rogal z Wrocka niczym fenix z popiołów powstał i zafundował nam mały bajer na portalu i forum - bajer niespodzianka  _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rOgaL (Wroclaw)
|
Wysłany: Pią 12 Cze, 09 22:30 Temat postu: |
|
|
hehehhe dziekuje Maxxiu no ja tam tylko podsunolem taki malutki pomyslik tzn w sumie to bylo pytanko czy sie da a Maxx nie dosc ze powiedzial ze sie da to jeszcze to wprowadzil w zycie taki maly bonusik forumowy jesczeraz wielkie dzieki Maxx za pomoc  _________________ Happy Hardcor and i feel goOd
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)
 Pochwał: 7
|
Wysłany: Pią 12 Cze, 09 23:41 Temat postu: |
|
|
widzę że macie dosyć zażyłe kontakty, co tylko potwierdza naszą tezę, ale przynajmniej macie jeszcze jednego membera z WRC  _________________ 1998 EL
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Sob 13 Cze, 09 0:01 Temat postu: |
|
|
Może i rOgaL przekręcił wasze składki, nie wiem, nie wydaje publicznie wyroków których nie jestem pewien, nie mogę też tego wyjaśnić zdalnie skoro lokalnie macie z tym problem. Sprawe trzeba było załatwić na Ogólnopolskim we Wrocku. Teraz to ja w Łodzi mogę sobie powróżyć z fusów. EOT. _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rOgaL (Wroclaw)
|
Wysłany: Pon 15 Cze, 09 2:35 Temat postu: |
|
|
| Ozzy napisał: | widzę że macie dosyć zażyłe kontakty, co tylko potwierdza naszą tezę, ale przynajmniej macie jeszcze jednego membera z WRC  |
Ozzy nie wiem kim jestes i prawdopodobnie nie mielismy tej przyjemnosci sie poznac, swoja wypowiedzia pokazujesz klase prawdziwego polaka ktory nic nie wie a leci tam gdzie szum. Co do kontaktow z maxxem to mamy je czysto sluzbowe nic wiecej a co do membera to juz nim nie jestem jak bys nie wiedzial od landych 3 lat.. _________________ Happy Hardcor and i feel goOd
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Pią 19 Cze, 09 21:25 Temat postu: |
|
|
Ciężko będzie wszytko upachć na stronce teraz, nie wiem czy taki wygląd jest do przycjęcia. _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Pochwał: 5
1988 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pią 19 Cze, 09 23:03 Temat postu: |
|
|
Mi się nie podoba. I moim zdaniem Shoutbox na stronie jest niepotrzebny. Wystarczy na forum. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (kowal)

Pochwał: 10
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Sob 20 Cze, 09 1:48 Temat postu: |
|
|
| kaszlak_maniak napisał: | | I moim zdaniem Shoutbox na stronie jest niepotrzebny. Wystarczy na forum. |
Podpisuje sie pod to
chociaz jest lepiej tak jak teraz niz był z boku 
Dobra mój błąd m.a.x.x. bedizesz wiedizał o co mi chodzi //Lama _________________
Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Sob 20 Cze, 09 22:35 Temat postu: |
|
|
Od pewnego czasu stosuje zabiegi które mają przyciągnąc userów na portal zamiast na forum, więc jestem absolutnie przeciwny dodawani bajerów tylko na forum, ale jestem skłonny zrobić SB tylko na portalu . _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie 21 Cze, 09 9:32 Temat postu: |
|
|
W jakim celu czynisz te zabiegi? na portalu wejdzie wiecej reklam? _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bobi (54°16)

Pochwał: 1
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Nie 21 Cze, 09 11:08 Temat postu: |
|
|
Ja i tak do tego shoutboxa nie mogę nic dopisać, bo ciągle każe mi się zalogować mimo, że jestem zalogowany  _________________ Mistrzów prostej pozdrawia pierwszy zakręt.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/49118
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Porthos (Głosków/ pod Wawą)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Nie 21 Cze, 09 11:16 Temat postu: |
|
|
| wyloguj się a potem ponownie zaloguj - mi też czasami głupieje |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Nie 21 Cze, 09 11:28 Temat postu: |
|
|
Pracuje nad rozwiązaniem tego problemu, na razie jedyne obejście to się przelogować.
| Bilo napisał: | | W jakim celu czynisz te zabiegi? na portalu wejdzie wiecej reklam? | Zakładam że Twoje pytanie to prowokacja tak samo jak temat o fajny forach...
Część userów ma konsumpcyjny styl bycia, wymagają nie dając nic w zamian, korzystają najczęściej tylko z forum. Są też userzy którzy są skłonni dać z siebie, coś więcej niż tylko post na forum i nie chodzi mi tu o składkę klubową (chociaż to też pewna forma „dania czegoś od siebie”). Fachowo nazywa się to „user generated content” (treść generowana przez userów). Portal daje właśnie takie możliwości ale musi być obecny w internecie.
Nawet teraz gdy można dodawać newsy, artykuły, umieścić się na mapie userów, dodawać linki i daty imprez (a będzie jeszcze więcej) nie ma zbyt dużego zainteresowania - jedynie kalendarium ruszyło które jest widoczne na forum, bo Nowaczek sam dodał już 1 imprezę.
I właśnie dlatego chce poświęcić portalowi więcej uwagi bo forum ma się już bardzo dobrze, jedyne co dojdzie na forum to samodzielna możliwość wstawiania galerii do postów żeby nie trzeba było wysyłać ich do mnie. _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie 21 Cze, 09 13:34 Temat postu: |
|
|
Nie Maxx to pytanie ale jak widac dla ciebie retoryczne. Nie ma nic zlego w reklamach na portalu i kij mnie obchodza wplywy z tych reklam. Natomiast portal nie jest mi konieczny tak samo jak klub 126p. korzystam i bede korzystal tylko z forum. Przepraszam ale po ostatnich zdarzeniach a szczegolnie podwieszeniu pewnego tematu nabralem dystansu do kierownictwa. Temat o fajnych forach byl prowokacja tylko dla niektorych userow a dla innych chwila refleksji. Byl na HP i mogl tam byc. Moze czesc osob sie opamieta i zastanowi sie czy to forum ktore tworza jest takie fajne. Tez w twoim interesie powinno lezec podnoszenie jego poziomu... Maxx. _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A4 B7 2.0 TDI black power, Audi 80 1.8 S white power |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Sro 06 Sty, 10 0:34 Temat postu: |
|
|
Powinna juz dzialac lokalizowanie userow na mapie mimo uzywania polskich znakow, w zwiazku czy bedziemy mieli konkurs
Doszła też duża aktualizacja, skryptu na stronie, aż się boję sprawdzić czy zmiana avatara działa... _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Pon 29 Mar, 10 21:32 Temat postu: |
|
|
Najbliższy roadmap na 2010 to:
- Dział z kasą klubową na stronie (do wglądu dla memebrów)
- Polecane zakłady z mapą na stronie
- Dodać zaległe art.
- Uruchomić sklep
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (kowal)

Pochwał: 10
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Wto 30 Mar, 10 13:02 Temat postu: |
|
|
m.a.x.x. Dobrze
czekamy co bedzie nowego w sklepie ?? _________________
Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Sob 08 Maj, 10 0:32 Temat postu: |
|
|
Tak na marginesie to jesteś już na mapie, wystarczyło wpisać Tylickiego jako nazwę ulicy bo inaczej Google Maps jej nie rozpoznaje  _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Nie 09 Maj, 10 21:21 Temat postu: |
|
|
Działa już lokalizowanie userów na mapie, można używać polskich znaków i kodów w formacie XX-XXX. _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sr99 (Środa Wlkp)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Wto 18 Maj, 10 16:28 Temat postu: |
|
|
Dział download/dokumenty i pozwolenia/ pozwolenie na tekle, da rade jakoś to ściągnąc Inne pliki chyba tez zabardzo nie działają. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Sro 21 Lip, 10 23:59 Temat postu: |
|
|
Experymentalnie na stronie na dole pojawiła się nowa belka nawigacyjna. Pozwala na:
- skok w inne miejsce portalu (listę pozycji można edytować)
- przewinięcie do początku strony
- podgląd klipów na YT i wpisów na Facebooku
- pozwala polecić dowolną podstronę/treść innym (poleć innym)
- pozwala zobaczyć newsy ze strony rozłożone na osi czasu
- (docelowo) będzie tam można zobaczyć także ostatnie wpisy na forum
Zakładam że się wam nie spodoba (intuicja)  _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Pochwał: 5
1988 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Czw 22 Lip, 10 0:02 Temat postu: |
|
|
| m.a.x.x. napisał: | | Zakładam że się wam nie spodoba (intuicja) Faja |
Powinno być tak jak w przypadku górnego bannera - fajnie że taki gadżet jest i jak się komuś podoba to go ma i se z niego korzysta, a jak kogoś ****** to powinna być możliwość całkowitego wyłączenia.  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Czw 22 Lip, 10 10:07 Temat postu: |
|
|
Gdyby się to przyjęło to właśnie tak zrobimy Na razie chce poznać wszystkie wady i dodać tą belkę "ostatnie posty". _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quoter (LDZ)

Pochwał: 4
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Czw 22 Lip, 10 10:25 Temat postu: |
|
|
- nawigacja powinna przerzucać w tym samym oknie
- mao Filmów jeśli idą z pojedynczego konta na YT lipton jeśli nie dodaj z mojego [quoter126]
- http://www.iv.pl/images/43603242744580819159.jpg ???? ?? ?? ?? ? ? _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|