Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty, Wroclaw 2009
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 137, 138, 139  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Zwierzak

PostWysłany: Pią 06 Paź, 06 23:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

END OF STORY

Ostatnio zmieniony przez Zwierzak dnia Sob 03 Lut, 07 0:42, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
martini (Wrocław)

Member
Member

1997 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 10:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jednak bede dziś na zlociku i nareszcie swoim kaszlakiem:DVery Happy
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 11:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Phantom napisał:
bede mial do sprzedania 4x czerwone mlooki. chce ktos zakupic? Laughing

Wybierz mnie Laughing zamontuje sobie w rowerze lub potraktuje młotkiem Very Happy
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 11:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to gitara widze ze frekfencja bedzie dobra na zlociku Smile jescze nie wiem tylko jak zwierzak i demon czy dojada ???

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 11:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja musze byc zwierz nie wiadomo a demon chyba niestety Very HappyVery HappyVery Happy
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 12:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie nie bedzie na bank bo parch jest w częsciach i nie mam zamiaru robic go na gwałt.
Jak coś to bede siedział w garażu i dalej rzezbił Cool
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 13:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ruszylbys srake golfingerem to by ci korona ze lba nie spadla. A spotkanie ile by trwalo...a tyle przyjemnosci LOL
Powrót do góry
wrc126p (wurcu Wrocław)

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 13:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja bede chyba tylko tak około 19:30 chodz to jeszcze nic pewnego.. ! Smile
Phanti bedziesz na zlocie.. ? Seru troche zjebal naklejki wiec jeszcze nie ma... ale moze go dzis wyciagne na zlota to sie pogada z nim
Powrót do góry
Zwierzak

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 20:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

END OF STORY

Ostatnio zmieniony przez Zwierzak dnia Sob 03 Lut, 07 0:44, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 21:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko zwierzu damy rade jakos poprzestawaic spoty tak bys al rade ty tez wpasc.... damy rade !!

No i po spokociku calkiem przyjemnie dzisiaj bylo frekfencja calkiem zadawalajaca :

demon126p - Golfinge [bestia sie jescze sklada]
Fazzor - garazowy ludek [bestia sie sklada]
Gest - czerowana kosiara
Gumis - buty [szuka potwora]
Martini - ORMO wozem
pHantom - wsciekla mysz
rogaL - cos przypominajace brytney
WrC - na butach [bestia sie sklada]
zIomaL - na butach Razz [yyyyyyy ]

bylo calkiem sympatycznie poza skatowanym moim rozrusnzikiem Smile
mam nadzieje ze fazzorowi nie popsulismy humoru jak wpadlismy Smile
oby nas wiecej..... !!

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 23:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Frekwencja całkiem całkiem,ale mało bobków.
Oblukałem stronke rOgaL i tak szczerze mówiąc to jest to jakas wiejska stronka dla transwestytów w ruzi kolorkach.Sory ale ja upadłem jak wlazłem na nią.To tyle na temat strony.takie moje zdanie bez owijania i sapani ze mogło by byc lepiej.
Powrót do góry
FaZZoR ((Wrocław))

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 0:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

engine siedzi jednak brak sil sprawil ze nie zdarzylem spr czy chula elektryka 95% 2 kabelki i kontrolki na desce rozdzoelczej i bedzie cud malina a teraz rosolek i do wyra bo juz nie czuje sie za dobrze 30 min lezalem w kaluzy i wszytski mnie napieprza wrrr ale bedzie dopshe chyba Very HappyVery HappyVery Happy jutro czesc dalsza rekonstrukcji

echhh sory ze z wami nie gadalem ale wolalem robic malca niz rozmawiac o dupie marynie
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 0:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak chcialbys by bylo lepiej to zrob sam Smile chetnie przyjmeimy nowa strone od Ciebie....

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 0:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja sie tylko wypowiadam a ty wyjeżdżasz Darek/rOgaL ze swoim starym tekstem.Poprzednia była lepsza niż ta landrynkowa jak dla 14sto latek Wink
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 0:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zrob lepsza nie landrynkowa zobaczymy jak tobie to wyjdzie i jakei wtedy beda opinie na jej temat

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 0:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moze rózowa.. ?Smile Powiem tak pierdol*** Strona jak strona wazne to co na niej jest a nie jak wyglada chodz Rogalinios mógłby sie troche bardzej postarac zrób zielono/zołta i bedzie cycek malina
Fazzor . ? a gdzie ta maryna była. ? a chociasz miała fajna dupke ?
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 0:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No zrobione na odpier...l.
Popraw te banialuki co żeś powypisywał.Wszystko ci na gg napisałem co nie tak.
Wurcu maryne ja zabrałem i zrobiłem z jej dupy jesien sredniowiecza Laughing Wink

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 1:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

polska mentalnosc zawsze trzba pomarudzic a jak przychodzi samemu do robty to niech ktos inny zrobi a jak zrobi to znowu zle i tak w kolko...standart

Member
Member

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 6:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chłopaki żal dupe ściska, że mnie tam nie było ale niestety dopiero sie dzisiaj ok 7:00 zorientowałem gdzie jestem, nie byłbym w stanie dojechać, a dojście zajełoby mi w ch** czasu..... i nie za dużo miałbym do powiedzenia ....

.... chyba dałech dupy, ale zawsze bedize kolejny spot i na tym już mam andzieje pojawie się bobem z przeglądem i dowodzikiem, bo troche przegiecie od Hradca jeździć bez ...
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 12:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mike- nie zabijemy cie.....narazie Smile

Demon ales dojebal ze stroną, sam zrob lepsza zamiast zrzędzic albo napisz normalnie co bys ty zmienil na stronie zamiast opierdalac rogala, chlopak przynajmniej cos robi a nie tylko gledzi i zrzedzi jak ty
Powrót do góry
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 12:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaczyna się ciekawie robić w oddziale, naprawde coraz ciekawiej, zwierzu do nas wrócił gumiś może będzie miał malaka znowu i wiele innych ciekawych rzeczy, a co do stronki to żeczywiście kolorki nie zaciekawe ale nie rozumiem czemu się tak rogal tyl przejołeś to jest tylko i wyłącznie nasze zdanie- ocena nasza chyba lepiej ze mówily czy nam się podoba czy nie, nikt nie powiedział ze zrobił by lepszą ... kiedy następny spot? wybiera się ktoś dzisiaj na maślice??
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 12:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra temat strony jest juz obgadany i wiemy na czym stoimy.....wszelkie sugestie sa mile widziane....po dos dlugiej rozmowie z Panem Demonem i Panem Phantomem doszlismy do paru waznych wnioskow i porozumien...jedna z wazniejszych rzeczy jest skarbnik ktrego sobie wybralsiciea a ja msuze wam pomoc wdrozyc Smile no nie wazne....kolega Demon zajmuje sie inkwizycja i bedzie was scigal za naklejki i o naklejki wiec przygotujcie sie na to.....co do reeszty ludzi ktorzy nie potrafia sie okreslic i nie potrafia podejsc i zapytac co jet grane i co sie dzieje ostrzegam ze nie bedzie w tym odziale nie szczerosci i obrabiania dupy za plecami albo szczerosc albo wcale...jesli bedzie tak ze dojdzie do mnei to ze sobie nie pomagamy nie pomagacie z czasem zostaniecie usunieci z klubu...klub to ma byc przyjemnsoc a nie katorga jaka w pewnych momentach jest...tyle z mojej strony

Member
Member
Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 12:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tu się zgadam z Tobą Rogal tylko jedna kwestia w ramach scisłości po uznaniu że ktoś ma być usunięty z oddziału powinniśmy to poddać demokratycznemu osądowi tak jak rogal zrobiłeś z terminem ostatniego spota Smile
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 13:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bedize glowsowanie ale nie w nasyzm odziale tylko odgorne na ktore nie bedziemy mieli wiekszego wplywu...

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 08 Paź, 06 13:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jestem za.W koncu cos ustalilismy.
Inkwizycja bedzie Twisted Evil
Jak komuś sie nie podoba to niech sie wypowie bez owijania.

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 137, 138, 139  Następny
Strona 3 z 139

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński