| Autor |
Wiadomość |
Scorpion (Gdynia) Prezes oddziału
Pochwał: 1
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Pią 13 Lip, 07 14:29 Temat postu: |
|
|
chętnie też wpadne na spota na skwerek w sobote na 22
jest to optymalna godzina bo pojawiaja sie wówczas i inne ciekawe furki  _________________ Terytorium126p Member - TRÓJMIASTO
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Lucass (Gdynia)
![]()
|
Wysłany: Pią 13 Lip, 07 19:30 Temat postu: |
|
|
postaram sie byc w takim razie w sobote o 22 na skwerku:D zaraz lukne ta relacjie..z I zlotu trójmiasto
niestety dzis mnie nie bedzie...troche modyfikuje malca..jak modyyfikacjie bedą gotowe to dam znac pozdro.. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Nie 15 Lip, 07 12:09 Temat postu: |
|
|
i tak skwerek był wczoraj zajęty jakąś impreze tam zrobili
oki poczekamy  _________________ Terytorium126p Member - TRÓJMIASTO
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lucass (Gdynia)
![]()
|
Wysłany: Pon 16 Lip, 07 15:28 Temat postu: |
|
|
| No tak tez sie zorientowałem ze był zajety....małe OT ...jak wymienie opony,akumulator, no i pare pierdół..to napewno napisze i sie zgadamy jakos..Pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gehenna (Gotenhafen)

|
Wysłany: Nie 22 Lip, 07 13:09 Temat postu: |
|
|
| grajek666 napisał: | Wiatm!
W związku z tym, że ostatnio w 3miescie naprawde słabo z jakimiś spotami,
wraz ze Scorpionem wyszliśmy z inicjatywą ogólnego zlotu wszystkich maluchów
Trójmiasta. W przyszłym tygodniu mam zamiar zostawiać kazdemu napotkanemu maluchowi, ulotkę:
Niestety nasz kolportaż ograniczy się jedynie w granicach Gdyni, może przy okazji trochę na Sopot.
Co myślicie o takiej akcji?
Chetnie zapraszam do współpracy. Miło bedzie zobaczyć nawet kilka Maluszków obok siebie, a i napewno nie umknie to uwadze przechodniów. Proponuje może jeszcze jakąś rundke po mieście. Pomysł jak najbardziej otwarty, czekam na odzew innych forowiczów szczególnie z Trojmiasta. No bo kto ma pokazac ze maluchy są wspaniałe jak nie my, którzy działają na forach itp.
pozdrawiam
Grajek |
Heh, czy to Ty mi wpakowałeś tę ulotke w maju za wycieraczkę?
Niestety wówczas nie mogłam przybyć  _________________ Nie jestem rasistą - nienawidzę wszystkich. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grajek666 (Gdynia)

|
Wysłany: Nie 22 Lip, 07 14:21 Temat postu: |
|
|
Tak to ja!  
Gehenna nie martw sie w 19 Sierpnia planuje II edycje tej akcji z może jeszcze większym rozmachem. Relacje z I Trójmiejskiego zlotu znajdziesz na forum. Nie ukrywam, że juz licze na Twoją pomoc jeśli masz takie chęci.
No i 24-26 Sierpnia Wrocław, zlot Ogólnopolski zapraszam w imieniu organizatorów. Wszystko wskazuje na to, ze z Trójmiasta jedziemy tylko ja i Scorpion. Z fiat126p.pl również sie nikt się nie zgłosił.
[ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Demon126p (Loża Szyderców)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 13 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie 22 Lip, 07 16:13 Temat postu: |
|
|
grajek nie zauważyłeś że tam największe dzieci neo siedzą??
Tylko w pisaniu postów są mocni.
Zbierac mi tam ekipe i jazda na ogólnopolski  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gehenna (Gotenhafen)

|
Wysłany: Nie 22 Lip, 07 16:37 Temat postu: |
|
|
| grajek666 napisał: | Tak to ja!  
Gehenna nie martw sie w 19 Sierpnia planuje II edycje tej akcji z może jeszcze większym rozmachem. Relacje z I Trójmiejskiego zlotu znajdziesz na forum. Nie ukrywam, że juz licze na Twoją pomoc jeśli masz takie chęci.
No i 24-26 Sierpnia Wrocław, zlot Ogólnopolski zapraszam w imieniu organizatorów. Wszystko wskazuje na to, ze z Trójmiasta jedziemy tylko ja i Scorpion. Z fiat126p.pl również sie nikt się nie zgłosił.
[ |
Jasne, że mam chęci!
A co do Wrocławia to ja chętnie się wybiorę, tylko najpierw ktoś mi będzie musiał popatrzeć w samochód, bo mam pewne zastrzeżenia i tak daleko wolę jechać z całkowitą pewnością, że jest zdrowy. _________________ Nie jestem rasistą - nienawidzę wszystkich. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Wto 24 Lip, 07 20:13 Temat postu: |
|
|
coś widzę, iż spocik w najbliżym czasie bardzo się przyda
przybywa w 3mieście miłośników fiacika 126
może w ten piątek wieczorkiem na skwerku przy akwarium
czekam na odp. lub propozycje innych terminów, miejsc spotkania
edit:
spot w piątek 27.07.2007 godz. 21 na parkingu pod Operą Leśną w Sopocie
jak ktos chce to wczesniej w Gdańsku jest impreza motoryzacyjna 3 rajd lotos, tu jest link http://www.rajdlotos.pl/kibice.php _________________ Terytorium126p Member - TRÓJMIASTO

Ostatnio zmieniony przez Scorpion dnia Czw 26 Lip, 07 16:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
WitchDog (Łódź)

1985 Fiat 126p E
|
Wysłany: Sro 25 Lip, 07 0:12 Temat postu: |
|
|
kto wie jak z czasem może ja wpadnę  _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grajek666 (Gdynia)

|
Wysłany: Sro 25 Lip, 07 18:33 Temat postu: |
|
|
| Gehenna , Lucas i inni! Myśle, że czas myśleć poważniej o 19 Sierpnia II Zlot Trójmiejski. Media moge powiadomić, korzystając z kontaktów z I zlotu. Kolportaż ulotek to bankowa sprawa, kwestia podziału rejonów. Jakie pomysły na konkurs i kto by sie podjął organizacji? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Sob 28 Lip, 07 0:55 Temat postu: |
|
|
dzionek można uznać za udany najpierw prolog 3 Rajdu Bałtyckiego, później spot, a na nim kilka maluszków, dwa niemaluszki, a na koniec nadzór panów w niebieskich mundurkach  _________________ Terytorium126p Member - TRÓJMIASTO
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
fazjji (gdynia)
![]()
|
Wysłany: Pon 30 Lip, 07 23:50 Temat postu: |
|
|
witam wszystkich stwierdzam ze po wizycie na pierwszej edycji jestem jak najbardziej za II edycja trojmiejskiego zlotu i jesli moge zaproponowac to morze jakis maly kjs na skwerze albo w innym dobrym do tego celu miejscu pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kapsel
 Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Wto 31 Lip, 07 10:55 Temat postu: |
|
|
No proszę. Oddział Trójmiasto rozwija się w tempie błyskawicznym. Tak trzymać chłopaki  _________________ [img]http://img138.imageshack.us/img138/7055/126bb.gif[img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grajek666 (Gdynia)

|
Wysłany: Wto 31 Lip, 07 15:43 Temat postu: |
|
|
obawiam sie na na rajdy po skwerze nie dostaniemy pozwolenia od Urzędu Miasta  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
fazjji (gdynia)
![]()
|
Wysłany: Wto 31 Lip, 07 17:44 Temat postu: |
|
|
no to troche lipa  ale zeby jaies atrakcje byly to i tak by trzeba bylo miec jakis zamkniety teren innaczej moze byc nie za ciekawie z wladzami |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
curek (Gdynia)

Pochwał: 2
1986 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 31 Lip, 07 22:29 Temat postu: |
|
|
fazi, a ty mi powiedz jak 11 w chlodni wyglada  _________________ hmmmm.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
fazjji (gdynia)
![]()
|
Wysłany: Sro 01 Sie, 07 17:16 Temat postu: |
|
|
a wiesz ze nie wiem zrobilismy mala demolke i na tym sie skonczylo a potem sie zwolnilem z roboty wiec ci nie powiem |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
curek (Gdynia)

Pochwał: 2
1986 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Sro 01 Sie, 07 22:00 Temat postu: |
|
|
Zobacze za miecha co tam sie zmienilo. Wkoncu moja sala Jeszcze rok kur.., wytrzymam  _________________ hmmmm.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grajek666 (Gdynia)

|
Wysłany: Pią 03 Sie, 07 9:43 Temat postu: |
|
|
PRZYPOMINAM O II TRÓJMIEJSKIM - 19 SIERPIEŃ GODZ 13:00
GDYNIA- SKWER KOŚCIUSZKI, AKWARIUM GDYŃSKIE |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gie (Gdynia)

|
Wysłany: Wto 07 Sie, 07 8:53 Temat postu: |
|
|
Licze na obecnosc duzej ekipy maluchowcow ... niech chlopaki z Rumii tez moze pozbieraja ludzi np. z Redy czy Wejherowa ... kazdy kaszel sie liczy...
Pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gehenna (Gotenhafen)

|
Wysłany: Pią 10 Sie, 07 11:09 Temat postu: |
|
|
Tym razem, choćbym miała pchać kaszelka, to się zjawię
Ehhh jak ja was lubię panowie...  _________________ Nie jestem rasistą - nienawidzę wszystkich. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gie (Gdynia)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grajek666 (Gdynia)

|
Wysłany: Pią 10 Sie, 07 14:21 Temat postu: |
|
|
| Jak juz kolega GIE zauważył, RATUSZ ponownie wspiera nas w promocji. Dzis ukazała sie gazetka z ogłoszeniem jak i wersja on-line. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gie (Gdynia)

|
Wysłany: Pią 10 Sie, 07 14:36 Temat postu: |
|
|
| staram sie wszedzie wciskac ogloszenie o zlocie... |