Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty, Wroclaw 2009
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 136, 137, 138, 139  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jesteś!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 11:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Devil Devil Devil
kto za wprowadzeniem nowego znaku rozpoznawczego?? Laughing Laughing

ile tej składki?.... no i na co pójdą?.... Neutral

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

[URL][/URL]
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 11:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zbieram na lakier i jakieś fajne nowe laczki Mr. Green Laughing
Znak jest prawie git Very Happy

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 13:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon126p napisał:
Zbieram na lakier i jakieś fajne nowe laczki

wiedziałem, że coś mi tu śmierdzi cygaństwem Devil

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 14:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A coś ty myślał Rolling Eyes trzeba sobie radzić w cygańskim życiu.
Złotem obwieszony,ale podejdzie i zapyta: "daj pińć zloty" Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 16:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pozwólcie że ulżę wam w cierpieniach. Do loga mogliście się bardzie przyłożyć, chociaż wyciąć dokładnie. Już widzę jak szczuraz siedział i szukał odpowiedniego zdjęcia, postarał się i poświęcił swój czas – nie ma złej reklamy, postaraj się zamieścić foto gdzie się tylko da Smile .

Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 19:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest jeszcze plakat reklamowy:

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 20:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekin, zabiłeś Shocked
Powrót do góry
szczuraz (WrocLove By)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 21:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. napisał:
Pozwólcie że ulżę wam w cierpieniach. Do loga mogliście się bardzie przyłożyć, chociaż wyciąć dokładnie. Już widzę jak szczuraz siedział i szukał odpowiedniego zdjęcia, postarał się i poświęcił swój czas – nie ma złej reklamy, postaraj się zamieścić foto gdzie się tylko da Smile .

Mylisz się ... ja skopiowałem tylko link z imageshack`a Twisted Evil nie mam czasu na pierdoły Cool

chciałem się jeszcze dowiedzieć co za pederasta grzebał w moim podpisie ? Evil or Very Mad przyzna sie któraś tempa ku r wa ?!

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 23:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekin napisał:
http://img29.imageshack.us/img29/8246/plakattrt.png

rekin ziomek az spadłem z krzesła bez kitu to jest zajebiste hahaha wezme sobie to na tapete Smile
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jesteś!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 23:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekin mistrz painta.... normalnie drugi picasso Mr. Green

na tym plakacie to mi się najfajniej jedno skojarzyło mianowicie:

G UNIT = GYPSY UNIT = (na polski) Cygańska jednostka Devil Devil Devil

wiem że ta interpretacja może być zawiła ale ubawiła mnie tak że wyfroterowałem panele pod biurkiem Laughing Laughing Laughing

[URL][/URL]
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 23:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe a co to za rudzielec ten po lewo nie znam go ;/ bo w srodlu Maxx a po prawo Piter126p
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 27 Maj, 09 23:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Piter trochę naciągany. No dobra Panowie, dość śmietnika. Dalsze wycieczki o gejach, dowcipy o klubie, wycieczki personalne kończą się banem.

Powrót do góry
szczuraz (WrocLove By)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 28 Maj, 09 0:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i wyzbyłem się membera .... Twisted Evil panie Maxx to pan żeś grzebał w moim profilu ? tak ?Ban

chłopacy ( w tym rekinus hot-dogo shello robus ) widzę że opłaciliście składki jak nie zostaliście pozbawieni znaczka Shocked Laughing Laughing Laughing

[ciach]

Widzę że pan maxx dorzucił reklamy między posty ... znaczy się sianko będzie Kiss

[ciach]

Post wyedytowany, do tego szczuraz przysłużył się portalowi, edycja konta z poziomu portalu ucina podpis do pierwszego polskiego znaku, stąd przy zabieraniu membera stracił podpis. //m.a.x.x.

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 28 Maj, 09 8:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekin napisał:
OFICJALNIE REZYGNUJĘ Z CZŁONKOSTWA W TYM BURDELU, ŻĄDAM ŚCIĄGNIĘCIA OZNACZENIA MEMBERA I USUNIĘCIA MOJEGO TEMATU Z DZIAŁU 'TERAZ MY'.

A ja sobie pozwolę zacytować Rekina,bo niektórzy tylko działają jak widzą obrazki Laughing

Że też niektórzy nie boją się chodzić po tym świecie...

Wink

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 28 Maj, 09 13:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wklejam to za prosba poszkodowanych na forum

ci którzy sie zgadzają o wolnosci słowa na forum niech wkleją to w swoim poscie !!
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

PostWysłany: Czw 28 Maj, 09 14:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeden za wszystkich, wszyscy za jednego Twisted Evil

tak tak banujcie, kasujcie i w kółko od nowa, tu się nic nie zmieni!

EDIT: m.a.x.x. wstydzisz się swojej twarzy czy jak? przecież chyba jesteś żywą reklamą tego forum? Devil
aha i jakby co to nie robię syfu wrzucam wg. regulaminu miniaturkę protestu, teraz OK?

Możecie manifestować swoje niezadowolenie ale nie róbcie syfu na forum. //m.a.x.x.

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
mroczek (Zielona Góra)

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 28 Maj, 09 15:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Solidarnie Twisted Evil

Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 28 Maj, 09 16:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hahaha piter zajebisty podpis Smile kopiuje hehe
Powrót do góry
Cybul (Wrocław)

PostWysłany: Czw 28 Maj, 09 16:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://img29.imageshack.us/img29/6750/protestq.jpg Laughing Laughing Laughing

PostWysłany: Czw 28 Maj, 09 16:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowaczek podpis by Demon126p ja tylko dopisałem Bydgoszcz 21-23.08.2009 r. Devil

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 28 Maj, 09 17:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale jest zajebisty hehehe Smile
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 28 Maj, 09 18:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Solidarnosc z poszkodowanymi na tym forum Very Happy

Urwis project Swap 903 Evolution one in progress x)

Ostatnio zmieniony przez Stasiu126p dnia Pon 24 Sie, 09 23:29, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 28 Maj, 09 20:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekin napisał:

kto to na tym plakacie po za M.a.x.x.em

za co ten ma bana?

kto jest prowodyrem tego burdelu na forum gdzie byli modowie gdy to się zaczęło???

wstyd... nie chciałem się w to miesza i wypowiadać na ten temat ale jakiś porządek niestety powinno się wprowadzić Wink
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 28 Maj, 09 20:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zaczęło się od logo, nie rusza mnie to więc sprawę zostawiłem jak jest, skoro chłopaków to bawi. Potem zaczęły się zaczepki od cyganów, za to koledzy potracili odznaki membera. Potem rekin wrzucił plakat, co dla mnie było już początkiem przegięcia, ale nie można dać im bana za plakat który się usunie więc dostali ostrzeżenie ostateczne (że dalsze wycieczki skończą się banem). Widać nie dotarło to do nich i założyli temat „[S] Pedał”, za to dostali BANy (nie widzę tutaj pola do poprawy).

Wtedy Rekin poczuł się chyba dotknięty personalnie i niczym ostatni męczennik na forum zrobił sobie swój nagrobek (graficzka zamieszczona wyżej).

I teraz żeby było jasno, pokrzywdzeni mogą sobie założyć nawet związek wypędzonych, na tym forum nie będzie jazd po innych, po klubie, lub insynuacji co to będzie w Bydgoszczy. Są inne fora i tam proponuje się przenieść. Jeśli ktoś chce mieć aktywne konto PROSZĘ o usunięcie wszystkich zaczepnych materiałów. I proszę do mnie nie pisać na GG że nic do mnie nie macie – dżizys!
Tak jak napisał karol - wstyd

Powrót do góry
sigo (Katowice)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Czw 28 Maj, 09 22:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja zapraszam zbanowanych panów na forum fiat126p.pl Mr. Green Nie ma dzieciarni, trolli, maxxa, za to są częste linki do TRT i niezłe kino przy tym Mr. Green
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 136, 137, 138, 139  Następny
Strona 137 z 139

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński