Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Śląsk, 2006
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Pią 06 Paź, 06 20:56    Temat postu: Spoty Śląsk, 2006 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no w końcu ktoś musiał załozyć ten temat Smile bo my tu jeszcze istniejemy

15.X. godz. 15:00 tesco tychy

i pisać mnie tu kto będzie co ja gadam obecność 100%
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Pią 06 Paź, 06 22:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmmm.... to nie mój oddział Rolling Eyes ale zawitam na spociku a co Smile Smile Smile

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 7:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no a reszta to gdzie?? Twisted Evil

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 9:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jo raczej jeszcze byda Cool
Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 9:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ty nermack oddzial nie oddzial ale klub jeden Smile Masz ochote to wpadaj.

No beze mnie raczej spota nie bedzie wiec tez bede hehe my new żabex style Cool
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bede Cool Jak sie uda to wpadne juz zglebowanym. Mudlcie sie aby mi czasu nie braklo Wink

Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 22:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miałeś w tym tygodniu już zrobić Smile
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jacq wiem ze mialem ale niestety brak czasu na to nie pozwala. ale obiecuje ze juz niedługo. sam sie nie moge doczekac Wink

Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 07 Paź, 06 23:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no rob ta gleba i wpadaja do wrocka tez Smile

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 14:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

musimy też pomysleć nad zlotem nocnym ale to już na żywo
Member
Member

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 15:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trza było nie jexdzic do holandii to by cie nie minał nocny spocik Smile Smile Smile Następny za rok. Wink

Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Pon 09 Paź, 06 20:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

e tam za rok zrobi sie tylko cza dogadać kiedy i wogóle bo nie każdy ma czas w dzień praca szkoła itp.

Member
Member

PostWysłany: Wto 10 Paź, 06 20:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja w niedziele mam akurat szkołe do 15:30 Sad więc niewpadne buuu a chciałbym
Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Wto 10 Paź, 06 23:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JackeRally napisał:
A ja w niedziele mam akurat szkołe do 15:30 Sad więc niewpadne buuu a chciałbym
Qba ale spot nietrwa 5 minut odrazu ze szkoły wpadaj do nas i na upartego o 16:20 jesteś z nami więc jak będziesz prawda

PostWysłany: Sro 11 Paź, 06 20:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokladnie co to na ciebie ty demonie predkosci
Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 21:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kubuś dajesz dajesz i bez gadania

PostWysłany: Sob 14 Paź, 06 5:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i ja w koncu nie mam za co dojechac Rolling Eyes wyplate mialem dostac 10 a przesuneli ją do 16 Rolling Eyes
Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Sob 14 Paź, 06 8:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartonq napisał:
no i ja w koncu nie mam za co dojechac Rolling Eyes wyplate mialem dostac 10 a przesuneli ją do 16 Rolling Eyes

załatw od kogoś zrób coś napewno dasz rade pożycz od rodziców....... Smile

PostWysłany: Sob 14 Paź, 06 12:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mieszkam sam rodzice sa 60 km stad
Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Sob 14 Paź, 06 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i napewno nermak zapomniał powiedziec ze ja tez bede!!A z nim sie rozlicze jutro Twisted Evil
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Nie 15 Paź, 06 20:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i powiem tyle:

Dla ekipy podbeskidzia nie straszne jest jazda 130 km/h odpadajace obejmy tłumnika Laughing Laughing wyprzedzajace tiry itp.

zlocik uważam za udany mimo temperatury jak tam panowała Wink
Uśmiałem sie tyle ze do teraz mnie brzuch boli Smile Smile Smile
fajnie było i juz sie nastepnego nie moge doczekac Wink

Ewe ja zamawiam ten strój skórzany ze skorpionami na pośladkach Laughing Laughing
Pozdro dla całej ślaskiej ekipy przesyła nermack i skamils (czyt. Ździsek Laughing Laughing Laughing )

Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Pon 16 Paź, 06 0:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tez pozdrawiam cała ekipe ze Ślaska. Nermak szukał swojej obejmy jak jechalismy do domu Very Happy Very Happy ale pewnie jakis złomiaz ja znalazł Smile A Zdzisek to nie naklejka na butelce z szacunkiem!!!!
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Pon 16 Paź, 06 7:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciekawe co mi odpadnie nastepnym razem Rolling Eyes Mam nadzieje ze nie silnik Laughing Laughing Ale Kamil nastepnym razem prujemy do oporu Twisted Evil

Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Pon 16 Paź, 06 8:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damy rade jeszcze cos wyciagne z mojego porsze Very Happy Very Happy Mam nadzieje ze gleba bedzie u Ciebie nermak juz w tym tygodnu Twisted Evil Evil or Very Mad
Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Pon 16 Paź, 06 8:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skamils a to on jeszcze tej gleby niemiał Razz . a co do tego co kto zgubi to pewnie nermack sie zgubi w twoim lusterku hehehehe thx za wpadke do nas..... a po co ci obejmy dopawaj wydech do miski olejowej Razz

podziękowania dla nowych z mfk Smile[/i]
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński