| Autor |
Wiadomość |
rOgaL (Wroclaw)
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Wto 27 Cze, 06 13:23 Temat postu: Spoty, Wroclaw 2009 |
|
|
jestem |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Demon126p (Loża Szyderców)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 13 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 18 Wrz, 06 14:10 Temat postu: |
|
|
No i jestem na tym forum  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mike (Wrocław)

|
Wysłany: Pią 29 Wrz, 06 22:26 Temat postu: |
|
|
| hehehe ja tysh |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
puzon

|
Wysłany: Sob 30 Wrz, 06 9:03 Temat postu: |
|
|
niepodoba mi sie to forum
jest BLEEEEEEEstare było lepsze  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
FaZZoR ((Wrocław))

1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Sob 30 Wrz, 06 10:12 Temat postu: |
|
|
nowe forum daje rade szkoda tylko ze nie mam pelni uprawnień zeby korzystac ze wszystkich opcji zamiesczonyc na stronie takze prosze o dostep do nich
ps kiedy jakis zlot ????? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
GeSt (Wrocław)

|
Wysłany: Sob 30 Wrz, 06 14:44 Temat postu: |
|
|
| Witam :d widze ze przeprowadzka dalej trwa a ja tez musze sie przeprowadzic <hahaha> panowie forum jka forum :d |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wrc126p (wurcu Wrocław)

|
Wysłany: Sob 30 Wrz, 06 23:43 Temat postu: |
|
|
Mi tez sie nie podoba... !
dlaczego nie moze byc tak ze nowe wiadomosci beda od góry wyswietlane ? przeciesz to idzie sie zaje*****...
PS: to kiedy jakis zlocik.. ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rOgaL (Wroclaw)
|
Wysłany: Nie 01 Paź, 06 14:05 Temat postu: |
|
|
Jak by ktos nie wiedzial jescze pare osob nie zaplacilo skladek wiec prosil bym o wplacanie pieniedzy w przeciwnym wypadku nie beda aktywowane pelne prawa na stronie i forum i nie bedize naklejek.... _________________ Happy Hardcor and i feel goOd
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie 01 Paź, 06 18:36 Temat postu: |
|
|
| wrc126p napisał: | | PS: to kiedy jakis zlocik.. ? |
Wczoraj był zloto-grill u mnie.
Kto nie był niech żałuje  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ziomal (WrOcŁaW)
![]()
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie 01 Paź, 06 21:51 Temat postu: |
|
|
| ktoś by się pisał na zlot na maślicach za tydzień niedziela?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Phantom (Wrocław)

Pochwał: 3
|
Wysłany: Nie 01 Paź, 06 22:29 Temat postu: |
|
|
jako ze stwierdzilismy ze trzeba zrobic porzadek zalogowalem sie na w tym smietniku. Mam nadzieje ze nie bede tego załował jak rowniez licze ze bedzie jako taki porzadek bo nie ma tutaj tych moderatorow z dupy wysranych jak na tamtym forum.
Co do zlotu to trzeba sie ustawic i zadecydowac kiedy bedzie sztywna data i godzina zlotu, co do takich wypadow typu jelcz laskowice czy tez maslice to juz sprawa indywidualna i nie jest to obowiazkowe jak spot.
ty jacq jestes niewinny. Jestes dobrym modem
Ostatnio zmieniony przez Phantom dnia Wto 03 Paź, 06 21:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rOgaL (Wroclaw)
|
Wysłany: Nie 01 Paź, 06 22:31 Temat postu: |
|
|
ja proponuje co 2 piatek miesiaca o godzinei 19 a wypady tak jak phantom mowil maslice by poganiac serYje itp to jak sie jzu dogadamy meidzy soba !!! co wy na moja propozycje ? _________________ Happy Hardcor and i feel goOd
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
FaZZoR ((Wrocław))

1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 01 Paź, 06 22:50 Temat postu: |
|
|
| siemka ludziki grylik spoko jazda zmikim i puzim tez polewka:D na maxa pozdroco do zlotu nastepnego jestem za i juz swoim parchem juzwkoncu przyjade |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
GeSt (Wrocław)

|
Wysłany: Nie 01 Paź, 06 23:00 Temat postu: |
|
|
Ja bylbym za tym zeby to była pierwsza i ostatnia sobota miesiaca o godzinie 19:00 i mysle ze to dobra pora. A przedewszytkim jest do sobota to jest moja propozycja  Jesli by poszlo tak jak pisze to zlota w tym miesiacu bysmy mieli 7.10 i 28.10 no ale glos nalezy do ludu   |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rOgaL (Wroclaw)
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ziomal (WrOcŁaW)
![]()
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 02 Paź, 06 9:54 Temat postu: |
|
|
ja również jestem co do weekendu albo późńiejszej pory, ja w piątek nie dam rady do mam zajęcia do 20.35 a w ciagu tygodnia wiadomo studenckie czwartki środy wtorki;)
jestem za Sobotą tak jak gest mówił i poprostu czasami śmignąć sobie gdzieś indziej ale tylko w gronie które ma benzyne i chce poupalać - pojeździć |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Phantom (Wrocław)

|
Wysłany: Pon 02 Paź, 06 14:42 Temat postu: |
|
|
widze ze sa rozne terminy, a to znaczy ze komus cos niepasuje, sprobojmy dostosowac tak aby wiekszosc mogla przybyc. Nie zapominajcie o zwierzaku ktorego tutaj sciagne  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rOgaL (Wroclaw)
|
Wysłany: Pon 02 Paź, 06 14:45 Temat postu: |
|
|
| niech sie wszycy wypowiedza ktory dzien i godizna mu bardziej pasuje a potem sie policzy i sie ostatecznie podejmie decyzje ja mam dostep do kalendarium i moge zmieniac to kiedy chce wiec wypowiadac sie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Phantom (Wrocław)

|
Wysłany: Pon 02 Paź, 06 14:58 Temat postu: |
|
|
mnie to raczej rybka-oby wieczorne pory.
next---- |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bolo71 (Wrocław)
![]()
|
Wysłany: Wto 03 Paź, 06 10:28 Temat postu: |
|
|
| Siemka oszolomy. Ja oraz moje atomowki tez juz tu jestesmy. Zgadzam sie ze stare forum bylo takie ladne amerykanckie. Organizujcie jakiegos spota chetnie wpadne. Pozdro. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto 03 Paź, 06 10:57 Temat postu: |
|
|
Ja powiem tak:
mnie to też rybka czy bedzie to piątek czy sobota.Ale myśle że najlogiczniej bedzie wybrac sobote z racji tego że ludziska w piątki pracują,uczą sie i takie tam,a nie każdy np pracuje do godziny 15.00.
Więc raczej obstawiałbym soboty o 19.00,a to że ktos chce wtedy wyskoczyc na imprezke to niech nie wpada na zlota jak niema wtedy czasu.
Proste chyba?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
GeSt (Wrocław)

|
Wysłany: Wto 03 Paź, 06 12:59 Temat postu: |
|
|
Demon dobrze gada polejcie mu to co zlota mamy 7.10 czyli w ta sobote o 19:00 ??? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rOgaL (Wroclaw)
|
Wysłany: Wto 03 Paź, 06 13:45 Temat postu: |
|
|
| do srody max czwartku niech suie ludzie wypowiedza co o tym sadza i wtedy sie wybierze ostateczny termin |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto 03 Paź, 06 14:29 Temat postu: |
|
|
rOgaL nie próbuj podpasowac zlotów do siebie,bo widze że do tego dążysz.
Sobota jest najlogiczniejsza,a tak jak bedzie w piątek to wojtas bedzie miauczec,zwierzu i pewnie jescze kilka osób sie znajdzie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rOgaL (Wroclaw)
|
Wysłany: Wto 03 Paź, 06 15:24 Temat postu: |
|
|
| jaeli bym podpasowyal termin pod siebie to wybral bym srode bo mi oona najbardziej pasuje a nie piatek i nie marudz jak nei wiesz to sie zapytaj dalem do przedyskutowania te dwie mozliwosci by podjac decyzje wspolnie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|