Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty, Wroclaw 2009
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 137, 138, 139  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Phantom (Wrocław)

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 13:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak zwykle moja skromnosc nie pozwala mi powiedziec ze to ja caly ten syf ruszylem z podlogi i jestem jak nabardziej za rogalsonem i ma moje poparcie. Cool

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 13:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

si tylko trzeba jeszcze pamiętać o ostrzeżeniach:P żeby nie wyskoczyć jak Qulek z Evelą ( Ci co czytali ten temat to wiedzą o co bee) oczywiscie bez urazy Qulek i Evela. wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia klubowego
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostrzezenia beda nie boj sie....wszystko bedzi zaksiegowane i podpisane Smile

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 20:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzien Dobry:) wkoncu zarejestrowałam się na tym forum Cool eheh:) Poznajcie Skarbnika---> AsiQ:) Cool Cool Cool Twisted Evil już mam zeszycik zrobiony i liste:) Twisted Evil
Powrót do góry
Zwierzak

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 21:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

END OF STORY

Ostatnio zmieniony przez Zwierzak dnia Sob 03 Lut, 07 0:44, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 21:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra ludzie INFO.. bedzie przeciek i jakies zdjecia sie znajda tegoz pociska. Oczywiscie wlasciciel nic nie bedzie wiedział SPY CAMERA rulezzzz Very Happy
Powrót do góry
Zwierzak

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 21:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

END OF STORY

Ostatnio zmieniony przez Zwierzak dnia Sob 03 Lut, 07 0:45, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 14:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kto wykasował posty??
Tak jak myślałem...komuś bedą przeszkadzac...

Member
Member

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 14:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JA poprosilem moderatorow o posprzatanie troche. Mysle ze juz wszystko zostalo powiedziane, ustalone i nie bedzie takich ekscesów. Wracamy do normalnego pisania a jakies wypominki to na gg albo priv lub konferencje jak wolicie.Takze demon skoncz juz temat, to samo inni
Powrót do góry
Zwierzak

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 15:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

END OF STORY

Ostatnio zmieniony przez Zwierzak dnia Sob 03 Lut, 07 0:45, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 15:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już wszystko wiem.
Nic nie było.
Jakie posty?? Wink

Member
Member

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 15:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra ktos by był chetny na jakis spocik na maslicach w tą niedziele? moze tych nowych leboli i ich tjuningi by sie wzielo na tapete, moze sprowadzimy na dobra droge te zblakane owieczki.Nie jest to obowiazkowe ale moznaby bylo skoczyc. kto jest zemna?
Powrót do góry
GeSt (Wrocław)

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 15:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja przeglad bede mial w tym tygodniu wiec sie pisze zeby pojechac na maslice i zeby sprowadzic owieczki na dobra droge Very HappyVery Happy mysle ze szczegoly dogadamy jeszcze SmileSmile
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 17:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja wezme pare argumentów i moge nawracac (ogniem i mieczem Twisted Evil )
Ale mam wał z wałem i niewiem o co chodzi,chyba go tak zostawie i nie bede sie pitolic.Zbieram zbędne szpilki do główki gdyby ktos miał.Chodzi o główka-kolektor Very Happy

Member
Member

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 18:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to przykre Zwierzu ma racje posty znikneły a żadnego wyjaśnienia... nic?
co do maślic jak mi ktoś pospawa kolumne to moge jechać
Powrót do góry
wrc126p (wurcu Wrocław)

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 18:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli posty od tak o sobie znikaja.. Smile ?
mamy wolnoc słowa.. Very Happy Niech kazdy mówi to co chce..
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 19:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma wolności jest Phanti Wink
Z nim gadac i sie tu nie pocic Very Happy

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 19:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i maszyna znowu ozyla dzisiaj :d zamach wymieniony stary nie poisiada 3 zebow...rozrusznik zreanimowany... kolyska nowa zapodana Smile zostaje ejscze gaziore do wsadzenia i tlumol ;]

Member
Member

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 19:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i elegancko. Na nastepnym spocie postaram sie wplacic sianko, a i wczesniej jakies ulotki porozdaje o zlocie bo wyczailem paru nowych.Ide robic foty mojej 800tki. Jutro do henka na rozmowe jade hehe Smile pozdroo
Powrót do góry
martini (Wrocław)

Member
Member

1997 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 20:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja chętny bym był na maślice ale nie jade swoim tylko z phantomem sie zabiore...
Powrót do góry
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 21:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rogal zapodaj jakieś zdjecia z prac albo te uszkodzenia bo nie widziałem zamachu bez kilku zębów, ciesz się że Ci wieniec nie spadł w tym zamachu:P
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 21:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jutro z samego rana jak tylko sie obudze to ci wrzuce fotke

tak jak obiecalem

niestety leprzej jakosci nie jestem w stanie wyczarowac ;/

Zmiana : 10 Paź 2006 23:34

oglaszam konkurs na najbardziej Idiotyczny sposob rozwalenia jakiejs czesci ..... moja zamach to fant nr 1

Ostatnio zmieniony przez rOgaL dnia Sro 11 Paź, 06 0:35, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
FaZZoR ((Wrocław))

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale zmeczony jestem wrrrr ale juz nie wiele zostalo pare drobiazgow;phihihi"Smile
Powrót do góry
GeSt (Wrocław)

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam taki mi przyszlo do glowy zeby sie troche odsresowac i sie razem zebrac 21.10 bo wtedyy mamy zlota ale tak okolo 12:00 i pojechac sobie do sobotki i wspiac sie na sleze. Poprostu zrobic sobie taka mala wycieczke wziasc aparaty, kamery i poprostu dobrze sie bawic. Co myslicie o takiej wycieczce???
Powrót do góry
FaZZoR ((Wrocław))

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 22:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem za moje zdanie na ten temacik znasz:D
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 137, 138, 139  Następny
Strona 4 z 139

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński