| Autor |
Wiadomość |
Spike (Warszawa -- Jelonki)

|
Wysłany: Czw 09 Lis, 06 21:05 Temat postu: |
|
|
....lepiej zeby Wisniasty nie nawalal sie za mocno bo do Lodzi jedziemy  ...a ja dwoch Parchow nie poprowadze...nawet jakbym chcial
...a na rajdzie tez bede...PILOTEM   _________________
TERYTORIUM126pMembers -- Oddzial 100-lica
... ::: /// Pełną Pizdą rally team \\\ ::: ... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
aranarth (Była Wawa, jest Kraków)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Pią 10 Lis, 06 18:44 Temat postu: |
|
|
Zamierzam sie w ta srode wybrac na spocik, tylko nie wiem:
1) gdzie bedzie, nowa lokacja czy EKO;
2) jak dojechac na EKO ze Srodmiescia;
3) czy w 100% bede. bo to zalezy od tego, czy matka pozyczy mi swojego Matiza (moj malec stoi w warsztacie ze skonczonym przegladem i ubezpieczeniem, raczej do srody nie zalatwie tego wszystkiego).
Jak ktos bedzie jechal przez Srodmiescie, to moze moglby mi podac swoj numer, to bym pojechal z nim?
Czy pojade, to bede wiedzial dopiero jakos na poczatku tygodnia, ostatecznie w srode. _________________ Mrok, szatan i martwe płody...
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariusz126p (GŁOSKÓW)

|
Wysłany: Sob 11 Lis, 06 9:20 Temat postu: |
|
|
| warzywniak jest na krakowiakow 103 na przeciwko piekarni spc śa szyldy ktore do niej prowadza , miejsce jesta na Okęciu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
qdlaty (waszawa)
![]()
|
Wysłany: Sob 11 Lis, 06 22:11 Temat postu: |
|
|
| aranarth napisał: | Zamierzam sie w ta srode wybrac na spocik, tylko nie wiem:
2) jak dojechac na EKO ze Srodmiescia;
|
http://gw.126fan.pl/imprezy.htm
poczytaj dokładnie...
pzd c. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariusz126p (GŁOSKÓW)

|
Wysłany: Nie 12 Lis, 06 8:37 Temat postu: |
|
|
to ilu nas juz jest na warzywniaku tak własnie pomyslalem juz chyba robi sie niezla grupka tylko posiadacze malcow.
1 Mariusz126p
2 Dar00
3 Porthos
4 Spike
5 Scandal z Kasia
6 Rudi z Ania
7 Sobi
8 Dydek
9 Jozek
10 Czarek z Anitą
11 Michal ( czerwony malec neww)
12 Wiśnia
13 Enten
14 Michal ( biala 900tka) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wi$niA (z pierwszego tłoczenia)

|
Wysłany: Nie 12 Lis, 06 22:58 Temat postu: |
|
|
to moze ja zaczne Houston we have a problem (chyba tak to sie pisze nie po naszemu)
w ten weekend zrobilismy sobie maly wypad poza miasto w skladzie:
Anita
Porthos
Spike
Wi$niA (znaczy sie ja)
nasze auta zrobily okolo 400 km i nic sie nie popsulo nie liczac malego poslizgu na jednym ze skrzyzowan ale to w nastepnym odcinku ktrory zrelacjonuje Porthos albo Spike
a wogole to macie POzdrowienia od Anity
Spike wes rekawiczki w srode na eko _________________ Daj piątaka dla biedaka
http://change.menelgame.pl/change_please/6287451/
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon 13 Lis, 06 9:03 Temat postu: |
|
|
eee...no co tu duzo gadac. Akcja polegala na tym ze byl delikatny zjazd w dol a na dole male rondko...pomyslalem sobie BOKIEM WEJDE a ze bylo mokro to mnie obrocilo, Sebek nie zdazyl wychamowac i sie cmoknelismy nic wielkiego, lekkie wgniecenie do odpukania, delikatnie lakierek pekl i zderzak sie polamal...u Porthosa tez nic sie wielkiego nie stalo.
...na miejscu bylismy kolo 24...drobne upalanko na Dworcu Lodzkim ( naprawde zajebista mniejscowka ) i na zakupy do TESCO. Pozniej pojechalismy do Pitera do domu na mala posiadowke...Houston mial problem ale ogarnol  Rano pojechalismy do Galerii Lodzkiej na sniadanko, zeby sie rozruszac i przewietrzyc bo Houston musial dojsc do siebie  Wrocilismy po reszte autek, na stacje zatankowac...pozniej jeszcze raz na Gelerenke zrobic maly kursik po parkingu podziemnym Sebek bez wygluszenia i Houson...wiadomo na jakim tlumiczku. Wszystkie mozliwe alarmy sie powlaczaly, jak wjechalismy na sama gore caly parking wyl  Szybka ewakuacja zeby nie zaliczyc przypalu i powrot do Warszawki.
Tak mniej wiecej wygladal wypad do Lodzi. Wielkie podziekowania dla Agnieszki za gorace przywitanie i zaangarzowanie w nasz przyjazd , i dla Pitera za przenocowanie nas. _________________
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nowaczek (EL)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pon 13 Lis, 06 15:03 Temat postu: |
|
|
Spike o której wróciliscie !! do Wawy ja byłem jeszcze u pitera około 18 ale was juz nie było dzwoniłem do Porthosa a on ( Abonent czasowo niedostepny i bleee bleee takie tam głupoty ) ehhhh ale integracje uwazam takze za udaną Spike spotkamy się na waszym terytorium na początku grudnia  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon 13 Lis, 06 20:21 Temat postu: |
|
|
he he...gitara  o 18 to my juz bylismy na miejscu...a Porthosowi rozladowal sie telefon dlatego sie nie dodzwoniles do niego. Wpadaj wpadaj jak masz ochote...u nas upalanko grane jest co tydzien i to duzo mocniejsze...tam jezdzilismy z Sebkiem na pol gwizdka bo terenu nie znamy i delikatnie podeszlismy do sprawy  _________________
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nowaczek (EL)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pon 13 Lis, 06 20:29 Temat postu: |
|
|
| No to macie jak w banku ze was odwiedze . Ciekaw jestem czy jeszcze ktos sie ze mna zabieze !! moge liczyc na jakoms flaszke ja ze soba przywioze ekwipunek !! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
aranarth (Była Wawa, jest Kraków)
|
Wysłany: Sro 15 Lis, 06 17:57 Temat postu: |
|
|
Szlag... Wyglada na to, ze sie dzisiaj nie pojawie na eko... Rozdzielacz zaplonu w Matizie poszedl sie j...c. No, chyba, ze ktos jest ze srodmiescia badz niedalekich okolic i gotow jest pozyczyc auto...  _________________ Mrok, szatan i martwe płody...
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Porthos (Głosków/ pod Wawą)
|
Wysłany: Czw 16 Lis, 06 16:26 Temat postu: |
|
|
Podsumowanie wczorajszego spota :
frekwencja dopisała
Ja sobie conieco poupalałem - trzeba testować i dogrywać szaraka przed kolejnymi startami - teraz z gaźnikiem jest troche lepiej, ale i tak pewnie trzeba będzie wstawić inny
Straty : 2 felgi poszły się je...kochać....mam również przestawioną geometrie i chyba prawy przedni wahacz do wymiany - ale najwazniejsze jest to ze zaczyma ufać 12tkom na tyle
Jak wrażenia po jeździe Scandal i Wisnia ?
Podobał mi sie komentarz : on wcale z obrotów nie zchodzi  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jozekrj (warszawa)
|
Wysłany: Czw 16 Lis, 06 16:45 Temat postu: |
|
|
szkoda ze mnie nie było
w przyszłym tygodniu jak załatwie sprawy z tłumaczeniem i rejestracja to na 90% jestem goferem
no chyba ze bedzie snieg to jestem na 100% malarem  _________________ Future TERYTORIUM126p Member -- Oddzial 100-lica
http://s2.metaldamage.pl/c.php?uid=147129 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
scandaL (Warszawa)
|
Wysłany: Czw 16 Lis, 06 18:02 Temat postu: |
|
|
felgi pogiales??
ale rozumiem ze tylnie.. a nie ruskie Darka oj wariat wariat
jak dla mnie bomba gazniczek lepiej chodzil niz na KJSe
ale na mnie najwieksze wrazenie wywarla skrzynia. tez taka chce
macie wszyscy pozdro od Kasi (bo wlasnie u niej jestem na kompie ) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rudi88 (warszawa-gocławek)

|
Wysłany: Czw 16 Lis, 06 18:21 Temat postu: |
|
|
a jak tam sie sebciu wracalo na bredzie do domciu??? bo cie bylo z daleka slychac
a jak juz prawie wszyscy pojechali to zrobilismy se z dydkiem, sobim i wisniastym upalanko, az sie nie chcialo do domu wracac. u mnie upalanko zaowocowalo przegrzaniem bobeczka i mialem przez pol drogi powrotnej do domku problem z brakiem wolnych obrotow.
a i jeszcze jak wyjezdzalismy z eco to wisnia wykrecil na zakrecie przy wiadukcie ladnego baczka. na jego szczescie akurat patrzylem przed siebie i udalo mi sie go nie cmoknac  _________________ mozesz nazywac mnie bratem diabla i nienawidziec jesli chcesz, mozesz mowic ze jestem zlem lecz nigdy nie zmienisz mnie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Czw 16 Lis, 06 18:58 Temat postu: |
|
|
Scandal - a co takiego niezwykłego jest w tej skrzyni bo nie zauważyłem ?
Rudi - wracało się normalnie- jadąc do łodzi dłuższy odcinek pokonałem na bredzie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
scandaL (Warszawa)
|
Wysłany: Czw 16 Lis, 06 19:25 Temat postu: |
|
|
szczescie ze policji nie bylo po drodze bo bys sie pozegnal z dowodem
chodzila jakby all biegi miala synchronizowane
wyslokie obroty, baczek o 180st, gaz do dechy, kola miela w miejscu a tu nagle pyk, na jedyneczke bez problemu i ogien, jedziem dalej
ale jezeli dla ciebie to nic fajnego to mozemy sie wymienic skrzyniami  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wi$niA (z pierwszego tłoczenia)

|
Wysłany: Czw 16 Lis, 06 20:00 Temat postu: |
|
|
| Porthos napisał: | Podobał mi sie komentarz : on wcale z obrotów nie zchodzi  |
to ja powiedzialem
a jesli chodzi o wrazenia to były mocne za tydzien tez chcialbym troche pojezdzic w szaraku  _________________ Daj piątaka dla biedaka
http://change.menelgame.pl/change_please/6287451/
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miki00004 (Warszawa/Bemowo/Yelonki)

|
Wysłany: Czw 16 Lis, 06 20:24 Temat postu: |
|
|
pozdro dla szaleńców )
wczoraj byłem pierwszy ale już nigdy nie ostatni raz spyke podjechał odebrać moją MAFIĘ za tydzień jestem swoim pozdro dla wszystkich spotowców z wawy KOMANDOS )))
Wielkie pozdro dla spyka zato że zabrał mnie wczoraj na spocik ) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dar00 (Głosków)
|
Wysłany: Czw 16 Lis, 06 20:33 Temat postu: |
|
|
| scandaL napisał: |
chodzila jakby all biegi miala synchronizowane
wyslokie obroty, baczek o 180st, gaz do dechy, kola miela w miejscu a tu nagle pyk, na jedyneczke bez problemu i ogien, jedziem dalej
ale jezeli dla ciebie to nic fajnego to mozemy sie wymienic skrzyniami  |
To jest po prostu zwykłe oszukanie niezsynchronizowanej jedynki Scandal
Wbijasz bieg w połowie nawrotu i wchodzi Ci mięciutko jakby była w pełni zsynchronizowana
Krótko opisując...
Ostre szarpnięcie kierownicą, podcięcie rękawem i w połowie nawrótu wbicie 1 biegu- centralnie kiedy auto idzie bokiem i nie ma mowy o tym aby coś chrobotnęło  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
scandaL (Warszawa)
|
Wysłany: Czw 16 Lis, 06 21:03 Temat postu: |
|
|
aaaaa, no chyba ze tak! dzieki
a to maly oszust a ja tu juz sie zachwycalem jego skrzynia
ale Seba jak to caly on - nie powie co i jak tylko "ale co, nic specjalnego, o co chodzi?"  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dar00 (Głosków)
|
Wysłany: Pią 17 Lis, 06 14:42 Temat postu: |
|
|
| scandaL napisał: | "ale co, nic specjalnego, o co chodzi?"  |
no bo taka prawda.. ot normalna zmiana biegu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
scandaL (Warszawa)
|
Wysłany: Pią 17 Lis, 06 23:34 Temat postu: |
|
|
no owszem, teraz to i ja tak moge powiedziec  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Nie 19 Lis, 06 12:12 Temat postu: |
|
|
Hello
Skromna reprezentacja naszej ekipy w składzie : Spike & Porthos własnie obudziła się (no moze Spike nie do końca ) .
Z zajęć kółka różańcowego wróciliśmy coś około 5tej nad ranem - w sumie nie wiem jak to się stało że zajęcia te odbywały się we Freshu
Odbyło się bez strat...było sympatycznie....Spikowa głowa będzie do siebie dochodzić tak na oko pewnie jeszcze z pare godzin...w sumie nie rozumiem dlaczego - przecież nie pił tak dużo
Ok, kończe, bo Rafał mnie opierd*** że za głośno pisze  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie 19 Lis, 06 13:45 Temat postu: |
|
|