Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Trójmiasto, 2008-2009
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
curek (Gdynia)

Member
Member
Pochwał: 2

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 14 Lut, 09 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na jutro juz jestem umowiony z inna ekipa Twisted Evil

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 11:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja nie wiem czy KJT to dobry pomysł i czy na to zgoda będzie. Nie porywajmy sie z motyka na słonce bo plany są wielkie a jak znam życie to dupa z tego będzie.
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 16:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie bez aut - znaczy - impossible - za daleko mam do Gdyni Very Happy

Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 20:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz - jak mus to mus. Wink A SKM nie da rady?

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 20:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Straszyn -> Gdynia Gł. - W NIEDZIELĘ - uwierz mi, miałbyś dość - zwłaszcza w drodze powrotnej Cool
Nie mówię o wygodach itp. tylko o czasie oczekiwania na SKM i potem na PKSa Smile

Powrót do góry
bazz (Rumia)

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 23:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to od razu na piwo trzeba? Razz może wystarczy jakaś kawa Very Happy
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 0:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bobi napisał:
Straszyn

W takim wypadku co innego. Razz Myślałem, że mieszkasz gdzieś w samym Gdańsku. Razz

W takim razie Ty obojętnie kiedy przyjedziesz autem, bo mnie by się też nie chciało takim kombinowanym dojazdem poruszać. Smile

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 19:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra panowie. Trzeba by zorganizować jakieś spotkanie organizacyjne. Obgadać co i jak i kto czym ma się zająć. Smile
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 20:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Za godzinę o 21. pod realem na wzgórzu.
Powrót do góry
sebus (Gdynia)

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 20:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale wybrałeś termin.Nie wiem czy będe.
Powrót do góry
grajek666 (Gdynia)

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 20:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To tylko spotkanie na bokami latanie. Poprostu piszę Ci, że parę osób jest ustawionych.
Powrót do góry
sebus (Gdynia)

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 20:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile Ok zobaczę co się da zrobić Smile Dzięki Smile
Powrót do góry
curek (Gdynia)

Member
Member
Pochwał: 2

1986 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 20:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak ja zaluje ze nie mam jeszcze malca na chodzie... :[
Prezes oddziału
Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 16 Lut, 09 23:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja żałuje, że właśnie już nie mam malucha na chodzie Sad

PostWysłany: Nie 22 Lut, 09 9:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niestety panowie... babie doły odpadają, teraz wojsko się przygotowuje do przebudowy lotniska na cywilno-wojskowe i nie ma szans na to żeby wpuścli kogoś postronnego na ten teren
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 07 Mar, 09 13:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I co? Temat zamarł??

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 07 Mar, 09 17:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proponuję ustalić datę spotkania organizacyjnego, na który zjawią się wszyscy i będzie można rozdzielić obowiązki dotyczące zorganizowania zlotu Idea

Powrót do góry
sebus (Gdynia)

PostWysłany: Sob 07 Mar, 09 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak to jest dobra propozycja, To gdzie i kiedy... może jutro?
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 07 Mar, 09 22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie może być, tylko o jakiejś znośnej porze i miejscu, bo póki co nie dysponuję autem. Smile

PostWysłany: Pią 27 Mar, 09 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja widzę że nasz temat umarł śmiercią naturalną Sad
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 27 Mar, 09 20:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No cóż, ja cały czas czekałem na jakieś propozycje. No chyba że wychodzimy z założenia że nikomu nie pasuje i dogadujemy się między sobą na forum czy gg, o ile są jeszcze jakieś chęci organizacji...

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 29 Mar, 09 20:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tak jak pisałem. Matura przede wszystkim. Potem zabawa w organizację zlotu.

Powrót do góry
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Nie 29 Mar, 09 20:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm..ja tam sie strasznie napaliłem na tego zlota, ale w sprawach organizacyjnych to nie jestem za dobry Razz

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 31 Mar, 09 11:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

04.04.2009 (sobota) spot na Polance. Koledzy ze 126p.pl też będą.

Member
Member

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 31 Mar, 09 19:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Godzina??

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Następny
Strona 10 z 15

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński