Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Trójmiasto, 2008-2009
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Scorpion (Gdynia)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 13 Lip, 07 14:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chętnie też wpadne na spota na skwerek w sobote na 22 Mr. Green
jest to optymalna godzina bo pojawiaja sie wówczas i inne ciekawe furki Very Happy

PostWysłany: Pią 13 Lip, 07 19:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

postaram sie byc w takim razie w sobote o 22 na skwerku:D zaraz lukne ta relacjie..z I zlotu trójmiasto

niestety dzis mnie nie bedzie...troche modyfikuje malca..jak modyyfikacjie bedą gotowe to dam znac pozdro..
Powrót do góry
Scorpion (Gdynia)
Prezes oddziału
Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 15 Lip, 07 12:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i tak skwerek był wczoraj zajęty Sad jakąś impreze tam zrobili
oki poczekamy Very Happy

PostWysłany: Pon 16 Lip, 07 15:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak tez sie zorientowałem ze był zajety....małe OT ...jak wymienie opony,akumulator, no i pare pierdół..to napewno napisze i sie zgadamy jakos..Pozdro
Powrót do góry
Gehenna (Gotenhafen)

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 13:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

grajek666 napisał:
Wiatm!

W związku z tym, że ostatnio w 3miescie naprawde słabo z jakimiś spotami,
wraz ze Scorpionem wyszliśmy z inicjatywą ogólnego zlotu wszystkich maluchów
Trójmiasta. W przyszłym tygodniu mam zamiar zostawiać kazdemu napotkanemu maluchowi, ulotkę:

Niestety nasz kolportaż ograniczy się jedynie w granicach Gdyni, może przy okazji trochę na Sopot.

Co myślicie o takiej akcji?
Chetnie zapraszam do współpracy. Miło bedzie zobaczyć nawet kilka Maluszków obok siebie, a i napewno nie umknie to uwadze przechodniów. Proponuje może jeszcze jakąś rundke po mieście. Pomysł jak najbardziej otwarty, czekam na odzew innych forowiczów szczególnie z Trojmiasta. No bo kto ma pokazac ze maluchy są wspaniałe jak nie my, którzy działają na forach itp.

pozdrawiam
Grajek

Heh, czy to Ty mi wpakowałeś tę ulotke w maju za wycieraczkę?
Niestety wówczas nie mogłam przybyć Sad

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 14:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak to ja! Very HappyVery HappyVery Happy

Gehenna nie martw sie w 19 Sierpnia planuje II edycje tej akcji z może jeszcze większym rozmachem. Relacje z I Trójmiejskiego zlotu znajdziesz na forum. Nie ukrywam, że juz licze na Twoją pomoc jeśli masz takie chęci.

No i 24-26 Sierpnia Wrocław, zlot Ogólnopolski zapraszam w imieniu organizatorów. Wszystko wskazuje na to, ze z Trójmiasta jedziemy tylko ja i Scorpion. Z fiat126p.pl również sie nikt się nie zgłosił. Sad

[
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 16:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

grajek nie zauważyłeś że tam największe dzieci neo siedzą??
Tylko w pisaniu postów są mocni.

Zbierac mi tam ekipe i jazda na ogólnopolski Very Happy

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 16:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

grajek666 napisał:
Tak to ja! Very HappyVery HappyVery Happy

Gehenna nie martw sie w 19 Sierpnia planuje II edycje tej akcji z może jeszcze większym rozmachem. Relacje z I Trójmiejskiego zlotu znajdziesz na forum. Nie ukrywam, że juz licze na Twoją pomoc jeśli masz takie chęci.

No i 24-26 Sierpnia Wrocław, zlot Ogólnopolski zapraszam w imieniu organizatorów. Wszystko wskazuje na to, ze z Trójmiasta jedziemy tylko ja i Scorpion. Z fiat126p.pl również sie nikt się nie zgłosił. Sad

[

Jasne, że mam chęci!

A co do Wrocławia to ja chętnie się wybiorę, tylko najpierw ktoś mi będzie musiał popatrzeć w samochód, bo mam pewne zastrzeżenia i tak daleko wolę jechać z całkowitą pewnością, że jest zdrowy.
Prezes oddziału
Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 24 Lip, 07 20:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

coś widzę, iż spocik w najbliżym czasie bardzo się przyda
przybywa w 3mieście miłośników fiacika 126 Mr. Green
może w ten piątek wieczorkiem na skwerku przy akwarium Question

czekam na odp. lub propozycje innych terminów, miejsc spotkania

edit:
spot w piątek 27.07.2007 godz. 21 na parkingu pod Operą Leśną w Sopocie

jak ktos chce to wczesniej w Gdańsku jest impreza motoryzacyjna 3 rajd lotos, tu jest link http://www.rajdlotos.pl/kibice.php

Ostatnio zmieniony przez Scorpion dnia Czw 26 Lip, 07 16:42, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Sro 25 Lip, 07 0:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kto wie jak z czasem może ja wpadnę Razz

PostWysłany: Sro 25 Lip, 07 18:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gehenna , Lucas i inni! Myśle, że czas myśleć poważniej o 19 Sierpnia II Zlot Trójmiejski. Media moge powiadomić, korzystając z kontaktów z I zlotu. Kolportaż ulotek to bankowa sprawa, kwestia podziału rejonów. Jakie pomysły na konkurs i kto by sie podjął organizacji?
Powrót do góry
Scorpion (Gdynia)
Prezes oddziału
Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 28 Lip, 07 0:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzionek można uznać za udany Arrow najpierw prolog 3 Rajdu Bałtyckiego, później spot, a na nim kilka maluszków, dwa niemaluszki, a na koniec nadzór panów w niebieskich mundurkach Laughing

PostWysłany: Pon 30 Lip, 07 23:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich stwierdzam ze po wizycie na pierwszej edycji jestem jak najbardziej za II edycja trojmiejskiego zlotu i jesli moge zaproponowac to morze jakis maly kjs na skwerze albo w innym dobrym do tego celu miejscu pozdrawiam Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 31 Lip, 07 10:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No proszę. Oddział Trójmiasto rozwija się w tempie błyskawicznym. Tak trzymać chłopaki Wink

PostWysłany: Wto 31 Lip, 07 15:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

obawiam sie na na rajdy po skwerze nie dostaniemy pozwolenia od Urzędu Miasta Rolling Eyes
Powrót do góry
fazjji (gdynia)

PostWysłany: Wto 31 Lip, 07 17:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to troche lipa SadSad ale zeby jaies atrakcje byly to i tak by trzeba bylo miec jakis zamkniety teren innaczej moze byc nie za ciekawie z wladzami
Powrót do góry
curek (Gdynia)

Member
Member
Pochwał: 2

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 31 Lip, 07 22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fazi, a ty mi powiedz jak 11 w chlodni wyglada Mr. Green

PostWysłany: Sro 01 Sie, 07 17:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wiesz ze nie wiem zrobilismy mala demolke i na tym sie skonczylo Very Happy a potem sie zwolnilem z roboty wiec ci nie powiem
Powrót do góry
curek (Gdynia)

Member
Member
Pochwał: 2

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 01 Sie, 07 22:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zobacze za miecha co tam sie zmienilo. Wkoncu moja sala Cool Jeszcze rok kur.., wytrzymam Twisted Evil

PostWysłany: Pią 03 Sie, 07 9:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PRZYPOMINAM O II TRÓJMIEJSKIM - 19 SIERPIEŃ GODZ 13:00

GDYNIA- SKWER KOŚCIUSZKI, AKWARIUM GDYŃSKIE
Powrót do góry
Gie (Gdynia)

PostWysłany: Wto 07 Sie, 07 8:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Licze na obecnosc duzej ekipy maluchowcow ... niech chlopaki z Rumii tez moze pozbieraja ludzi np. z Redy czy Wejherowa ... kazdy kaszel sie liczy...

Pozdro
Powrót do góry
Gehenna (Gotenhafen)

PostWysłany: Pią 10 Sie, 07 11:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tym razem, choćbym miała pchać kaszelka, to się zjawię Faja

Ehhh jak ja was lubię panowie... Twisted Evil

PostWysłany: Pią 10 Sie, 07 12:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.gdynia.pl/ratusz/5346_44723.html
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Pią 10 Sie, 07 14:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak juz kolega GIE zauważył, RATUSZ ponownie wspiera nas w promocji. Dzis ukazała sie gazetka z ogłoszeniem jak i wersja on-line.
Powrót do góry
Gie (Gdynia)

PostWysłany: Pią 10 Sie, 07 14:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

staram sie wszedzie wciskac ogloszenie o zlocie...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Następny
Strona 2 z 15

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński