Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Warszawa, 2006
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
jozekrj (warszawa)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 27 Lis, 06 16:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o moze i ja wpadne
wkoncu mam niedaleko

dajcie znac na ktora tam bedziecie

http://s2.metaldamage.pl/c.php?uid=147129
Powrót do góry
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

PostWysłany: Pon 27 Lis, 06 20:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odrazu mówię - jezeli bedzie mgła taka jak dzisiaj start odpada.

NIestety nic nie udało mi sie zrobić Ekhm...
Powrót do góry
Spike (Warszawa -- Jelonki)

PostWysłany: Wto 28 Lis, 06 11:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

HE HE ... nawiazujac jeszcze do moich urodzin. Dzis przegladalem zdjecia na strnie Fresha i znalazlem to ...

... ewidentnie Sebek PODRYWA jakas malolatke !!! Ja pamietam, choc ciezko bylo ze mna ... ale pamietam ze Sebek tanczyl z jakas MALOLATKA Wink HA HA ... patrzcie wszyscy ... tak to ON !!! Very HappyVery Happy

TERYTORIUM126pMembers -- Oddzial 100-lica
... ::: /// Pełną Pizdą rally team \\\ ::: ...
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Wto 28 Lis, 06 11:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mr. Yellow prokuraturą mi tu pachnie Lol

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 28 Lis, 06 12:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj, Sebka od tej strony nie znałem, widać że nagina do niej równo Very Happy
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Wto 28 Lis, 06 12:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"(...)cicha woda, nie poznaje kolegi(...)" Wink

PostWysłany: Wto 28 Lis, 06 14:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Porthos napisał:
odrazu mówię - jezeli bedzie mgła taka jak dzisiaj start odpada.

NIestety nic nie udało mi sie zrobić Ekhm...

chodzi Ci ze generalnie caly rajd zostanie odwolany, czy po prostu tylko Twoj strat odpada? Razz
mgla dzis bez mian.. mleczko jak 150:P
no to co Ty przez caly dzin robiles?? Razz

a co,pobawic sie nie mozna?? wcale na taka malolate nie wyglada Wink
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 28 Lis, 06 16:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spike napisał:
HE HE ... nawiazujac jeszcze do moich urodzin. Dzis przegladalem zdjecia na strnie Fresha i znalazlem to ...

... ewidentnie Sebek PODRYWA jakas malolatke !!! Ja pamietam, choc ciezko bylo ze mna ... ale pamietam ze Sebek tanczyl z jakas MALOLATKA Wink HA HA ... patrzcie wszyscy ... tak to ON !!! Very HappyVery Happy

spadać!!, to nie moja wina ze moją powszechnie znaną słabością są brunetki i szatynki Twisted Evil
i na pewno miała conajmniej 18lat - nie bawię się w pedofilstwo Razz

ja nie startuje niestety - mgła jak ch***, a ja zadnych dobrych swiateł nie mam....zresztą w to miejsce zamierzam wystartować w KJS Mikołajkowym - 10.grudnia w radomiu....moze będzie już snieg Wink
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Wto 28 Lis, 06 16:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no no, to jedziem z wami, jako service car Wink Mr. Yellow
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 29 Lis, 06 0:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jednak w końcu pojechałem ten rallysprint Very Happy

Wygrałem w klasie maluchowskiej (5aut) 3 z 4 prób (na jednej byłem 2gi)....niestety nie wiem dlaczego na jednej próbie policzyli mi taryfe Ekhm..., a na kolejnej pachołek, który tylko mnie zpowolnił (jednak regulamin jest i trzeba go przestrzegać)

Generalnie było naprawde sympatycznie (było coś 5 kolejnych malców niestartujących), szarak spisuje sie coraz lepiej, teraz trzeba popracować nad łącznikiem fotela i kierownicy Wink
no i nad gaźnikiem od 127ki, bo teraz przerywało troche mniej, ale nadal czasami było to irytujące Ekhm...

Pozdrowienia dla Arbuza Very Happy
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 29 Lis, 06 0:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszech i wobec wiadomo ze Kocur lubi brunetki i szatynki Very Happy

masz jaksi fotki z rc ??

walcz z tym gazownikei mze 127 bo ja sie pisze na ten kolektor Razz

PostWysłany: Nie 03 Gru, 06 13:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z racji tego ze w sobote 9 gródnia odbywa sie w warszawie rajd barbórki i wielu z nas zapewne sie wybiera przynajmniej na odcinek karowa to mysle ze mozna by spotkac sie wlasnie na karowej wieksza ekipa.
mile widziane osoby spozywajace napoje kibica Wink
tu wrzucam link do stronki o rajdzie http://www.barborka.pl/2006/index.php

PostWysłany: Nie 03 Gru, 06 16:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...niestety mnie i Sebka nie bedzie bo jezeli dobrze pojdzie to bedziemy w tym momecie jakies 300km za Warszawka...jedziemy po nowego czlonka rodziny Spika Very HappyVery Happy HE HE

Powrót do góry
jozekrj (warszawa)

PostWysłany: Nie 03 Gru, 06 16:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja odwiedze os FSO

na karowej bedzie tyle samo kibicow co w latach poprzednich a os jest o połowe krótszy

moze ktos wie o ktorej rusza os FSO w sobote

http://s2.metaldamage.pl/c.php?uid=147129
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Czw 07 Gru, 06 0:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ha! i jestem szybszy od Sebastiana Razz Mr. Yellow
dzis na eko bylo bardzo sympatycznie
stawili sie (w kolejnosci):
- Seba
- ja z Zona (nissanem Wink bo baczek na razie nie jezdzi)
- Miki
- rudi
- Czarek z Zona

padl pomysl ustawienia proby. no wiec tez tak sie stalo Very Happy podczas przejezdow testowych na eko zawitaly dwa fiaciki 125p Very Happy w towarzystiw bialej nubiry kombi
a wiec 125 tez postanowily sie sprawdzic
proby byly dwie, z tym ze druga byla po prostu odwroceniem pierwszej Razz z jednym dodatkiem
kazdy mial po 3 przejazdy na probe
of coz mierzylismy czasy (JA sedzia Mr. Yellow Mr. Yellow ) i zapisywalismy (Kasia Wink ). Seba zabral kartke wiec za raz powinien podac wyniki
na pierwszej probie jechali wszyscy (poza mna ze wzgledow oczywistych Razz ). z tym ze rudi nie pojechal 3. przejazdu z powodu braku oleju Very Happy
a Miki z powodu malej usterki nie pojechal 2 proby
bylo na prawde bardzo sympatycznie Smile fajnie ze wpadli chlopaki swoimi 125.
oby wiecej takich spotkan Smile
mam nadzieje ze jutro bez zadnych niespodzianek naprawie swojego bobka i za tydzien rowniez ustawimy jakies proby i ja tez pojade Smile
no dobra, dajesz Seba te wyniki Razz

Ostatnio zmieniony przez scandaL dnia Czw 07 Gru, 06 0:53, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 07 Gru, 06 0:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyniki dzisiejszego MiniSprintu na eko:

I próba (jechana 3 razy)

1m. Porthos (126p 650) 55,2s 54,0s 56,0s razem 162,2s
2m. Czarek (126p 900) 58,7s 57,6s 55,6s razem 171,3s
3m. Burza (125 1500) 57,8s 56,5s 56,8s razem 171,4s
4m. Janek (125p 1500) 55,3s 57,8s 55,6s razem 173,7s
5m. Mike (126p 650) 70,5s 77,1s 67,5s razem 215,1s
6m. Rudi 56,8s 54,3s --- razem ----

II próba (jechana 3 razy)

1m. Czarek (126p 900) 56,7s 59,3s 55,2s razem 172,2s
2m. Porthos (126p 650) 59,2s 60,9s 55,7s razem 175,8s
3m. Burza (125p 1500) 58,9s 59,0s 58,4s razem 176,3s
4m. Janek (125p 1500) 62,5s 61,1s 61s razem 184,6s

Wyniki końcowe:

1m. Porthos (126p 650) 337,5s
2m. Czarek (126p 900) 343,5s
3m. Burza (125p 1500) 347,7s
4m. Janek (125p 1500) 358,3s

Uważam ze bardzo fajnie spędzilismy czas...upalania było również sporo, a przy okazji kazdy mógł troche pocwiczyć jazde na czas, a nie tylko freestyle Wink
ps. czas wymienić sprzęgło w moim skuterze Wink
Powrót do góry
miki00004 (Warszawa/Bemowo/Yelonki)

PostWysłany: Czw 07 Gru, 06 22:22    Temat postu: :P Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też sie dobrze bawiłem tylko gdyby nie ten przewód Sad(
ale tak to jest wprost wspanieale Smile
mam nadzieję że za tydzień będę w leprzej formie i cosik się więcej nauczę a poza tym nie w jeden dzień RZYM zbudowano Razz Razz pozdo : Very Happy
Powrót do góry
rudi88 (warszawa-gocławek)

PostWysłany: Pią 08 Gru, 06 18:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no do przyszlej srody postaram sie zebrac kase na olej i moze sie ciut wiecej pojezdzi. i jeszcze pasek klinowy musze kupic bo stary zaczyna sie rozlazic Sad

PostWysłany: Nie 10 Gru, 06 21:12    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam nadzieję że w tę środę też będzie się cosik działo na EKO to się podszkolę i wielkie thx dla PORTOSA za przekonanie mnie że ja też potrafię Smile

Sad
Mam peszka WKU sobie o mnie przypomniało i możliwe że w tę środę będę ostatni raz na zlociku Sad(

Czas jaki z wami spędziłem na zlotach miło wspominam i mam nadzieję
że za ?? 9 miechów będzie jeszcze leprzy pozdro Sad( Crying or Very sad Crying or Very sad
Powrót do góry
Wi$niA (z pierwszego tłoczenia)

Member
Member

PostWysłany: Wto 12 Gru, 06 21:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chcialem ogloscic wszem i obe ze jutro nie nawale i przyjade na eko

Spike jak mozesz to wes rekawiczki Anity
Spike (Warszawa -- Jelonki)

PostWysłany: Sro 13 Gru, 06 11:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...wiesz Wi$enko...zebym ja to wiedzial gdzie teraz moga byc te rekawiczki SmileSmile ...a poza tym nie wiem czy bede...to zalezy czy ktos mnie zabierze. Bo moj NEW Parch rozgrzebany na czesci Very HappyVery Happy i sie sklada powoli.

Powrót do góry

PostWysłany: Sro 13 Gru, 06 17:08    Temat postu: re:) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak nie masz się z kim zabrać to podjadę po ciebie pod karuzelę około 20:20 pozdro Smile
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 17:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i jak, dzialo sie cos wczoraj? Wink
na gruby drifting pogoda dopisala Razz
ja nie przybylem bo w maluchu skonczyl sie przeglad a do tego podziebiony jestem

Miki, i jak z tym wojskiem? ;/
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 22:55    Temat postu: re:) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakoś to będzie scandal ja się tym nie martwię ale jak mnie zabiorą to na przysięgę zapraszam Smile)
a jak bylo na eko Smile)
jak zwykle auto mi padło Smile)
spyke slidował moim i drift uprawiał Smile)
a ja patrzyłem co się dzieje z moim malcem Smile
było zaje fajnie Smile)
a pozatym jak dobrze pamiętam to chyba posiadasz moją linkę holowniczą ???
ale to nic w następną środę odbiorę Smile)
a jak z wojskiem dopiero się dowiem 21,12,06r bo wtedy mam się zglosić po bilecik Smile)
pozdro wszystkim Smile
http://w8.grono.net/gallery/2008005/
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 23:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak tak, mam, i pamietam o niej ciagle Smile
oddam za tydzien Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 6 z 8

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński