Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Status na forum
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
scandaL (Warszawa)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 05 Sty, 07 23:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tego co mi wiadomo to samemu na portalu sie ustawia futura, gdzies w ustawieniach profilu
pozdro
Powrót do góry
Scorpion (Gdynia)
Prezes oddziału
Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 06 Sty, 07 0:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

peczek0 wejdź w "grupy" na pasku znajdującym się na górze forum, tam bedzie opcja dołącz do grupy, musisz wybrać "future members" i kliknąć w "zobacz informacje"

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 06 Sty, 07 7:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wojti napisał:
bartonq cmoknij mnie jak chcesz

na pieszczote trzeba zasluzyc
Powrót do góry
peczek0 (piaseczno pod wawą)

PostWysłany: Sob 06 Sty, 07 10:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz tak zrobiłem . wyświetla sie coś ze moje członkowstwo czeka na akceptacje . i co z tym zrobić Smile
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5

PostWysłany: Sob 06 Sty, 07 10:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Musisz poczekać aż Maxx zaakceptuje.
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 21 Lut, 07 12:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekrutacja działa już na nowo. Zasady są opisane tutaj.
Agnieszka z chęcią odpowie na wszytkie pytania.
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sro 28 Lut, 07 22:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!

Włąśnie jestem w trakcie, kandydowania na członka klubu. Z niecierpliwością czekam chwili kiedy mój cel zostanie osiągnięty.
Jednakże chciałbym wyjść w tym poście z prośbą, o skrócenie czasu trwania ankiery. Jest dla mnie niezmiernie ważne aby zostać memberem, a dokładniej aby udało się to osiągnąć w tę niedzielę 4.03.br. jako, że oddział łódzki ma w tym czasie swój zlot i byłobym szczerze wdzięczny gdybym mógł na owym zlocie wstąpić w szeregi memberów. Nie chcę robić żadnej reklamy, czy wręcz antyreklamy, poprostu staram się jak mogę.

Z poważaniem Lama Furute Member, ankieta
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sro 28 Lut, 07 23:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurw ludzie zlikwidujcie to migajace cos pod awantarem bo kurwica bierze normalnie!! jakies podpisy, dopisy, zbieranie glosów jakby o rospude chodziło (patrz podpis lamy np.) smiech na sali poprostu!!
narobiony kolejny status na forum po hoya sie pytam to wszystko? czy nie można normalnie bez tych pierdol wszystkich? przecie to wstyd jest i tyle jak sie patrzy na to wszystko!
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 28 Lut, 07 23:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to miga z psychodeliczna prędkością Ekhm... i niech inteligenci nie piszą tekstów typu: "to sie nie patrz" Rolling Eyes

PostWysłany: Czw 01 Mar, 07 14:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze nie ujol bvym tego tak dosadnie jak wy Panowie ale ja tez uwazam ze to wiocha na maxa taka pozerka i wymuszanie zainteresowania...szkoda ze jescze nie psiza nam po gg czy nie nachodza w domu czemu nie ? OBCIACH I WIOCHA Z TYM mrygajacym czyms !!

Member
Member

PostWysłany: Czw 01 Mar, 07 14:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i rozumiem ze macie jakis lepszy pomysl na rekrutacje Very Happy Question Question wybory do sejmu tez was tak irytuja Question chyba wygladaja podobnie
Powrót do góry
Kjub

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 01 Mar, 07 14:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o zes porównał!
a jest w ogóle potrzebna jakaś rekrutacja?
zreszta nie moje zoo, nie moje małpy Rolling Eyes

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 01 Mar, 07 14:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wystarczy zmniejszyć częstotliwość migania tego dziadostwa

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 01 Mar, 07 15:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kielek napisał:
Very Happy Question Question wybory do sejmu tez was tak irytuja Question chyba wygladaja podobnie

Szczerze ?? mnie bardzo..ja zdejmowałem wszystkie plakaty ze słupów przed moim sklepem Razz Laughing

Member
Member

PostWysłany: Pią 02 Mar, 07 7:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rOgaL napisał:
szkoda ze jescze nie psiza nam po gg czy nie nachodza w domu czemu nie ?!

oj rogal i tu cie zaskocze bo ja dostalem chyba z trzy czy cztery wiadomosci na gg zeby oddac glos na jednego z kandydatow ale nie pokaze palcem...

PostWysłany: Pią 02 Mar, 07 13:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie skometuje tego... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Post może być wyrwany z kontekstu, temat został rozdzielony, trudno powiedzieć którego tematu miał oryginalnie dotyczyć Smile //m.a.x.x.
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 02 Mar, 07 13:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Temat rozdzielony, pokemony są teraz tutaj:
http://www.terytorium126p.pl/forum/pokemony-a-status-na-forum-vt1187.html

Częstotliwość migania została obniżona Smile

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 02 Mar, 07 15:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co Wy się tak ciśnieniujecie???
Agnieszka

PostWysłany: Czw 08 Mar, 07 18:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moi Drodzy Wolni słuchacze i Future Memberzy...

jeśli chcecie przejść na wyższy status (WS na Future member a FM na FM-Ankieta) to możecie to zrobić w bardzo prosty sposób poprzez:

Arrow zgłosić swoją chęć zmiany statusu poprzez automatyczną prośbę przypisania do danej grupy (opcja dostępna w dziale odpowiedniej grupy)

Arrow napisanie wiadomości na gg (1355665)

oczywiście według zasad podanych na portalu w temacie o rekrutacji Cool
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński