Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
ST/FL by MILEUSZ
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
mileusz (Łódź)

PostWysłany: Pon 02 Sty, 12 20:19    Temat postu: ST/FL by MILEUSZ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam przedstawiam Wam mojego malana jest to 86 rok , kupiony 1 stycznia Smile ogólnie pali jeździ Smile
Kolor pomarańcz i taki zostanie Smile
W planach są :
4x halogeny , chromy zderzaki , chromowe dodatki z epoki Smile
silnik podrasowana góra Smile

jak narazie wygląda tak :

Uploaded with ImageShack.us

MODY W TOKU Razz Twisted Evil [/b]
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 02 Sty, 12 20:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w pierwszej kolejności ogarnij blacharke
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Pon 02 Sty, 12 20:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o braciszek wkońcu wystawił skrzata Smile No silnik się porobi i będzie kit będzie tak latał jak mój albo lepiej jeśli kupisz wałek Smile Stan piękny tylko klapę trzeba kupić nową Smile
Powrót do góry
mileusz (Łódź)

PostWysłany: Pon 02 Sty, 12 20:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak ogarniam Smile już nowa klapa przednia w kolorze czeka , na dniach będzie rozbierany i badany stan rudej
Powrót do góry
fiatcik (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1

1986 Fiat 126p E

PostWysłany: Pon 02 Sty, 12 20:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Autko ładne, a nie myślałeś żeby go zostawić na p4? Będziesz się bardziej wyróżniał niż na chromach. I poszukaj lusterek łezek, dodadzą uroku Smile

Naklejki do Malca i nie tylko:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12864163
Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/75689
Powrót do góry
mileusz (Łódź)

PostWysłany: Pon 02 Sty, 12 20:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki Smile myślę cały czas nad p4 Smile może jak uda się je doprowadzic do stanu to zostawię lecz chromy od zawsze siedziały mi w głowie Smile
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Pon 02 Sty, 12 20:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mówiłem ci wczoraj ,P4 są fajne itp ale twoje są wyblaknięte.Miałem możliwość kupienia nowego w foli na giełdzie za 35 zł ale nam zawsze w głowie chromy więc róbmy auta tak jak się nam w głowie marzą chodz by była to wieś Smile
Powrót do góry
fiatcik (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1986 Fiat 126p E

PostWysłany: Pon 02 Sty, 12 20:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spróbuj doprowadzić p4 do ładu. Na p4 jest już tak mało Maluchów że zwracają uwagę bardziej niż wszechobecne chromy Smile

Naklejki do Malca i nie tylko:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12864163
Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/75689
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 02 Sty, 12 21:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

polecam Ci podjechać na szrot na szparagową przy św. teresy tam stoi 126p taki jak Twój, może coś wyciągniesz co Ci się przyda, auto należało z resztą do kolegi z forum.

Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Pon 02 Sty, 12 21:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szpinakowej jak już Smile do Lizarda ale już z mileuszem całego rozszabrowaliśmy i jedziemy niedługo po klapę bo taka sama jest Smile
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 02 Sty, 12 21:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zawsze myli mi się szpinakowa z szparagową Razz Bierzcie z niego, bo jest dużo części dobrych, a co do koloru to nie jest taki sam, i przekonacie się jak klape założycie Smile będzie się trochę różnił Smile

Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Pon 02 Sty, 12 21:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czym był psikany auto reno lakiem ?
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 03 Sty, 12 2:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jestem zdania że tylko renolak, fajna faktura, i auto ma klimat PRL bo renolak pasuje do 126p. Mam eleganta, i przód miałem psikany renolakiem i faktura i wygląd jest jak z fabryki Very Happy wiem że wielu uwarza że rnolak jest beznadziejny, ale jest super Very Happy sorry za OT Razz

czekam na fotki z prac, i czekam aż zobacze auto na żywo Very Happy

Powrót do góry
Lizard (Łódź)

PostWysłany: Wto 03 Sty, 12 6:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale on pytał, czym był malowany mój 126p, a nie czy ty polecasz renolak. Laughing

Akryl; z tym, że jest co najmniej jeden lub dwa tony jaśniejszy od oryginalnego 294. Cieszę się, iż moje auto się przydaje Cool Klap nie polecam- ani przedniej ani tylnej, z pewnością można znaleźć je w lepszym stanie. W ogóle niewiele tam ciekawych rzeczy zostało oprócz mega zdrowej podłogi.
Powrót do góry
rajdi126

PostWysłany: Wto 03 Sty, 12 9:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maluszek całkiem fajny ale jeszcze sporo pracy cie kolego czeka Smile
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Wto 03 Sty, 12 10:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak pytałem o kolor ,lizarda dokładnie.Ciekawe rzeczy w nim to lampy st,deska st,MC,i rurka od 600 \Smile
Powrót do góry
CEJOTUNIO (Warszawa Mokotów)

Member
Member

1993 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 03 Sty, 12 17:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano, za przeproszeniem nie pierdol Rolling Eyes Nie pamiętasz już jak żeś się na ten lakier nabluzgał? Smile Renolak jak sama nazwa wskazuje jest renowacyjny Smile Wejdź na pierwsze lepsze forum lakiernicze Smile

Wiem, że mój bobek nie ma dobrze położonego lakieru,Embarassed ale proszę... Rolling Eyes
Crush the glass with my bare hands and swallow it
And spit it back in the face of you racists
And hypocrites who think the same shit but don't say shit
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 03 Sty, 12 18:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CEJOTUNIO tak się skałda że nie bluzgałem, wręcz przeciwnie, więc Ty tu nie pitol i skończ OT...

Powrót do góry
Lizard (Łódź)

PostWysłany: Wto 03 Sty, 12 18:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przy okazji- przepraszam, za OT, ale znowu byłem na Exmecie i takie pytanie mnie naszło- kto wyjął tylną lewą szybę dla tych paru naklejek, które na dodatek już dawno straciły na aktualności? Laughing
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 03 Sty, 12 18:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak chcecie z niego wyciągać graty to lizard nowe zwrotnice tam wkładał.

renolak jest jest jak tanie wino, jest dobry bo jest dobry i tani Smile i ma ten + że nie ma problemu z dobraniem koloru, ja robiłem cale auto renolakiem i jest ok, podstawa to przygotowanie powierzchni pod lakier CEJOTUNIO już coś o tym wie Razz

Powrót do góry

Member
Member

1993 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 03 Sty, 12 18:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OK, jestem chu*owy i na niczym się nie znam, przepraszam idę się zamknąć w pokoju panie znawco Embarassed

PS: Zacznij się wypowiadać na pewne tematy jak coś wykonasz osobiście Rolling Eyes

AAA i pokaż mi w którym miejscu zrobiłem offtop, jeśli w twoim poście go ie było /EOT
Powrót do góry
mileusz (Łódź)

PostWysłany: Wto 03 Sty, 12 18:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Wink Szybę wziąłem ja tak samo lampy tylne i kilka głupot Mr. Yellow
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Wto 03 Sty, 12 18:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poco tak śmiecicie tutaj co??? Renolak to gówno ale zależy w jakim sę się tak jak położy się tak kto ma.Akurat u Damiano[b] jest to położone bardzo ładnie bo nie zauważyłem ,zmiany koloru czy coś.ALE NIE OKŁAMUJMY SIĘ DOBRY LAKIER TO TO NIE JEST.koniec tematu Smile
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 03 Sty, 12 18:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładny malec rób go na ogryginał i p4 mu bo ładnie na nich wyglada
zrobie małe ot usuńcie niepotrzebne posty bo sie burdel robi w temacie
Powrót do góry

Member
Member

1993 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 03 Sty, 12 18:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sorki za jeszcze jeden offtop, ale co do zwrotnic, które poruszył arek... są już w moim aucie Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński