Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty, Wroclaw 2009
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 137, 138, 139

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 08 Lip, 09 14:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale burdel:D

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 08 Lip, 09 14:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damian126rally napisał:
i tak oddział Wrocław uciekł na inne forum ...

http://fiat126p.pl/forum/viewtopic.php?t=39217&postdays=0&postorder=asc&start=315

nikt nie uciekł tylko sobie wszyscy poszli, bo tu dzieciarnia i tyle

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Zwierzak

PostWysłany: Pią 24 Lip, 09 15:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I tak jak myślałem zacna kulawa ekipa wrocka narobiła bałaganu po czym została wywalona na zbity pysk. To było do przewidzenia teraz pytanie ile ta wiocha posiedzi na drugim forum zanim nie bedzie podobnej sytauacji.
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Pią 24 Lip, 09 18:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zwierzak napisał:
I tak jak myślałem zacna kulawa ekipa wrocka narobiła bałaganu po czym została wywalona na zbity pysk. To było do przewidzenia teraz pytanie ile ta wiocha posiedzi na drugim forum zanim nie bedzie podobnej sytauacji.

płyń stąd

PostWysłany: Pią 24 Lip, 09 20:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O jeszcze jeden niedobitek.
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Sob 25 Lip, 09 9:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zwierzak napisał:
O jeszcze jeden niedobitek.

551J Laughing

PostWysłany: Pon 03 Sie, 09 12:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zwierzak napisał:

ty Zwierzaczyno kiedy byłeś ostatnio na spocie ? Rolling Eyes kiedy wniosłeś coś wiecej niż to że wszyscy dostaniemy wpi3rd0l ? i kiedy przestaniesz ociekać zajebistością ? po cholerę coś piszesz jak i tak nikt z oddziału Wrocław czy tutaj czy na F126 Cię nie szanuje ?

Plują Ci w twarz a Ty nadal twierdzisz że deszcz pada ... Rolling Eyes

aha i wpisz w profilu skąd jesteś Laughing
Powrót do góry
ziomal (WrOcŁaW)

Member
Member

PostWysłany: Sro 05 Sie, 09 11:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostrożnie ze słowami, nie zapędzaj się.

PostWysłany: Nie 23 Sie, 09 16:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiecie co od jakiegoś czasu przypatruje się co tu się wyrabia i wiecie co żal mi większości bo są tu ludzie którzy szanują innych i te samochody którymi jeździmy i chcą się tym bawić to forum nie upadło do końca więc piszcie może zorganizujemy spot niedobitków z wrocławia??
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Pon 24 Sie, 09 10:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A kto został dobity?? Rolling Eyes

PostWysłany: Wto 25 Sie, 09 16:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

igo1986 napisał:
wiecie co od jakiegoś czasu przypatruje się co tu się wyrabia i wiecie co żal mi większości bo są tu ludzie którzy szanują innych i te samochody którymi jeździmy i chcą się tym bawić to forum nie upadło do końca więc piszcie może zorganizujemy spot niedobitków z wrocławia??

używanie znaków interpunkcyjnych nie powoduje bólu fizycznego ...

co do jakichś wyimaginowanych niedobitków informowałem Cię na Pw na jakim forum jesteśmy i , że oddział Wrocław nadal jest spójny i działający . A jeżeli ty chcesz prowadzić jakieś wojny podjazdowe i wyzywać oddział Wro od debili i ciot ... powodzenia . Jak na razie zamiast spotu możesz się co najwyżej spocić w samotności .

Liż anus najwyższemu na tym forum ... może będziesz prezesem jednoosobowego odziału Wro na TRT

Pozdrawiam .

Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
Powrót do góry
igo1986 (wrocław)

PostWysłany: Sro 26 Sie, 09 18:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tego co zauważyłem to tu jest forum na którym się ludzie umawiają na spoty itp a nie kłucą a tu tylko ciągle ktoś komuśpojeżdrza jak widać jaki chcesz to spuszcze się na twoją facjate chłopczyku!!!!! i nie pisz tak do mnie bo nieznasz mnie a nawet kolegami nie jesteśmy i to ty możesz mi anus wylizać sorki niedam ci bo jeszcze pogryziesz!!!!!!!! jedna osoba ale zawsze to jakiś początek a jak masz problemy egzystęcjalne to wypier.... z tego forum jak ci coś nie pasuje!!!! i nie zajmuj miejsca innym cioto bo jak widać nie zasługujesz na miano żeby tu pisać???!!!
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Sro 26 Sie, 09 19:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zbastuj bo to bezcelowe

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 26 Sie, 09 20:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

igo daruj sobie takie teksty,bo Damiana znasz osobiście.
Ekipa z wro nadal się spotyka i robi dobre spoty na których ciebie nie ma.Dlaczego??Uważasz się za lepszego ze swoim malcem bez podłogi??

Member
Member

PostWysłany: Czw 27 Sie, 09 9:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to cukiereczki kiedy jakiś spot??

PostWysłany: Czw 27 Sie, 09 9:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po 1 damian pierwszy mnie obraził wiec to była riposta!!! moja podłoga jest w dobrym stanie elx sie dobrze trzymają jak sie o nie dba!!! niema mnie bo jak przejezdrzam to stoją 2 moze 3 samochody a to nie spot w takim razie tylko spotkanie.
Powrót do góry
Damian126rally (Steryd z podwrocławskiej wsi :D)

PostWysłany: Czw 27 Sie, 09 10:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

igo1986 napisał:

ciach \!!!

to co Maxx będzie WARN ... i to trzykrotny ... z jak to napisałeś obrażanie innych użytkowników forum Laughing

ty kolego Igo widzę że nie pamiętasz mnie ale miałem okazję cie poznac na jednym z dwóch spotów na których byłeś ...

Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 27 Sie, 09 12:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

igo1986 napisał:
a to nie spot w takim razie tylko spotkanie.

Czekaj to skrót spot jest od wyrazu zlot,spęd,zjazd??????LOL Laughing

PostWysłany: Nie 14 Mar, 10 19:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
To jak tu jest ktoś się gdzieś spotyka Smile
Powrót do góry
krzycho

PostWysłany: Wto 04 Maj, 10 19:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Jestem dość nowy, ale widzę i mogę w miarę słusznie wyciągać wnioski z tego co się pisze i jakie są stosunki między Wrocławianami.
Powiem tyle.
Rejestrując się na TRT miałem nadzieję, że ludzie, którzy też tutaj są zarejestrowani łączy jedno a mianowicie FIAT 126p.
Szczerze pisząc jestem głęboko rozczarowany tym, że co niektóre osoby pałają do siebie wzajemnie taką nienawiścią.
Uwierzcie mi, że to do niczego nie doprowadzi!! Wręcz przeciwnie!!
Takie zachowanie burzy całą organizacje naszą wrocławian i nie dziwię się temu co igo napisał, że jadąc na spot jest garstka osób a nie zorganizowana grupa fanów małego Fiata.
Myślę, że to co napisałem weźmiecie sobie do serca i się coś w końcu zorganizuje.
Może zaczniemy coś myśleć o jakimś spocie Razz

kolego niepotrzebnie zaczynasz nowy wątek jak widzisz wszyscy dawno sie z tąd wynieśli,wiec po co zaczynasz znów dyskusje ?? //Stasiu126p
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 137, 138, 139
Strona 139 z 139

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński