Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Śląsk, 2007-09
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
travis87 (Zabrze)

PostWysłany: Wto 23 Sty, 07 23:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Świetnie było na Uroczysku chyba z 2 godzinki jeździliśmy z QbiX'em Smile Durzo aut było a w tym kilka maluszków niestety nie z Terytorium Ekhm... Może innym razem się tam spotkamy Very Happy

Powrót do góry
Bad (Świętochłowice)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 24 Sty, 07 2:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A kto powiedział, że nie, poprostu żadko tu bywam.
Na uroczysku dzisiaj było super, ale ruch troche duży i niestety
na złych kapciach to sie dobrze pobawić nie szło. Cool Very Happy
Pewnie sie tam jeszcze spotkamy, bo ostatnio jestem tam dwa razy w
tygodniu Rolling Eyes

Małe światełko w tunelu...
Powrót do góry
Qbix (Zabrze)

PostWysłany: Sro 24 Sty, 07 8:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No No na Uroczysku było fajniutko, tylko szkoda że mam takie słabe oponki, ciężko sie na nich poruszać Sad
Może ktoś ma jakieś gumy w zadowalającym stanie za małą kaskę?? Very Happy

EDIT: 25.01.2007 15:40

Hejka jedzie ktoś jutro na Uroczysko pośmigać ja chyba bede rano, spróbuje Travisa namówić...
Trzeba korzystac puki śnieżek jest Twisted Evil

Live FAST! drive FAST! think FASTER!
Powrót do góry
Bad (Świętochłowice)

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 21:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W sobote po 16 powinno być troche aut Wink
byłem dzisiaj- cztery auta, ale żadnego kaszla, na zimówkach to jest
całkiem inna jazda Cool

Małe światełko w tunelu...
Powrót do góry
Qbix (Zabrze)

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 22:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też byłem kilka aut było jeden Kaszel ale nic nie pokazał ciekawego tak tylko pojezdził, za to świry ciągneły sie za samochodem na takiej dentce jebnej, hardcore, musiało byc zajebiśćie bo latali jak szmaty:)
Na moich oponkach to ciężko nawet bardzo... Sad

Live FAST! drive FAST! think FASTER!
Powrót do góry
travis87 (Zabrze)

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 22:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też byłem, ale nie swoim kaszlem bo paliwka nie ma Sad Z QbiX'em się zabrałem (dzięki że mnie przygarnąłeś). Kto wie może w sobotę też się wybierzemy Smile

A moje oponki są nawet w miarę, letnie bo letnie ale dają rade Very Happy

Powrót do góry
ignac2004 (TYCHY)

PostWysłany: Pią 26 Sty, 07 11:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siema siema! to znowu ja! To mam przyjezdzac czy spot odwolany ? PABLO przeciez mozesz wpasc ze swoja lubą na spota ? Wbijaj bo ja chce obadac co to sie u ciebie pozmienialo.
Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Pią 26 Sty, 07 15:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spokojnie bedzie co oglądać jak pod klapą zagości mój nowy motorek narazie przygotowania do swap'a są jutro Tomek wyciągnie mi już silnik potem muszę po chłodnie pojechać itp. pierdołki i praca dużo pracy dam rade

PostWysłany: Pią 26 Sty, 07 16:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ignac2004 Spot jasne że jest nie planuje odwoływac Very Happy chyba że nabije śniegu 6 metrów to wtedy bym myślał

Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Nie 28 Sty, 07 12:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pozdrowionka Misiaki Smile

sniezyku kupe. nic tylko sie poslizgac Cool

czekam na relacje ze spociku Smile

Cool
Powrót do góry
davidow6 (Tychy)
Prezes oddziału

PostWysłany: Nie 28 Sty, 07 17:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobryyy...spocik sie odbył i może były cztery wozy to było ok, miła atmosfera, obgadalismy kilka bardzo istotnych tematów i o to mi chodziło w tym spocie, więc zaliczam spot do udanych tylko że mała frekwencja odwiedził nas stary dobry kolega i jeden całkiem nowy kolega...ogólnie spot udany tylko mało aut ale mam nadzieje, że wiecej osób nastepnym razem wpadnie...pozdrawiam

Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Nie 28 Sty, 07 17:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj wczas wczas koniec jak na pogode która pozwala na dużo frajdy z jazdy to 17:00 to mało jak dla mnie

PostWysłany: Nie 28 Sty, 07 18:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na spocie nie bylo planowanej zabawy ten spot miał na celu uzgodnienie kilku spraw i to zostało wykonane poza tym pozostali nie mieli dużo czasu wiec to co chciałem zrobić, zrobiłem...tyle w temacie

Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Nie 28 Sty, 07 19:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak moje autko juz bedzie gotowe to napewno was odwiedze bo dawno waszych mord nie widziałem Laughing

Postaramy sie przybyc w wiekszym skladzie Cool

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
davidow6 (Tychy)
Prezes oddziału

PostWysłany: Nie 28 Sty, 07 20:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nermack licze na to i My was też odwiedzimy Very Happy
Dam kilka fotek ze skromnego spota wiecej nie ma bo zimno w place było i trza było pitać sie ogrzać

Powrót do góry
marcin_rsl (RudaŚląska)

PostWysłany: Nie 28 Sty, 07 22:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak szybko fotek to chyba jeszcze nigdy nie było Wink ja do 20 byłem w pracy i nie mogłem przyjechac Confused

PostWysłany: Nie 28 Sty, 07 23:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcin Nowa Władza, Nowe Rządy Very Happy

Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Pon 29 Sty, 07 19:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co to kto to te dwa nowe malce ten niebieski i czerwony

PostWysłany: Pon 29 Sty, 07 20:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niebieski - Kamil
czerwony - Fresones

Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Pon 29 Sty, 07 21:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mateusz no nie wierze jestem w szoku to on żyje hehehehe oj dawno sie nie widzieliśmy.......a kamil to kto skąd on ??

PostWysłany: Wto 30 Sty, 07 9:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siema Siema! Powiem krotko, KTO CHCIAŁ TO BYŁ! było tak nieco bardziej kameralnie,mimo ze do konca zostalem tylko ja i dawid, ale i tak uwazam ze spot udany Smile

a Kamil to moj kumpel z klasy, zaraziłem go moją bobkową manią, i przyjechał mimo ze nie swoim bobkiem tylko od ojca, ale mysle ze wkrotce sie to zmieni Smile Gajos obiecał ze nastepnym razem tez bedzie Smile
Powrót do góry
davidow6 (Tychy)
Prezes oddziału

PostWysłany: Wto 30 Sty, 07 9:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ignac dobrze powiedziane Smile jak dobrze czasami mądrego posłuchac Smile
Kamil z niebieskiego malucha jest z Tychów

Powrót do góry
ignac2004 (TYCHY)

PostWysłany: Wto 30 Sty, 07 9:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie nie, kamil jest z Bierunia Starego Smile
Powrót do góry
davidow6 (Tychy)
Prezes oddziału

PostWysłany: Wto 30 Sty, 07 9:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pomylka kazdemu sie zdaza, dostrzeglem na jego rejestracji T za literką S i pomyslalem ze jest z Tychów ale Bieruń Stary to prawie jak Tychy wiec może być, ważne że z okolic Very Happy i że jak kupi swojego maluszka to zasili nas

Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Wto 30 Sty, 07 20:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też zasadziłem ziarno na nowego klubowicza narazie czeka na auto ma to być na dniach wystarczy że znajdziemy coś odpowiedniego do jego osoby..... ja na spocie pojawie się dopiero odmienioną wersją malucha do tego czasu i on pewnie coś kupi
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Następny
Strona 2 z 15

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński