Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Warszawa, 2006
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Spike (Warszawa -- Jelonki)

PostWysłany: Pią 04 Sie, 06 20:13    Temat postu: Spoty Warszawa, 2006 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...no to jazda Twisted Evil
Powrót do góry
Sobi (Otwock)

Member
Member
Pochwał: 1

1988 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 07 Sie, 06 16:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jazda... oddział STOlica robi przesiadkę na nowe forum Razz
wałujemy chłopaków i zabieramy się do roboty Exclamation Exclamation Exclamation

[/url]
Powrót do góry
rudi88 (warszawa-gocławek)

PostWysłany: Wto 08 Sie, 06 19:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze gadata. polac wam. Very Happy
Powrót do góry
Sobi (Otwock)

Member
Member

1988 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 09 Sie, 06 13:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jak kto się wybiera na dzisiejszy spocik Question Question Question

Otwock zawita w składzie:
Exclamation _Sobi_ Exclamation się znaczy ja Cool
Exclamation Wi$nia Exclamation się znaczy Grześ
Exclamation ?????? Exclamation zachaczyłem jakiegoś maluchomaniaka na stacji dziś rano Laughing nie dam ludziom nawet spokojnie zatankować Wink
Entena nie będzie bo na pielgrzymkę się wybrał Confused a reszta albo ich nie ma albo paliwa nie mają Crying or Very sad

Maluchomaniacy z okolic warszawy ŁĄCZCIE SIĘ Twisted Evil

Nie ma zakretow, nie ma zabawy Wink
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 09 Sie, 06 18:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...i ja bede Very HappyVery Happy ...jade powyzywac sie na mokrej kostce Twisted Evil ...bedziem szalec !!!!

TERYTORIUM126pMembers -- Oddzial 100-lica
... ::: /// Pełną Pizdą rally team \\\ ::: ...
Powrót do góry
Wi$niA (z pierwszego tłoczenia)

Member
Member

PostWysłany: Sro 09 Sie, 06 23:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja juz wrocilem do domu bylo fajnie no i ta MOKRA KOSTKA Laughing Laughing
to jest to co tygryski lubia najbardziej
POzdr.
Powrót do góry
Sobi (Otwock)

Member
Member

1988 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 10 Sie, 06 14:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

HA... nie ma to jak poczciwe seryjne 12 Twisted Evil można bokami polatać Cool na wczorajszym spociku było sporo ludzi ale większość niestety innymi autami niż poczciwe 126 Confused a z nowinek technicznych... właśnie dostałem nowiutki i pachnący wałeczek od Kałuży Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil "a imie jego... 555" głowka na 4 mm będziem szaleć Twisted Evil

Powrót do góry

PostWysłany: Czw 10 Sie, 06 20:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...oooo Panie...se polatalismy troszke Twisted Evil ...chyba na Eko zawsze bede wozil 12 zeby poupalac Very HappyVery Happy
...a jezeli chodzi o nowinki to wlasnie w weckend zdejme glowice z innego silniczka i oddam do splanowania...jak z czasem sie ogarne to i zloze na srode...w planach 2,5 mm ...mysle ze na poczatek starczy:)

Powrót do góry

Member
Member

PostWysłany: Czw 17 Sie, 06 20:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spot 16.08.2006

Bardzo udany spocik Razz Dobra frekwencja i kupa zabawy...
Obecni byli:
-Rudi (który zjawił się przed wszystkimi, za to szacuneczek) Razz
-Sobi z Kamilem(kolega ma zadbanego eleganta, fajniutki)
-Ja z Entenem
-Zasmarkany Spike Wink
-Józek z kolegami
-Scandal z Kasią(i nową tylnią klapą Twisted Evil )
-Bracia Jasińcy: Mariusz, Sebastian i Darek
-Michał swoją 900 Twisted Evil
-Młody pan Szaya z towarzyszką
-Qdłaty z żonką
-Lis (transporterem z gorącą herbatką Shocked )
-Ekipa MULTICARS na 2 VW polo
-nie znana mi ekipa Fiatem Tipo.
i to by było na tyle Confused

Z atrakcji wieczoru wymienić należy gorącą cherbatkę od Lisa Laughing , małe upalanko w wykonaniu Sobiego i Multicarsa, i pojawienie się 900 Michała która wzbudziła niemałe zainteresowanie. Kiedy juz wszyscy pojechali z Sobim zaczeliśmy kręcić dookoła słupa Cool Udało mi się wykręcić bąka prawie trąc lusterkiem o słup Twisted Evil było naprawdę blisko Shocked Za tydzień robimy powtórkę Wink Do stałych punktów naszych imprez cyklicznych wchodzi upalanie na 12. To chyba tyle. Dopiszcie jeśli o czymś zapomłem Wink

Wiśnia i Sobi... Cool

PostWysłany: Czw 17 Sie, 06 22:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...no jak mogles zapomniec o tym jak odwoziles mnie do domciu Very HappyVery Happy Pierw wyjezdzajac z Eko z Wisnia obydwaj siedzac na drzwiach...Wisnia prowadzil a ja gazu dawalem:DVery Happy A pozniej lecac 80 pod wiaduktami na Wlochach ja sterczalem do polowy za oknem siedzac na drzwiach RazzRazz Dobra akcja...jak smarki zawijaly sie razem z lzami do okola glowy Twisted Evil Twisted Evil

Powrót do góry

PostWysłany: Pią 18 Sie, 06 19:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

trza bylo SPIKE cos innego wystawic Wink Laughing
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 29 Sie, 06 22:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...nooo Dzieciaczki stawiac sie mi jutro na Eko wszyscy. Porthos do mnie napisal ze przyjechali Goscie z Wroclawia wiec trzeba sie wykazac fekfencja Very HappyVery Happy ...tylko bez zadnych wylamek Twisted Evil Twisted Evil
--->>/// DO JUTRA \\\<<---he he

Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Sro 30 Sie, 06 11:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aku mi sie przez noc lekko rozladowal, na tyle ze dzis tylko jeknal i cisza. tak wiec do roboty nie pojechalem,teraz sie laduje i dzis bede pewnie ok 21 na eko
Powrót do góry
jozekrj (warszawa)

PostWysłany: Sro 30 Sie, 06 11:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez sie dzis stawie

http://s2.metaldamage.pl/c.php?uid=147129
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 30 Sie, 06 14:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak mi sie fura po drodze nie rozlorzy to bede Wink
Powrót do góry

Member
Member

PostWysłany: Sro 30 Sie, 06 16:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bede choc w baku sucho ale moje ayto jezdzi na powietrze chlopaki z wroclawia cos o tym wiedza Laughing

PostWysłany: Sro 30 Sie, 06 23:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...nie byloby Spotu jakby Spiki nie narozrabial na Eko i czegos nie popsul...kolejna oponka ( nowa 165/55 )...dwa razy pompowalem jak wracalem do domu i schodzilo...teraz wyszedlem po jakis 2 godzinkach i oponka jest pelna. Moze jakis syfff dostal sie miedzy oponke a felge i podwazylo delikatnie dlatego uciekalo. Tak czy inaczej trzeba oddac do znajomego zeby podprostowal przednia felge bo sie zwichgrowala delikatnie i niech obada obydwie oponki...

...nie powiem...bylo naprawde konkrecik, duzio ludzi...
2 nowe twarze sie pojawily...mam nadzieje ze nie wylamia sie po jednorazowej wizycie. A dotego Goscie 900 w koloze TOY TOY...he he

Powrót do góry
Sobi (Otwock)

Member
Member

1988 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 31 Sie, 06 9:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ci goście w TOY TOYce 900 to Ziomal vel Frytek i Rogal. Chłopaki są z Wrocławia Shocked , aprzyjechali na spot do Warszawy z Łodzi Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ... Normalnie rozbroili mnie. Na pytanie czy chciało im sie jechać taki kawał odpowiedzieli: " A co mamy do roboty wieczorami?" Jechać ponad 300 km na spot... RESPECT chłopaki, RESPECT Cool

Powrót do góry
Perez (Warszawa)

PostWysłany: Pią 22 Wrz, 06 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie, ja tez jestem z Warszawy i chetnie wpadlbym 126 na wasz spocik. Z tego co wywnioskowalem to spotykacie sie w srody ok 21 na eko. Wiem ze jest to gdzies w okolicy łopuszanskiej, ale nie wiem gdzie dokladnie. Moglby ktos mi powiedziec jak tam trafic.
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 23 Wrz, 06 8:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jadac od strony Galerii Mokotow w strone Wloch chwilke przed ostatnim wiaduktem skrec w prawo po czym odrazu w lewo i jeszcze raz w lewo, pozniej dlugim lukiem jeszcze raz w lewo i po chwili w prawo w strasznie nierowna droge z plyt betonowych podzielona przy wjezdzie wysepka...caly czas prosto i bedziesz widzial na wzniesienu po lewej stronie plac. TO TAM Very Happy
...ZAPRASZAMY Very Happy

Powrót do góry
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

PostWysłany: Sob 23 Wrz, 06 8:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jeżeli nie mozesz trafic to mozemy się ustawić i wyjechać po Ciebie.

Czasami spoty odbywają się w Goskowie Wink
Powrót do góry
Perez (Warszawa)

PostWysłany: Sob 23 Wrz, 06 10:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przed ostatnim wiaduktem to znaczy tym przy kolejce WKD, mam przejaechac pod nim i dalej tak jak na Cargo. Zgadza sie?? To juz chyba kojaze. Jezeli uda mi sie odebrac auto do srody to na pewno sie pojawie. Pozdrawiam
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 24 Wrz, 06 21:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...sluchaj...jak nie bedziesz mogl trafic to zadzwon do mnie ( 512964485 ) to wyjade po Ciebie. Ale trafic nie jest ciezko...mysle ze powinienes sobie poradzic Very Happy
...Pozdro Cool

Powrót do góry
Perez (Warszawa)

PostWysłany: Nie 24 Wrz, 06 22:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki chlopaki, postaram sie pojawic, a jak nie bede mogl trafic to bede dzwonil. Dzieki Spike
Powrót do góry
Medyk (ETM)

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 26 Wrz, 06 20:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na 99% też będe.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 1 z 8

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński