Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty, Wroclaw 2009
Idź do strony 1, 2, 3 ... 137, 138, 139  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
rOgaL (Wroclaw)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 27 Cze, 06 13:23    Temat postu: Spoty, Wroclaw 2009 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile jestem
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 18 Wrz, 06 14:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i jestem na tym forum Twisted Evil
Powrót do góry
mike (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehehe ja tysh
Powrót do góry
puzon

PostWysłany: Sob 30 Wrz, 06 9:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niepodoba mi sie to forum
jest BLEEEEEEEstare było lepsze Sad
Powrót do góry
FaZZoR ((Wrocław))

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 30 Wrz, 06 10:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowe forum daje rade szkoda tylko ze nie mam pelni uprawnień zeby korzystac ze wszystkich opcji Sad Sad zamiesczonyc na stronie takze prosze o dostep do nich Shocked Shocked

ps kiedy jakis zlot ?????
Powrót do góry
GeSt (Wrocław)

PostWysłany: Sob 30 Wrz, 06 14:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam :d widze ze przeprowadzka dalej trwa a ja tez musze sie przeprowadzic <hahaha> panowie forum jka forum :d
Powrót do góry
wrc126p (wurcu Wrocław)

PostWysłany: Sob 30 Wrz, 06 23:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi tez sie nie podoba... !
dlaczego nie moze byc tak ze nowe wiadomosci beda od góry wyswietlane ? przeciesz to idzie sie zaje*****...
PS: to kiedy jakis zlocik.. ?
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 14:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak by ktos nie wiedzial jescze pare osob nie zaplacilo skladek wiec prosil bym o wplacanie pieniedzy w przeciwnym wypadku nie beda aktywowane pelne prawa na stronie i forum i nie bedize naklejek....

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 18:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wrc126p napisał:
PS: to kiedy jakis zlocik.. ?

Wczoraj był zloto-grill u mnie.
Kto nie był niech żałuje Very Happy
Powrót do góry
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 21:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ktoś by się pisał na zlot na maślicach za tydzień niedziela??
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jako ze stwierdzilismy ze trzeba zrobic porzadek zalogowalem sie na w tym smietniku. Mam nadzieje ze nie bede tego załował Laughing jak rowniez licze ze bedzie jako taki porzadek bo nie ma tutaj tych moderatorow z dupy wysranych jak na tamtym forum.

Co do zlotu to trzeba sie ustawic i zadecydowac kiedy bedzie sztywna data i godzina zlotu, co do takich wypadow typu jelcz laskowice czy tez maslice to juz sprawa indywidualna i nie jest to obowiazkowe jak spot.
ty jacq jestes niewinny. Jestes dobrym modem

Ostatnio zmieniony przez Phantom dnia Wto 03 Paź, 06 21:54, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja proponuje co 2 piatek miesiaca o godzinei 19 a wypady tak jak phantom mowil maslice by poganiac serYje itp to jak sie jzu dogadamy meidzy soba !!! co wy na moja propozycje ?

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 22:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siemka ludziki grylik spoko jazda zmikim i puzim tez polewka:D na maxa pozdroco do zlotu nastepnego jestem za i juz swoim parchem juzwkoncu przyjade
Powrót do góry
GeSt (Wrocław)

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 23:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bylbym za tym zeby to była pierwsza i ostatnia sobota miesiaca o godzinie 19:00 i mysle ze to dobra pora. A przedewszytkim jest do sobota to jest moja propozycja Very HappyVery Happy Jesli by poszlo tak jak pisze to zlota w tym miesiacu bysmy mieli 7.10 i 28.10 no ale glos nalezy do ludu Very HappyVery Happy
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Pon 02 Paź, 06 0:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.terytorium126p.pl/component/option,com_events/Itemid,37/

prosze sie temu przyjrzec i wypowiedziec
Powrót do góry
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 02 Paź, 06 9:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja również jestem co do weekendu albo późńiejszej pory, ja w piątek nie dam rady do mam zajęcia do 20.35 a w ciagu tygodnia wiadomo studenckie czwartki środy wtorki;)
jestem za Sobotą tak jak gest mówił i poprostu czasami śmignąć sobie gdzieś indziej ale tylko w gronie które ma benzyne i chce poupalać - pojeździć
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Pon 02 Paź, 06 14:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widze ze sa rozne terminy, a to znaczy ze komus cos niepasuje, sprobojmy dostosowac tak aby wiekszosc mogla przybyc. Nie zapominajcie o zwierzaku ktorego tutaj sciagne Smile
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Pon 02 Paź, 06 14:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niech sie wszycy wypowiedza ktory dzien i godizna mu bardziej pasuje a potem sie policzy i sie ostatecznie podejmie decyzje ja mam dostep do kalendarium i moge zmieniac to kiedy chce wiec wypowiadac sie
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Pon 02 Paź, 06 14:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie to raczej rybka-oby wieczorne pory.
next----
Powrót do góry
bolo71 (Wrocław)

PostWysłany: Wto 03 Paź, 06 10:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siemka oszolomy. Ja oraz moje atomowki tez juz tu jestesmy. Zgadzam sie ze stare forum bylo takie ladne amerykanckie. Organizujcie jakiegos spota chetnie wpadne. Pozdro.
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 03 Paź, 06 10:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja powiem tak:
mnie to też rybka czy bedzie to piątek czy sobota.Ale myśle że najlogiczniej bedzie wybrac sobote z racji tego że ludziska w piątki pracują,uczą sie i takie tam,a nie każdy np pracuje do godziny 15.00.
Więc raczej obstawiałbym soboty o 19.00,a to że ktos chce wtedy wyskoczyc na imprezke to niech nie wpada na zlota jak niema wtedy czasu.
Proste chyba??
Powrót do góry
GeSt (Wrocław)

PostWysłany: Wto 03 Paź, 06 12:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon dobrze gada polejcie mu Very Happy to co zlota mamy 7.10 czyli w ta sobote o 19:00 ???
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Wto 03 Paź, 06 13:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do srody max czwartku niech suie ludzie wypowiedza co o tym sadza i wtedy sie wybierze ostateczny termin
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 03 Paź, 06 14:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rOgaL nie próbuj podpasowac zlotów do siebie,bo widze że do tego dążysz.
Sobota jest najlogiczniejsza,a tak jak bedzie w piątek to wojtas bedzie miauczec,zwierzu i pewnie jescze kilka osób sie znajdzie.
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Wto 03 Paź, 06 15:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaeli bym podpasowyal termin pod siebie to wybral bym srode bo mi oona najbardziej pasuje a nie piatek i nie marudz jak nei wiesz to sie zapytaj dalem do przedyskutowania te dwie mozliwosci by podjac decyzje wspolnie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 137, 138, 139  Następny
Strona 1 z 139

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński