Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Świętokrzyskie, 2011 / 2012
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Jackob (Ostrowiec Świętokrzyski)

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 02 Wrz, 10 20:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yellow 126p st ! Very Happy przyjade troszke wczesniej to mnie z powodzeniem zlokalizujesz bo w o-c nie ma drugiego żółtego Smile Jeśli masz jakiś aparacik to zabierz ze sobą zrobimy sesyjke jakąś od razu co ty na to? Ja jeszcze popytam po znajomych moze ktos pożyczy cyfróweczke Surprised
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Pią 03 Wrz, 10 12:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pany moje kochane....A może Hańcza w jakimś fajnym terminie? Ognicho itp. Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 03 Wrz, 10 14:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o mnie to jak najbardziej tylko termin trzeba dogadać zeby wszystkim pasowało. Very Happy
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Pią 03 Wrz, 10 14:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem....Termin na Hańczę powinien być zrobiony z jakimś wyprzedzeniem.Żeby każdy na spokojnie mógł jakoś swe sprawy pogodzić z danym terminem.Zobaczymy ile chętnych będzie na taki wypadzik.
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 03 Wrz, 10 15:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nasz oddział świeci pustkami więc pewnie nie będzie zbyt wielu chętnych no ale zobaczymy Very Happy Dzisiaj mam spocik z Marcinem więc poruszę temat Hańczy. Peace Faja
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Pią 03 Wrz, 10 15:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jackob_oc napisał:
Dzisiaj mam spocik z Marcinem więc poruszę temat Hańczy. Peace Faja
Więc czekam na foty i opinie jego na temat Hańczy Cool
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Pią 03 Wrz, 10 16:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Też się piszę na spocik na hańczy Very Happy
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Pią 03 Wrz, 10 17:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Też się piszę na spocik na hańczy Very Happy

W takim razie czekamy na zdanie innych.Jak będzie większe zainteresowanie to ustalamy termin.
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Pią 03 Wrz, 10 22:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tomash85 może by tak teraz zrobił spota w opatowie każdy z nas by miał tą samą drogę Very Happy Co Ty na to?
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Sob 04 Wrz, 10 1:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem ZA Cool

Ale jest problem...W Opatowie byłem ze 2 razy Laughing
Więc jak coś to jakoś przy głównej trasie....Jak mi coś w głowie chodzi to jakoś przed Opatowem jest ORLEN czy cuś więc jak coś to nam sie umawiamy na początku a potem w plener gdzieś Wink
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 04 Wrz, 10 10:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spot w opatowie i ogień na hańcze Very Happy Przyszly weekend?
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Sob 04 Wrz, 10 19:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem za Smile
Powrót do góry
kofeini (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Sob 04 Wrz, 10 20:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cały Oddział Świętokrzyski będzie bardzo mile widziany na łódzkiej imprezie Smile
www.fiat126p.kofeini.com
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 05 Wrz, 10 19:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdjęcia ze spota Very Happy Jakość nie najlepsza ale cuż, malce w rzeczywistości wyglądają dużo ładniej Smile

Exclamation
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Nie 05 Wrz, 10 20:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poczekajmy jeszcze...zbierzmy więcej chętnych.

Fajne te wasze bobki Wink
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Nie 05 Wrz, 10 20:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fotki robione były telem Sadw rzeczywistości maluszki pięknie się prezentują i zwracają uwagę przechodniów Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 05 Wrz, 10 20:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tomash85 napisał:
Poczekajmy jeszcze...zbierzmy więcej chętnych.

na śnieg bedziemy czekać? Juz jest zimno wieczorkiem ... Razz
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Nie 05 Wrz, 10 20:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jackob_oc Chodzi mi żeby również poczekać aż mi jakaś moneta wpłynie w kieszeń. Co powiedzie na ostatni weekend września (Sobota 25 lub 26 niedziela)

Albo pierwszy weekend Października? 2 lub 3 Very Happy
Powrót do góry
kofeini (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

PostWysłany: Nie 05 Wrz, 10 21:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

25 września podbijajcie do świętego miasta Łódź Smile
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Nie 05 Wrz, 10 21:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kofeini Z przyjemnością ale....Zabaweczka nie jest godów na taką podróż Embarassed
Powrót do góry
kofeini (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

PostWysłany: Nie 05 Wrz, 10 21:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale my tu nie robimy zlotu Ferrari, tylko bobków Smile
Powrót do góry
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Pon 06 Wrz, 10 9:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Panów, nie było mnie ze 2 miechy, a widzę, że temacik się rozkręca;) Dołączam się do rozmowy co do spotkania.
EDIT: Zapoznałem się z "ofertą" kofeiniego i namawiam Was, Świętokrzyscy Koledzy, żebyśmy wpadli do Łodzi na wspomnianą imprezkę. Co Wy na to? Trzeba myśleć już teraz, bo warto zrobić jakieś wyróżniki np. paski magnesowe, albo koszulki;) Czekam na Wasze wypowiedzi, pozdrawiam:)
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Pon 06 Wrz, 10 14:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mogę jechać do Łodzi na imprezę kofeiniego Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 06 Wrz, 10 19:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja zobacze jak wyrobie sie z kasą. Razz
Powrót do góry
Stefcio (Tumlin/Kielce)

PostWysłany: Wto 07 Wrz, 10 8:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja w sumie będę wiedzieć na 100% w połowie przyszłego tygodnia, aczkolwiek zrobię wszystko by móc tam jechać. Marcinb858, z ciekawości zapytam, którędy się jeździ z Ożarowa do Łodzi, bo oglądałem 3 wersje tej drogi na mapach w google'ach? Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Następny
Strona 2 z 19

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński