Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
[s]Sprzedam dużo rarytasów 126p.125p,FSO dużo !!!!!!!!
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam
Autor Wiadomość
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 11:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

drtomee zagadaj z bingiem i tomkiem z fso teamu bo oni zaakceptowali te bajery.Jeżeli bardzo chcesz to kto pierwszy ten leprzy dasz więcej są twoje.Lecz tomek czeka na tą deskę już dużo dogadaj się z nim Smile jak co masz numer wiesz gdzie mieszkam Smile
Powrót do góry
drtomee (Łódź)

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 15:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OK, to zagrajmy w otwarte karty...bez kołpaków i radia się obejdę, ale pytanie do pozostałych - dłubie ktoś jakiegoś poloneza czy chcecie tą deskę dalej opylić? Bo ja robię i kupuję po to żeby nie szukać...wgląd do Polda u mnie na podwórku...

Ostatnio zmieniony przez drtomee dnia Pon 23 Sty, 12 18:16, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 15:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem wiem,słuchaj drtomee PW I GG dogadamy się Smile
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 21:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

drtomee słuchaj, a co Cię to obchodzi czy ktoś to kupuje w celach kolekcjonerskich, sprzedać dalej, czy kupić do swojego poldasa. był pierwszy więc ma prawo pierwokupu

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 21:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba żart...kolegom z forum sprzedaje się taniej niż na allegro, jeśli potrzebują, taka jest idea forum. Tu jestem od niedawna bo głównie interesuje mnie 125p i na forach poświęconych tym samochodom kupowanie taniej dla zysku jest uznawane za nieetyczne...ktoś wystawia taniej na forum, bo może komuś się przyda, inny ktoś to kupuje i sprzedaje drożej na allegro, uważasz że to jest ok? Sprzedający też mógłby wystawić na aukcję i dostać więcej, a mimo to daje szansę kolego z forum kupić taniej...Nie czujesz bazy czy udajesz?
Powrót do góry
Mroziu126p (Wrocław)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siemanko ile chcesz za znaczek POLSKI FIAT,126p i 650E?
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Pon 23 Sty, 12 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

14zł ? mam kilka kompletów Smile
Powrót do góry
Lazer

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 23:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ile wysyłka znaczków polski fiat, 650e i 126p?
I ile wysyłka michałka? Cool
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 16:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra niebawem na gg spiszemy się co do finalizacji Smile

PostWysłany: Nie 12 Lut, 12 20:52    Temat postu: tlumik Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Czy tlumik jest jeszcze do sprzedaży ??
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Nie 12 Lut, 12 22:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poszło PW
Powrót do góry
Lazer

PostWysłany: Nie 19 Lut, 12 12:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Są jeszcze te głośniki? Jestem zainteresowany Cool
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Nie 19 Lut, 12 12:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak są są Smile napisałem ci pw
Powrót do góry
Hayabit (Kraków)

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 23 Lut, 12 0:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest jeszcze michalek??
Ile kucy miał ten motor w którym był założony?
Powrót do góry
grzeso

PostWysłany: Sob 03 Mar, 12 19:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ile za ten tłumik do malucha?
Powrót do góry
fsofan (ŁÓDZ)

PostWysłany: Nie 04 Mar, 12 12:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napisałem ci na pw wszystko grzeso odpisz:)
Powrót do góry
grzeso

PostWysłany: Pon 05 Mar, 12 17:52    Temat postu: odczytaj Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odczytaj pw:) moje gg 5121213 napisz do mnie
Powrót do góry
cyzio007

PostWysłany: Sro 18 Kwi, 12 18:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

za znaczek "126P" jaka cena?
Powrót do góry
wow12911

PostWysłany: Pon 23 Kwi, 12 20:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak jest jeszcze michałek to chętnie wezmę.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Kupię/Sprzedam/Zamienię/Oddam Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński