Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Status na forum
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 26 Wrz, 06 23:08    Temat postu: Status na forum Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli jesteś memberem a masz zły status (brak membera), dopisz się w tym temacie, razem z informacją z jakiego jesteś oddziału.

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Sro 21 Lut, 07 12:52, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Medyk (ETM)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 27 Wrz, 06 15:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

only for members
Powrót do góry
Nikita (Zarszyn)

Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p BIS

PostWysłany: Sro 27 Wrz, 06 15:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Manieks jest temat gdzie sie wpisuje takie rzeczy nazywa sie nowe forum i tam pisz jak cos a miniaturke moze masz za duza rozmiarowo i wagowo znaczy ze za duzo miejsca zajmuje
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sro 27 Wrz, 06 21:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo miniaturke ustawiasz w profilu jak się zarejestrujesz na stronie głównej!
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 27 Wrz, 06 23:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[OT]To nie ten dział[/OT]

Klikasz w profil, i tam gdzie ustawia się miniaturkę/avatar czytamy:
Cytat:
Panel kontrolny emblematów
Wywietla mały obrazek pod informacjami o Tobie przy każdym pocie. Aby go zmienić zaloguj się w portalu i tam załaduj swój avatar, będzie on automatycznie zmniejszony do maksymalnego dopuszczalnego rozmiaru.

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 28 Wrz, 06 7:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm a gdzie jest informacja czy jestem member czy nie? bo ja nie wiem Razz
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 28 Wrz, 06 9:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jestem memberem.
Wrocław sie kłania.
Zaraz mi tu ten znaczek wkleic obok Very Happy
I dlaczego forum jest po anglikansku??
Powrót do góry
Numen (Łódź)

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 30 Wrz, 06 8:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra, wrzuci mi ktoś ten status bo chcę sobie garaż odpicować? hyh?
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sob 30 Wrz, 06 9:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dajcie mi władze Laughing to pozmieniam Cool Zmieniać statusy może tylko MaxX więc do niego kierujcie swoje prośby, uwagi, komentarze itp.
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 9:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sprawa wygląda tak ze dla każdej osoby która się tu wpiszę musze "wygenerować zapytanie z potwierdzeniem" do osoby prowadzącej oddział. Przy takim imperium jak Terytorium troche tego jest Pomógł .

Osoby które prowadzą oddziały proszone sa o stworzenie tymczasowych list z Memberami z danego oddziału. Wolni strzelcy będą rozpatrywani indywidualnie.

Forum jest w języku który ustawia się w profilu (dostępny angielski i polski).

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 12:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w moim przypadku wysyłasz zapytanie do siebie??
Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 18:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. ja jestem member oddział tyski właśnie myśle co jest na tamtym forum klubowicz a tu zonk...... hehe spoko autko nadal oklejone:P
Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 19:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tez bym prosił o zmiane statusu z future member na membera.
Powrót do góry
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 20:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maxx ja bym prosił status bo tak łyso bez niego
Powrót do góry
SAMAEL66 (Inowrocław (kiedyś Finlandia))

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 21:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co zrobic by otrzymac taki status?
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 21:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

trzeba maxxowi skopac dzialke umyc samochod i wyprasowac koszule do pracy Smile

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 21:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

he he i co jeszcze Laughing ?
naprawde Question
Very Happy
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 21:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bla bla bla.....dawac status
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 21:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no powaznie Smile a jak mu sie nudzi to kaze nosic kotwice Smile taka z tytanika Smile

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 22:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra dobra Smile
a tak na pwaznie to co?
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 02 Paź, 06 7:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na powaznei Maxx mówił ze z gotowaniem u niego lipa i chce żeby mu ktos robił śniadanko/obiad/kolacje Razz Laughing

PostWysłany: Pon 02 Paź, 06 11:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lubi miec tez dobrze wykrochmalone majtki i skarpety Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 02 Paź, 06 21:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widze ze nie jestem traktowany powaznie Mad
a szkoda Exclamation
narka
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Pon 02 Paź, 06 21:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poczekaj na swoja kolejnosc jest pelno ludzi i spraw do zalatwienia takich rzeczy sie nie zaltwai w 15 min cierpilwosci ludzie !!
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 02 Paź, 06 21:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie oczekuje nadania statusu membera tylko chce sie dowiedziec
co on daje i jak sie go dostaje.

sorki za brak polskich znakow ale siedze aktualnie w Angli na robocie
i nie ma tu polskiego oprogramowania Crying or Very sad
Chyba polskiego w szkole nie mieli Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński