Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
[s]Sprzedam dużo rarytasów 126p.125p,FSO dużo !!!!!!!!
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam
Autor Wiadomość
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Nie 22 Sty, 12 11:38    Temat postu: [s]Sprzedam dużo rarytasów 126p.125p,FSO dużo !!!!!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bierzcie za ile chcecie !!!

15zł licznik od duzego
12zł od warszawy

60zł michałek

47zł do nego

hm.. 35zł ??

18zł

ile dacie??

lampy od st miałem je obklejać na chrom ale zrezygnowałem po zakupie bambino za 30zł waszę

20zł -15??

Felga w 100% prosta i w 100% nowa fabrycznie każda ryska zamalowana pod kolor dziadek dbał Smile
55zł?? do nego

po 25zł za sztukę nowe fabrycznie 125p kombi

deska brązowa od borewicza 80zł export

8zł

lampy przednie 50zł tylnia 25zł blenda 15zł grill 15zł licznik 25zł
felgi już nie ma Smile

35zł minimum

jak coś potrzeba pisać?

lusterka były nowe niedawno ale założyłem do malucha na chwilkę 72zł zapłaciłem za nie sprzedam za pół ceny nawet 36zł

40zł ? do negocjacji za 30-35zł puszczę

liczniki po hm.. od el za 15zł od dużego za 12
Jak coś pisać propozycję jestem otwarty na inne ceny
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 22 Sty, 12 12:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

radio jest nowe
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Nie 22 Sty, 12 12:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem ,czy działa ale myślę ,że działa.Nie wiem czy nowe znalazłem tak owinięte w taki papier i jeszcze taką folie.W garażu u dziadka.
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Nie 22 Sty, 12 13:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

te głośniki jakiej są średnicy?
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Nie 22 Sty, 12 13:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurcze no nie wiem ,nie znam się wiem ,
że są jak kapsel od 125p chromowany Smile
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 22 Sty, 12 14:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chcę ten licznik od Warszawy!

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 22 Sty, 12 16:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wstępnie zaklepuje boczki i znaczek z Bisa.

PostWysłany: Nie 22 Sty, 12 22:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok czyli Aron boczki i znaczek
kaszlak-maniak licznik od wawy
bingu dekle i radio
deskę tomek
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 22 Sty, 12 22:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JE!JE!JE! Będe miał licznik od Warszawy. Jupi! Jupi! Jupi! Jupi! Jupi!

PostWysłany: Nie 22 Sty, 12 23:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zaklepuję deskę do poldka, kołpaki chrom i radio.
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 11:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

drtomee zagadaj z bingiem i tomkiem z fso teamu bo oni zaakceptowali te bajery.Jeżeli bardzo chcesz to kto pierwszy ten leprzy dasz więcej są twoje.Lecz tomek czeka na tą deskę już dużo dogadaj się z nim Smile jak co masz numer wiesz gdzie mieszkam Smile
Powrót do góry
drtomee (Łódź)

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 15:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OK, to zagrajmy w otwarte karty...bez kołpaków i radia się obejdę, ale pytanie do pozostałych - dłubie ktoś jakiegoś poloneza czy chcecie tą deskę dalej opylić? Bo ja robię i kupuję po to żeby nie szukać...wgląd do Polda u mnie na podwórku...

Ostatnio zmieniony przez drtomee dnia Pon 23 Sty, 12 18:16, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 15:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem wiem,słuchaj drtomee PW I GG dogadamy się Smile
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 21:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

drtomee słuchaj, a co Cię to obchodzi czy ktoś to kupuje w celach kolekcjonerskich, sprzedać dalej, czy kupić do swojego poldasa. był pierwszy więc ma prawo pierwokupu

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 21:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba żart...kolegom z forum sprzedaje się taniej niż na allegro, jeśli potrzebują, taka jest idea forum. Tu jestem od niedawna bo głównie interesuje mnie 125p i na forach poświęconych tym samochodom kupowanie taniej dla zysku jest uznawane za nieetyczne...ktoś wystawia taniej na forum, bo może komuś się przyda, inny ktoś to kupuje i sprzedaje drożej na allegro, uważasz że to jest ok? Sprzedający też mógłby wystawić na aukcję i dostać więcej, a mimo to daje szansę kolego z forum kupić taniej...Nie czujesz bazy czy udajesz?
Powrót do góry
Mroziu126p (Wrocław)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siemanko ile chcesz za znaczek POLSKI FIAT,126p i 650E?
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

14zł ? mam kilka kompletów Smile
Powrót do góry
Lazer

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 23:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ile wysyłka znaczków polski fiat, 650e i 126p?
I ile wysyłka michałka? Cool
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 16:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra niebawem na gg spiszemy się co do finalizacji Smile

PostWysłany: Nie 12 Lut, 12 20:52    Temat postu: tlumik Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Czy tlumik jest jeszcze do sprzedaży ??
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Nie 12 Lut, 12 22:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poszło PW
Powrót do góry
Lazer

PostWysłany: Nie 19 Lut, 12 12:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Są jeszcze te głośniki? Jestem zainteresowany Cool
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Nie 19 Lut, 12 12:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak są są Smile napisałem ci pw
Powrót do góry
Hayabit (Kraków)

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 23 Lut, 12 0:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest jeszcze michalek??
Ile kucy miał ten motor w którym był założony?
Powrót do góry
grzeso

PostWysłany: Sob 03 Mar, 12 19:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ile za ten tłumik do malucha?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński