Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Trójmiasto, 2008-2009
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
curek (Gdynia)

Member
Member
Pochwał: 2

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 01 Kwi, 09 7:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

20.00

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 15:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i co z tym trójmiejskim zlotem? bedzioe czy nie?;>

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 5

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 15:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Organizacja jest w toku. Smile Na dniach będą wieści co się koledze Sebusiowi udało załatwić w urzędzie. Wink

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 15:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to luzik, bo juz sie bałem ze nie bedzie:P

---------OooO---------

Powrót do góry
sebus (Gdynia)

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 16:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ehhh w urzędzie dużo papierków trzeba złożyć. Już 3 raz będę jechać złożyć podanie ... Ciągle czegoś brakuje.
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 24 Kwi, 09 12:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sebuś dalej wojuje z urzędem. Wywojował datę 24 Maja (Niedziela). W tej kwestii się już nic raczej nie zmieni, także III Trójmiejski Zlot Fiatów 126p odbędzie się 24 Maja 2009r. Smile

PostWysłany: Nie 26 Kwi, 09 20:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobre ze wypada w niedziele Cool

---------OooO---------

Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Wto 05 Maj, 09 22:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zajadę pokibicować Smile a gdzie to wszystko? bo na bulwarze od 16 jest blues festiwal http://www.gdyniabluesfestival.pl/
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 05 Maj, 09 23:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sprawa ma wyglądać tak - spotykamy się na Schpanplatzu gdzieś w południe, postoimy tam sobie z godzinkę i poczekamy aż się wszyscy zjadą a potem przejazd przez miasto kolumną na polankę i tam już cała reszta. Wink Myślę, że koło - 16.00-17.00 będziemy się stamtąd zwijać. Wink

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 15:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę że tak będzie. Musze pojechać do UM zobaczyć jak się sprawy mają Smile
Powrót do góry
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Sro 06 Maj, 09 16:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no widze, ze tu sie wszystko pręznie do przodu pcha:)

---------OooO---------

Powrót do góry
curek (Gdynia)

Member
Member

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 15:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

obczajcie, powiedzcie co jeszcze chceta mieć, podajcie namiary do siebie jak chcecie zeby je na stronke zapodac itp itd. Chce to skonczyc niedlugo Wink

no a adresu nie podalem Razz www.126p.blo.pl

pany, raz raz, oblookac, powiedziec co chceta, ja zrobie, zatwierdzicie i puszczamy ulotki. Terminy cisna!

a co do ulotek to tak pomyslalem ze w skm moge porozkladac Cool

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 16:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brakuje tylko szczegółowego planu. A na ulotki i plakaty wcisnąłbyś jakoś loga patronów? Mogą być czarno białe rzecz jasna. Wink Jak już będzie upchane, to myślę, że możesz się zabierać za drukowanie i jak już będą gotowe, to się nimi podzielimy. Ja mam na składzie już co nieco drewna na ognisko. Jupi! Jupi! Jupi!

W sumie czekam tylko na odzew od Sebusia co z papierem z urzędu.

EDIT:
Oooo z SKM dobry pomysł. Smile Z plakatami pochodzi się po jakichś sklepach itd. i się pozostawia, będzie dobrze. Smile

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 16:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W poniedziałek bede. Z patronami to trzeba się postarać. Ze sponsorami też. Chociaż nie wiem czynie jest już za póxno
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 16:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja już nawet o tym nie myślę. Ja chcę papier już tylko po to, żeby załatwić radiowóz i strażaka. Wink

Curek a jak nagrody? Skręcają/spawają się? Razz

Member
Member

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no trzeba zmontowac szczegolowy plan, patronow poszukac, zadzwonic do radia, gazety i wtedy powklejam loga na plakaty i ulotki a nastepnie zacznie sie akcja drukowanie Smile

nagrod jeszcze brak Sad

dawać swoje namiary na strone! Mail i imie, wrzuce na liste organizatorow Wink

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 11 Maj, 09 20:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W czwartek ostatnia maturka - uderzę do Dziennika Bałtyckiego i Radia Gdańsk Wink
Postaram też uderzyć w kierunku TVN24, a jeśli to nie wypali to może przynajmniej TVPinfo Twisted Evil

Powrót do góry
sebus (Gdynia)

PostWysłany: Pon 11 Maj, 09 20:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pozwolenie. Co prawda teren który nam przydzielono jest dużo mniejszy niż się spodziewałem ale jest. Zawsze można nagiąć trochę prawo. Jest kilka rzeczy które trzeba załatwić.
Sprzęt do konkursów.
Jakiś sponsorów.
Trzeba by tojtoja załatwić - czyli ktoś musi za to zapłacić.
W piśmie mam napisane ze musimy zapewnić bezpieczeństwo oraz porządek.
Informacje do prasy.
Powiadomić służby miejskie (straż, policja,straż mijesjka)
Zaplanować jakieś konkursy.Czekam na propozycje
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 11 Maj, 09 20:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja natomiast czekam z jakimś konkretnym info do prasy i tv, bo z tego co na razie wiem, to tylko tyle, że odbędzie się w niedzielę 24 maja Cool

Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 11 Maj, 09 20:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dogadamy zaraz na gg Smile

Member
Member

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 0:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sebus napisał:
Trzeba by tojtoja załatwić - czyli ktoś musi za to zapłacić.

pojebalo kogos Shocked

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 11:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra byłem w um w dziela dróg i zieleni. Na taka małą ilość osób nie trzeba toi toia. Ale trzeba jakieś śmietniki rozstawić. Musi być porządek Razz
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 17:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Parę worków 120litrów i sprawa załatwiona, wystarczy po 3 kijki wbić w ziemię, naciągnąć worek i śmietnik jest Smile

Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 19:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oczywiście to wszystko to polanka, bo na schpanplatzu bez sensu chyba na godzinę czasu śmietniki rozstawiać? Razz

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 12 Maj, 09 20:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Owszem, chodzi o polankę. Sądzę, że ze śmietnikami problemów nie będzie. Very Happy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następny
Strona 11 z 15

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński