| Autor |
Wiadomość |
Scorpion (Gdynia) Prezes oddziału
Pochwał: 1
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Wto 09 Sty, 07 10:40 Temat postu: Spoty Trójmiasto, 2008-2009 |
|
|
Najbliższy spocik odbędzie się 09.01.2007r. o godz. 20.00 w Gdyni na skwerze na parkingu przy Akwarium
serdecznie zapraszam wszystkich chętnych
przykleilem //scandaL _________________ Terytorium126p Member - TRÓJMIASTO

Ostatnio zmieniony przez Scorpion dnia Wto 06 Sty, 09 0:35, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Numen (Łódź)

1992 Fiat 126p FL
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Sro 10 Sty, 07 0:03 Temat postu: |
|
|
już po spocie
pojawiły się tylko: 3 malce, 1 vw i dwóch panów w fiacie stilo
za to było ciekawie bo:
było sprawdzanie dowodow, praw jady, numerów samochodów (ale tylko w jak to panowie ładnie okreslili cudach polskiej motoryzacji),......
ja się dowiedziałem natomiast, że mam przespawane numery ale po 30 sek. okazało się że wszysko jest dobrze
tylko wiecej zlotów z takimi atrakcjami
fotki wkrótce _________________ Terytorium126p Member - TRÓJMIASTO
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Numen (Łódź)

1992 Fiat 126p FL
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacq
![]() Użytkownik zbanowany Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 5
|
Wysłany: Czw 11 Sty, 07 17:46 Temat postu: |
|
|
Scorpion, a za co się psiarnia was czepiła? z nudów?  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Pią 12 Sty, 07 1:03 Temat postu: |
|
|
Numen, w wakacje ja na pewno będe jechał przez Łódź na Zvoleń
nie wiem skąd się wzieli ale wpadli z dobrą prędkością (tajniacy w stilo) i pierwsze co powiedzieli "panowie od tych cudów polskiej techniki pokazywać dowody..." jak tylko to usłyszałem to i tylko jedna myśl "ku*** no i miałem dowód"
może był to efekt że przez centrum za spokojnie nie jechaliśmy, a na miejscu prawie minęliśmy się też z oznakowanym patrolem
kojarzę, że dwie podobne osoby stały na jednych z zakrętów, a ja prawy 90 st. zrobiłem na trójce
naszczęście obyło się tylko na rutynowej kontroli i sprawdzeniu numerów bud w malcach, tu oczywiście musiało paść na mnie i miałem małą jazdę
później było już spokojniej
fotki:
 _________________ Terytorium126p Member - TRÓJMIASTO
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Numen (Łódź)

1992 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pią 12 Sty, 07 5:13 Temat postu: |
|
|
hehe ale mi bardziej zależy żeby znaleść się w Gdyni niż żebyś Ty znalazł się w Łodzi hahahah także czekajcie na mnie.. dojadę.. albo bobem albo bez _________________ Kiedy deszcz nie pada i wody coraz mnie... co mówię na to ja? KONEWKA
http://www.terytorium126p.pl/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=48 GŁOSOWAĆ! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Czw 22 Mar, 07 1:01 Temat postu: |
|
|
mały zlocik
 _________________ Terytorium126p Member - TRÓJMIASTO
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grajek666 (Gdynia)

|
Wysłany: Pią 11 Maj, 07 12:35 Temat postu: |
|
|
Wiatm!
W związku z tym, że ostatnio w 3miescie naprawde słabo z jakimiś spotami,
wraz ze Scorpionem wyszliśmy z inicjatywą ogólnego zlotu wszystkich maluchów
Trójmiasta. W przyszłym tygodniu mam zamiar zostawiać kazdemu napotkanemu maluchowi, ulotkę:
Niestety nasz kolportaż ograniczy się jedynie w granicach Gdyni, może przy okazji trochę na Sopot.
Co myślicie o takiej akcji?
Chetnie zapraszam do współpracy. Miło bedzie zobaczyć nawet kilka Maluszków obok siebie, a i napewno nie umknie to uwadze przechodniów. Proponuje może jeszcze jakąś rundke po mieście. Pomysł jak najbardziej otwarty, czekam na odzew innych forowiczów szczególnie z Trojmiasta. No bo kto ma pokazac ze maluchy są wspaniałe jak nie my, którzy działają na forach itp.
pozdrawiam
Grajek |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Pią 11 Maj, 07 13:03 Temat postu: |
|
|
Dodam info do kalendarium. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maly88 (RUMIA)

|
Wysłany: Nie 13 Maj, 07 16:32 Temat postu: |
|
|
| WITAM JESTEM NOWY NA FORUM... DALEKO DO GDYNI NIE MAM(W RUMI MIESZKAM) I NAPEWNO SIE POJAWIE JAK OCZYWISCIE CZAS POZWOLI... NO I DAM ZNAC WSZYSTKIM KTORZY MAJA MALCE ZEBY WPADLI...HEH JUZ TYROCHE CZEKALEM I SZUKALEM JAKIEGOS SPOTY W TROJMIESCIE. WIEC DO ZOBACZYSKA |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Nie 13 Maj, 07 17:57 Temat postu: |
|
|
witamy na forum
(jedna uwaga: duże litery oznaczają na forum, że krzyczysz, więc zalecenie by pisać małymi )
kilka postów wyżej grajek666 zamieścił fotkę z info, którą jak chcesz można ją druknąć i porozwozić po okolicy
w piątek już trochę pojeździliśmy i powkładaliśmy je za wycieraczki napotkanych malców, w tym tygodniu zaczniemy to znowu od czwartku co by ludzie nie zapomnieli do niedzieli o spocie  _________________ Terytorium126p Member - TRÓJMIASTO
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bazz (Rumia)
![]()
|
Wysłany: Nie 13 Maj, 07 21:14 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich posiadaczy malców z 3miasta
Jestem nowy na forum. Na bank pojawie się na skwerze. Ulotki już podrukowałem i jutro po drodze do pracy troche ich pozostawiam w malcach
Do zobaczenia w niedziele |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grajek666 (Gdynia)

|
Wysłany: Sro 16 Maj, 07 18:16 Temat postu: |
|
|
Elegancko, że Rumia tez sie mobilizuje w swoje siły. Dzieki chłopaki
-------------------------------------------------------------------------------------
Dziś zamieściłem informacje o zlocie w gdyńskiej redakcji "RATUSZ". Niestety ogłoszenie nie ukaże sie juz w "papierowej" wersji, która wychodzi w piątek. Ale za to ogłoszenie trafi na elektroniczą wersje na stronie internetowej http://www.gdynia.pl/ratusz oraz ( co mnie bardzo cieszy) redakcja ta rozesle również informacje ro wszelkich trojmiejskich mediów: radio, prasa regionalna i dzielnicowa, dziennikarzy TV Gdańskiej oraz innych, z ktorymi mają nie mały kontakt itp.
Redakcji RATUSZ- wielkie podziękowania
-------------------------------------------------------------------------------------
W PIĄTEK W DZIENNIKU BAŁTYCKIM ATR. O ZLOCIE I BOLIDZIE SCORPIONA
Promocja niedzielnego spotkania na skwerze jak widać rozwija się jak najbardziej. Dziennik Bałtycki zainteresował sie tym pomysłem i dzisaj zebrali materiały do artykułu. Niestety Scorpion nie mógł dojechać , wiec wszelkich info. udzieliłem ja
-----------------------------------------------------------------------------------
artykuł w necie z Dziennika Bałtyckiego:
http://gdynia.naszemiasto.pl/wydarzenia/730549.html
skan z gazety:
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
curek (Gdynia)

1986 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grajek666 (Gdynia)

|
Wysłany: Sro 23 Maj, 07 14:54 Temat postu: |
|
|
| Część materiałów jest już w dziale "relacjach ze zlotów". Jak bede miał wiecej czasu to zrobie duże, wyczerpujące podsumowanie zawierające wszystkie materiały medialne i foty. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
curek (Gdynia)

1986 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Sro 23 Maj, 07 16:12 Temat postu: |
|
|
tam jest ale tu nie bylo  _________________ hmmmm.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p ELX
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maly88 (RUMIA)

|
Wysłany: Wto 10 Lip, 07 12:46 Temat postu: |
|
|
| chłopaki szykujemy spocik wieczorowa pora:) dokładnie w sobote 14 lipca 2007 roku o godzinie 23:00 na parkingu marketu llidl w Rumi zbieramy sie maluszkami licze na obecnosc chlopaków tych z okolicy i moze kogos z dalszych stron:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Piter126p
![]() Pochwał: 1
|
Wysłany: Wto 10 Lip, 07 22:36 Temat postu: |
|
|
ten pojazd stojacy za twoim maluchem na blachach z poznania ,to codzienny srodek transportu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Sro 11 Lip, 07 0:37 Temat postu: |
|
|
a co się będę szczypał, musi być jakieś urozmaicenie  _________________ Terytorium126p Member - TRÓJMIASTO
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Piter126p
![]() Pochwał: 1
|
Wysłany: Sro 11 Lip, 07 6:16 Temat postu: |
|
|
no jasne  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grajek666 (Gdynia)

|
Wysłany: Sro 11 Lip, 07 12:26 Temat postu: |
|
|
UWAGA!!!
Rozpoczynam planowanie II TRÓJMIEJSKIEGO ZLOTU FIATA 126P.
Proszę o zgłaszanie swoich pomysłów. Moze jakis konkurs, zabawa itp
Tylko w miare możliwe do ralizacji w ramach budżetu i warunków - bez konkursów skakania maluchami do morza w dal
Planowany termin 19 Sierpień 2007 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lucass (Gdynia)
![]()
|
Wysłany: Czw 12 Lip, 07 19:33 Temat postu: |
|
|
nono taki duzy zlocik by sie przydał jestem chetny jak cos:D a jak ktos bedzie w sobotke wieczorem chetny na mały spocik to dawac znac:D tak koło 21???na skwerku? jak cos pisac:D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grajek666 (Gdynia)

|
Wysłany: Pią 13 Lip, 07 11:40 Temat postu: |
|
|
Ja moge być w sobotę ale raczej koło 22. Miło Lucass, że dołączyłeś do terytorium. Kolejna osoba w Gdyni i to z jakim bolidem.
p.s. Lucass zerknij na relacje z I Trójmiejskiego Zlotu
pozdr. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|