Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Trójmiasto, 2008-2009
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 04 Paź, 08 15:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jak, kto dziś jedzie? ;>
Member
Member
Pochwał: 1

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 04 Paź, 08 16:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak to kto - wszyscy Very Happy
niebieski i czerwony będą robić hałas Twisted Evil

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 04 Paź, 08 17:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jadę! Razz Nawet znajomą zabieram, lecimy na dwa malczany - też czerwone! Twisted Evil
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Sob 04 Paź, 08 17:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To trzy czerwone będą. Very Happy Do zobaczenia o 20 na polance redłowskiej.
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 04 Paź, 08 23:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmmmm... Przyjeżdżam sobie na polankę, jest 19.45, no to siedzę sobie i czekam... Chwilę przed 20.00 pojawia się curek i jego szofer, poszedłbym pogadać, ale w aucie jeszcze tak ciepło, no to siedzę i czekam na resztę. Mamy godzinę 20.00, a na parkingu... ja i curek z kolegą w peugeocie bodajże... Se myślę no to zajebisty spot mamy - aż jeden 126p... Myślę sobie, czekam do 20.15 i jadę... 20.14 - wreszcie pojawiają się dwa czerwone 126p, z jednego z nich wyskakuje właściciel i po krótkich komentarzach na temat liczby zebranych samochodów rzuca tekst "spokojnie, Grajki i Scorpiony też przyjadą Very Happy", tak też faktycznie było, za chwile słyszę w oddali to okrutne wycie skrzyni Scorpiona, które już dało mi kiedyś popalić. Razz
Zlot ogółem fajny, trochę się pogadało, trochę się pośmiało, trochę się pooglądało, wszystko fajnie poza tym, że trochę piździło, przez co dość szybko się zwinęliśmy... Razz

Fotorelacja jakaś tam jest, ale ZA TO ŻE SIĘ POSPÓŹNIALIŚCIE dzisiaj fotek nie chce mi się zgrywać i wstawiać... Razz

To może w niedługim czasie znów coś urządzimy?? ;> Mr. Green Mr. Green Mr. Green

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 11:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Było bardzo sympatycznie. Nasze spóźnienie to zapominalstwo Scorpiona, który nie zabrał dowodu rej. i musieliśmy się wracać. Do następnego spotkania. Very Happy
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 11:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

grajek666 napisał:
Do następnego spotkania. Very Happy

Zrobim coś w tym roku jeszcze? Wink
Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 12:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

grajek666 napisał:
Nasze spóźnienie to zapominalstwo Scorpiona, który nie zabrał dowodu rej

tak to jest jak się ma 2 samochody i co jakiś czas się je zamienia Laughing

kaszlak_maniak napisał:
Zrobim coś w tym roku jeszcze? Wink

no pewnie Exclamation

tylko trzeba znaleźć taki dobry termin co by wszystkim pasowało, i nie zapominajmy, że jeszcze jest przed nami zima co oznacza bok-party Twisted Evil

czekamy na fotki Very Happy

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 12:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też jestem za! Co prawda zimno było, ale to nie przeszkadzało, np. w urwaniu zamka u koleżanki w malczanie;p Do następnego!! (również czekam na fotki Cool )
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 13:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Więc tak, na wstępie muszę wspomnieć, że zdjęcia są jakie są, bo aparat jest z przeceny, a i ich ilość nie za duża, bo baterie ledwie dychały... Ale zawsze to trochę więcej niż nic. Razz

A więc:

A tu kawałek czworonożnego miłośnika motoryzacji, który zjawił się na spocie, szkoda, że akurat padły baterie, nie mogłem poprawić zdjęcia, a później gdy wsadziłem inne jeszcze działające, to o tym już zapomniałem:

I jeszcze kilka zdjęć:

No i to by było na tyle... Razz Następnym razem ustawiamy się gdzieś, gdzie jest więcej latarni, albo wcześniej, za jasnego, co by zdjęcia były lepsze... Razz

Member
Member
Pochwał: 2

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 15:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nastepnym razem ja wezme swoj aparat i statyw i zdejecia beda ok Very Happy

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 16:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Scorpion... ściągnij te beznadziejne nalepki Cool

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 16:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co Ty chcesz Moch od tych nalepek? Fajne są właśnie Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Member
Member
Pochwał: 2

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 16:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cichaj, dobre sa Cool
Prezes oddziału
Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 21:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie znikną z auta Twisted Evil
a jaka była reakcja panów w niebieskich mundurkach jak zobaczyli nas - pojechali sobie Laughing

PostWysłany: Wto 07 Paź, 08 21:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proponowany kolejny spot w sobotę. Godzina i miejsce jeszcze nie ustalone.
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 07 Paź, 08 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może tym razem na skwerku? I przy odrobinie dziennego światła? Razz

PostWysłany: Wto 07 Paź, 08 22:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podejrzewam, że koledzy z fiat126p.pl będą preferowali godziny wieczorne. I padła propozycja o operze. Do soboty trochę czasu, więc zobaczymy jak to będzie.
Kaszlak_maniak, elegancki podpis. Very Happy
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 07 Paź, 08 22:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sam robiłem. Very Happy 2 dni go dopieszczałem Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Poza cowpackami i brakiem kilku pierdół, których nie sposób wyeksponować na tak małym obrazku tak docelowo ma wyglądać mój samochód. ;P

No zobaczymy, zgadamy się jeszcze. Może być i wieczorem, ale zdjęcia znów będą jakie będą... Razz

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 07 Paź, 08 23:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

grajek666 napisał:
I padła propozycja o operze.

Operze?Smile

grajek666 napisał:
Kaszlak_maniak, elegancki podpis. Very Happy

Mi też się podoba;p zwłaszcza skaczący wydech XD

Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 7:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bobi napisał:
grajek666 napisał:
I padła propozycja o operze.

Operze?Smile

Opera leśna w Sopocie. Parking na którym AK Orski robi KJSy.

EDIT:
Koledzy z fiat126p.pl ustawiają się dokładnie jak ostatnio. Czyli sobota godz. 20 na polance redłowskiej. Myśle, ze to dobry pomysł. Później można się ew. przejchać na skwer.
Powrót do góry
Kilem0 (Chojnice)

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

grajek666 napisał:
Koledzy z fiat126p.pl ustawiają się dokładnie jak ostatnio. Czyli sobota godz. 20 na polance redłowskiej. Myśle, ze to dobry pomysł. Później można się ew. przejchać na skwer.

Czy to chodzi o najbliższą sobotę? akurat wybieram się do gdańska i chętnie bym dołączył

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 22:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to trza ładować baterie. Razz Mam nadzieję, że teraz przyjedzie trochę więcej maluchów?

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 11:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kilem0 napisał:
grajek666 napisał:

Czy to chodzi o najbliższą sobotę? akurat wybieram się do gdańska i chętnie bym dołączył

Tak, sobota 11.10.2008. godz 20, tzw. Polanka Redłowska
Gdybyś nie znał Gdyni przygotowałem mapkę centrum Gdyni z info jak najlepiej dojechać:
Powrót do góry
Kilem0 (Chojnice)

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 18:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki, postaram się dojechać Rolling Eyes

a może ktoś zna jakiś tani nocleg w gdyni? dla 2 osób. Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Następny
Strona 4 z 15

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński