Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Trójmiasto, 2008-2009
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Pią 10 Sie, 07 15:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ulotka:

plakat: by GIE

Powrót do góry
Scorpion (Gdynia)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 11 Sie, 07 10:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

proszę kopiować i drukować powyższą ulotkę i wkladać za wycieraczki napotkanych maluchów w swoich okolicach, a plakacik porozdawać w sklepach np. z częściami samochodowymi (w końcu maluszki też się psuja i potrzebują nowych części Wink )
Gdynię może i Sopot będziemy mieli opanowane ale na okolice Rumi, Redy, czy Wejherowa to licze na was panowie

do zobaczenia na zlocie

PostWysłany: Nie 12 Sie, 07 18:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WYNIK DZISIEJSZEJ WYPRAWY Z ULOTKAMI:

Region: Oksywie, Obłuże, Pogórze, Meksyk, Chylonia, Grabówek i cała Morska, Redłowo,
Centrum
Ilość: 119 maluchów
Czas: 6h
Koszt: dwie przebite opony w rowerze i moja siła mięśni (wspaniałych i b. sexy Cool)
Warunki: deszcz
Inne: 1 mega opierdol od kobiety z balkonu, żebym zostawił jej wycieraczkę w spokoju

Generalnie zostały dzielnice: Cisowa, Orłowo, Karwiny, Dąbrowa i Witomino
Powrót do góry
Scorpion (Gdynia)
Prezes oddziału
Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 12 Sie, 07 20:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe a ja jako serwis techniczny niczym z F1 Cool profesjonalna podmiana koła i jaka szybka Laughing

PostWysłany: Pią 17 Sie, 07 14:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na bokach mam obklejone szyby we Wrocław a tył Trójmiejskim, Very Happy

EDIT:
UWAGA!!
W związku, że w dniu zlotu skwer będzie jednak niestety zamkniety, będziemy sie ustawiać wzdłuż ulicy Jana Pawła II (czyli tej prowadzącej na skwer) przed samym parkingiem. Odczekamy do 13:30-45 i jedziemy na polankę redłowską.
Powrót do góry
Scorpion (Gdynia)
Prezes oddziału
Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 19 Mar, 08 22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zima wróciła to trzeba było to wykorzystać.

Małe spotkanie na KJS-ie w Sopocie (tylko jako widzowie Sad )

Odpowiedź po co jest zima i śnieg Mr. Green

Dwójka wspaniałych z 3miasta Rolling Eyes

Możliwe, że za jakiś czas będzie filmik Rolling Eyes

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Marcin_Gdynia napisał:
II oficjalny zlot "FIATA POMORZE"odbedzie sie:

29 marca 2008

godz. 18:00

SKWER KOŚCIUSZKI - GDYNIA

wiecej informacji znajduje sie na stronie http://www.fiatpomorze.pl/

Zachęcam do zarejestrowania sie na forum FIATA POMORZE

...BO WSZYSTKIE FIATY TO JEDNA RODZINA...

MALUSZKI TEŻ BĘDĄ ZAPRASZAMY !!! Wink

PostWysłany: Pią 18 Kwi, 08 17:34    Temat postu: III Zlot Fiat Club Pomorze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

III Zlot Fiat Club Pomorze odbędzie się 19 Kwietnia 2008 polanka redłowska niedaleko hotelu Nadmorski Gdynia. Start godzina 15-16. Będzie wspólne grilowanie. Serdecznie zapraszamy wszystkich fanów i posiadaczy fiata.Wiecej informacji znajduje sie na stronie http://www.fiatpomorze.pl/

Będą maluszki zapraszamy! Very Happy
Powrót do góry
Scorpion (Gdynia)
Prezes oddziału
Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 07 Maj, 08 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plan imprezy:
http://vwmania.pl/?id=gosir2008-plan

Wjazd na teren imprezy wynosi:
- 30 zł (dla klubowiczów Volkswagen Golf GTI Klub Polska - zniżka - 20 zł od samochodu]
- osoby wchodzące oraz pasażerowie - 10 zł

PostWysłany: Nie 11 Maj, 08 10:52    Temat postu: nastepny zlot Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na kiedy planowany jest kolejny zlot maluszków w Gdyni???
Powrót do góry
curek (Gdynia)

Member
Member
Pochwał: 2

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 11 Maj, 08 15:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

problem w tym ze narazie nie jest planowany Razz Ale w wakacje mysle ze powinien byc
Prezes oddziału
Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 14 Maj, 08 20:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fotki ze "Speed Mani 2008" w Gdyni
http://forum.vwpomorze.pl/viewtopic.php?t=5822

jeden minus imprezy Arrow zniszczona skrzynia biegów Mad

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 28 Wrz, 08 19:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich, jako kolejny malczaniarz z trójmiasta:)
W temacie była mowa o zlocie w wakacje, jako takiego chyba nie było, to możeby zorganizować jakiś mało spocik, zamiast zlotu ;>

Pozdrawiam!
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Nie 28 Wrz, 08 19:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bobi napisał:
W temacie była mowa o zlocie w wakacje, jako takiego chyba nie było

był ale w Poznaniu Mr. Green

Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 5

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 28 Wrz, 08 20:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łeeeeee a już myślałem, że coś się ciekawego dzieje... Razz

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 29 Wrz, 08 19:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ozzy napisał:
był ale w Poznaniu Mr. Green

Czyli wychodzi na to, że Trójmiasto muli pałę? Rolling Eyes
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 29 Wrz, 08 21:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bobi napisał:
Czyli wychodzi na to, że Trójmiasto muli pałę? Rolling Eyes

To nie jest takie proste jak się wydaje... Wink Poznań to był ogólnopolski zlot. Wink Takiej imprezy się nie organizuje ot tak...

Ale jakiś mały spocik można by wykombinować, tylko czy byliby chętni??

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 29 Wrz, 08 23:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no mi nie chodzi o nic wielkiego, raczej o kameralne spotkanie malczaniarzy z trójmiasta - aczkolwiek o większym zlocie też można by pomyśleć Smile (chętnych zawsze się znajdzie Cool )
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 29 Wrz, 08 23:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Można by było coś zorganizować, tylko pytanie czy poza nami dwoma są jacyś chętni? Wink

PostWysłany: Wto 30 Wrz, 08 11:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja byłbym chętny Razz
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 30 Wrz, 08 15:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Curek, Kornik, Boxer_89, Grajek 666 widzę, że z Gdyni, kto jeszcze i wstydzi się odezwać?? XD
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 30 Wrz, 08 15:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale nie każdy z nich zagląda tu tak często. Wink

Member
Member
Pochwał: 2

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 30 Wrz, 08 15:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jestem ale maluch od roku ma remont i kurde dupa. Potrzebuje pospawac pare drobiazgow i wszystko sie ruszy do przodu, bo narazie to kicha...

na rownoleglym forum jest propozycja:
blazejqe napisał:
4tego w sobote, 20:00 polanka

PostWysłany: Wto 30 Wrz, 08 21:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę ze sobota 20 na polance będzie ok. Fakt, że przestałem tu zaglądać, bo dłuuugi czas było tak, że Trójmiasto reprezentowałem ja ze Scorpionem, więc akurat w naszym przypadku klubowych spotów nie było sensu robić. Razz Teraz widze sytuacja się trochę zmienia i można się podłączyć z kolegami z fiat126p.pl i ustawić na wyżej proponowany czas. pozdr.
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 30 Wrz, 08 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój udział tak na 90% pewny. Razz Jak się z paliwem wyrobię, to się do Was dotoczę... Razz

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 02 Paź, 08 15:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Będę, nie ma to tamto! Cool
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Następny
Strona 3 z 15

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński