Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Śląsk, 2010/2011
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
v max96 (cieszyn)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 19 Wrz, 11 19:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tego co widzę to słabo ale pokombinujemy coś jedzie ktoś na tego spota w żywcu ?? ja tak na 99% będę
a jest jeszcze ktoś chętny na spota??
Powrót do góry
Sebis (Rybnik)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 19 Wrz, 11 21:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja smigam na Summer cars party Smile
Powrót do góry
MadMajk (Palowice / Śląskie)

PostWysłany: Nie 25 Wrz, 11 13:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No malo troche ludzi ze slaska Sad
Powrót do góry
Sebis (Rybnik)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 25 Wrz, 11 15:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wejdz na www.126.slask.pl
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 27 Paź, 11 22:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

troche późno, ale lepiej później niż wcale jak coś ja jestem SBE, jest też ktoś może, jak tylko mi się uda załatwić przedląd i ubezpieczenie, to chętnie będę wpadał. Znam nawet spoko miejsce(duży asfaltowy plac, po przemysłowy na odludziu) więc miejsce jest w Będzinie jak by coś jeszcze może było.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński