Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Świętokrzyskie, 2011 / 2012
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
wilu105

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 17:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Blachy są z Ćmielowa. Na wiosnę będą tos. A dziś skróciłem lewarek zmiany biegów i zakupiłem, założyłem nowiutki akumulator. Dwa lata spokoju. Jak się ociepli wymieniam wahacz lewy tył. Mam pytanko do ciebie Marcinb858 ( jak sklepie resor na 13 to ile odsuwam górny wahacz od nadkola? Czy byłeś na diagnostyce??)
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Pon 06 Lut, 12 18:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wilu105 zobacz pw tam ci napisalem
Powrót do góry
foczka241 (Krzyżanowice/Iłża/Radom)

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 0:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapisz ten film na dysku&feature=mfu_in_order&list=UL

Ostatnio zmieniony przez foczka241 dnia Wto 07 Lut, 12 0:27, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Keen

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 0:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za stwierdzenie na pierwszym filmie w okolicy 1:02 za "Ten jest niepewny" Ekhm...
Fakt lewarek mam za długi i mi biegi nie wchodzą, ale to nie jest autko do sportu ;PPP
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 07 Lut, 12 0:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spoko, spoko będzie z podkładem muzycznym Cool tylko musi się wczytać
Twisted Evil
Powrót do góry
wilu105

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 10:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajny filmik tylko troszkę się tnie od tego mrozu:-) Dziś wymieniam maluszkowi olej na półsyntetic, dopiero będzie latał bokami Smile
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 11:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

foczka241 a nie masz tego filmika co ja też sie kręciłem?
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 17:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcinb858 napisał:
foczka241 a nie masz tego filmika co ja też sie kręciłem?

Kumpel to nagrywał i przesłał mi tylko jeden filmik ale miał dwa więc jak go dorwę to wrzucę Cool
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 18:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok będę czekał na filmik z moim maluszkiem Razz
Powrót do góry
wilu105

PostWysłany: Sro 08 Lut, 12 20:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To wrzuć tutaj te filmiki ok. Ciekawe ile nas będzie na następnym spociku.
Powrót do góry
maniek1994 (Ostrowiec Świętokrzyski)

PostWysłany: Pią 10 Lut, 12 19:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No spot się udał Very Happy Atmosfera była fajna, chodzi małego mrozu i tak było ciepło Wink
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 12 Lut, 12 17:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcinb858 napisał:
ok będę czekał na filmik z moim maluszkiem Razz

Niestety filmik nagrał się do góry nogami,jeszcze go nie mam ale niebawem będzie Rolling Eyes
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Nie 12 Lut, 12 17:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

foczka241 to będziemy oglądać do góry nogami filmik Twisted Evil
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 12 Lut, 12 18:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spko jak bede miał to od razu wrzucam Cool
Powrót do góry
Keen

PostWysłany: Czw 16 Lut, 12 0:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czekamy, czekamy.....
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Sro 29 Lut, 12 22:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie już w sobotę spot więc robimy listę kto będzie Smile
1. Marcinb858
2. Grzesiek swap
3. Anka
my będziemy godzinę wcześniej Smile
Powrót do góry
dovers_ck (Kielce)

PostWysłany: Czw 01 Mar, 12 19:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie na 100% nie będzie bo nie dostałem wolnego z roboty Sad

PostWysłany: Sob 03 Mar, 12 19:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czas pokazać foto ze spota Razz

choć było nas mało ale zawsze fajnie jest Razz
Powrót do góry
Keen

PostWysłany: Nie 04 Mar, 12 21:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no - specjalnie zaparkowałem odwrotnie żeby przodu na zdjęciach nie było, to musiałeś zrobić to pierwsze.
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 04 Mar, 12 21:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No proszę przodzik zrobiony,czego się wstydzić Embarassed ważne że do przodu prace lecą,nic nie robisz nic nie będzie jak mawiali dziadkowie:evil:
Powrót do góry
Keen

PostWysłany: Pon 05 Mar, 12 19:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak ale to nie ja robiłem. Robione było w wakacje a ju dziurska wychodzą.
Generalny remont go czeka na wiosnę.
Powrót do góry
Jackob (Ostrowiec Świętokrzyski)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 06 Mar, 12 14:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A gzie sprzęcior Grzeska ? :p
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Wto 06 Mar, 12 16:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Grzesiek poleciał sobie w kulki i przyjechał szrot seatem Smile
Powrót do góry
wilu105

PostWysłany: Pon 12 Mar, 12 11:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No muszę przyznać że fajny ten swap Grześka. Niewidoczny. Niby jest ale nikt go nie widział. A jak się pojawił to bardzo przypominał seata Laughing
Powrót do góry
Keen

PostWysłany: Pon 12 Mar, 12 23:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i mówi to gość, któremu żona zabrał kluczyki od malca i musiał przyjechać yamahą ;PPP
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19  Następny
Strona 17 z 19

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński