Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Świętokrzyskie, 2011 / 2012
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 17, 18, 19  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Wto 07 Wrz, 10 8:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepsza droga przez Kielce Smile
Powrót do góry
Jackob (Ostrowiec Świętokrzyski)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 07 Wrz, 10 12:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stefcio napisał:

warto zrobić jakieś wyróżniki np. paski magnesowe, albo koszulki;) Czekam na Wasze wypowiedzi, pozdrawiam:)
Panowie Macie już jakieś pomysły co do tych wyróżników? Smile
Powrót do góry
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Wto 07 Wrz, 10 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcinb858 to piękna sprawa, oczywiście w kwestii prawdopodobnego wylotu do Łodzi;) A co do wyróżników, to myślę, że koszulki można zrobić z jakąś ładną "maluchową" grafiką z przodu i napisem na plecach np. Oddział Świętokrzyski, jeśli ktoś z Was ma pomysł to może się podjąć próby projektu, wszelkie pomysły będą mile widziane. Pozdrawiam.
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Sro 08 Wrz, 10 20:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ilu chłopaków jest chętnych na wyjazd do Łodzi na manufakturę Question
Powrót do góry
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Czw 09 Wrz, 10 7:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jestem chętny, ale tak jak napisałem wcześniej, jeszcze nie wiem, czy będę mieć wolne.
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Czw 09 Wrz, 10 10:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja na 100% odpadam...
Łańcuszek rozrządu wymiany wymaga.Więc jak zrobię maluszka to na Opatów się umawiamy Wink
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 09 Wrz, 10 11:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie zależy od funduszy Mad
Powrót do góry
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Pon 13 Wrz, 10 13:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie powiem krótko: JADĘ na 100%. Od jutra już tylko zajmuję się sprawą wyjazdu, autko wpycham na kanał na szybki test, żeby nic nie zaskoczyło. Jak sprawa u Was wygląda i kiedy można się decyzji ostatecznych spodziewać? Pozdrawiam.
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Pon 13 Wrz, 10 13:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja z Jackob_oc wstępnie jedziemy :DJak maluszki będą gotowe to o 12 w nocy wyjeżdzamy z Ostrowca do Łodzi Smile
Powrót do góry
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Czw 23 Wrz, 10 9:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ponownie, mam nadzieję, że nic się nie zmieniło i jedziemy;) Mam rację?
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Czw 23 Wrz, 10 10:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U nas sie nic nie zmieniło my jedziemy Very Happy tylko gdzie się spotkamy Question może na pkp w kielcach Question
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 23 Wrz, 10 14:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oczywiście ze jedziemy Very Happy A co do miejsca spotkania to zgadajcie się z Marcinem bo ja Kielc nie znam Very Happy
Powrót do góry
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Pią 24 Wrz, 10 8:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcin, sprawdź pw jak będziesz;)
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Pią 24 Wrz, 10 10:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Udanej podroży chłopcy Smile
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Pon 27 Wrz, 10 19:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tomash85 żałuj że Cię z nami nie było w Łodzi na Manufakturze było zajebiście Smile

Powrót do góry

PostWysłany: Sob 30 Paź, 10 15:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesienny spocik z Marcinem Very Happy

Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Sob 30 Paź, 10 21:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcinb858 napisał:
Tomash85 żałuj że Cię z nami nie było w Łodzi na Manufakturze było zajebiście Smile

Ehhh na pewno było zajebiście.Ale pany bez grosza przy duszy w taką trasę i jeszcze wtedy nie miałem sprawnego maluszka.

Jackob_oc napisał:
Jesienny spocik z Marcinem Very Happy
Ładnie ładnie Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 25 Gru, 10 14:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie Co tu taka cisza nastała??? Znów muszę reaktywować temacik Wink A więc fota z wczorajszej pasterki Wink

Rolling Eyes Enjoy. Very Happy
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Sob 25 Gru, 10 15:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kuba trzeba rozruszać nasz oddział Razz fajnie było tylko ta mgła troszkę przeszkadzała
Powrót do góry
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Czw 13 Sty, 11 15:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam w nowym 2011 roku;) Jak tam żyjecie Panowie? Co to za nowi Koledzy na zdjęciu?
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Czw 13 Sty, 11 18:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witaj Stefcio Smile żółty elegancik to swap a błękitny elegancik to czysta seria miało być jeszcze parę malców ale nie dopisali,nastepnym razem będzie więcej maluszków Very Happy
Powrót do góry
maniek1994 (Ostrowiec Świętokrzyski)

PostWysłany: Czw 27 Sty, 11 20:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcinie może jakiś spot w niedalekiej przyszłości w Ostrowcu tak jak w pasterkę . Może więcej maluszków się stawi. Zróbmy listę obecności.
1 Maniek1994 Ostrowiec
Pozdrawiam
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Czw 27 Sty, 11 21:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jak zwykle chętny na spoty Very Happy może do tego czasu ułoży mi się resor Smile
1.Maniek1994
2.Marcinb858
Powrót do góry
maniek1994 (Ostrowiec Świętokrzyski)

PostWysłany: Czw 27 Sty, 11 21:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A robiłeś glebę?
Wstępnie spota może w lutym Smile
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Czw 27 Sty, 11 22:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak zrobiłem narazie na przodzie i jak się ułoży to springi na tył też mam Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 17, 18, 19  Następny
Strona 3 z 19

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński