Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Śląsk, 2006
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Pon 11 Gru, 06 16:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to chyba ze spotkam sie tylko z dawidem i mateuszem a w niedziele zrobimy spotka małego i pogadam z reszta ...

czekam na opinie..
Powrót do góry
marcin_rsl (RudaŚląska)

PostWysłany: Pon 11 Gru, 06 20:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobrze że spot został odwołany bo raczej bym nie przyjechał z powodów zdrowotnych.

PostWysłany: Sro 13 Gru, 06 15:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak wiec ogłaszam wszem i wobec:

DNIA 17 grudnia o GODZ. 16.00 odbedzie sie OSTATNI spocik w tym roku

Oczywiscie na parkingu na Tesco.

Prosze w miare mozliwosci WSZYSTKICH o przybycie ! Dlaczego? Zobaczy kazdy na spocie...

pzdr i zapraszam wszystkich Exclamation

Cool

PS. Jesli kogos ma niebyc (chodzi mi głownie o kogos z memberow) to bardzo prosze o pilny kontakt ze mna na gg !!
Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Sro 13 Gru, 06 17:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie niebędzie godzina odpada najwcześniej to o 19; 19:30 więc odpadam

1994 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 13 Gru, 06 21:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja raczej też się zapewne nie pokażę ponieważ o 16 kończę pracę zanim dojadę do domu po auto zjem coś to będzie 17 jak nie 17.30 jak bum cyk cyk.

Zobaczę czy czegoś nie bedzie się dało wykombinować.
Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Sro 13 Gru, 06 21:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to mateusz dojedziesz.
Powrót do góry
davidow6 (Tychy)
Prezes oddziału

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 10:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam...sorki ze sie nie odzywalem ale koniec semestru w szkole i nie mam czasu kompletnie...ale w niedziele mysle ze bede mogl wpasc pod tesco. Evela wiec jesli Ci niedziela pasuje to daj oficjalne info o spocie w niedziele, bo wtedy postaram sie byc i moge raczej na 100% zapewnic swoja obecność. A tak wogóle to dlaczego moja i Mateusza obecność jest tak ważna...?? Pozdrawiam
Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 10:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dawid no przeciez jest spot w niedziele heh o 16 Smile Jak to czytasz?
A czemu jest to takie wazne dowiecie sie na spocie.

pzdr
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 14:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja moze bede przelotem przez Katowice lecial w przyslzym tygodniu z roboty to moze zachacze o Tychy i powkrzyam Evelinke Smile i znowu nie edzie mogla przezemnie spac Razz

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 14:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze klape bedziesz chcial Wink
Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 15:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hihi Rogalitek nio wpadaj Smile tylko uwazaj bo tym razem Ty nie bedziesz mogl po nocach spac hihi Twisted Evil
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 15:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmmmmm propozycja conajmniej bardzo kuszaca Very Happy jesli wszystko sie dobrze posklada to wpadne Smile pomeczyc co niektorych Smile

Member
Member

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 16:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam.... ja sie pojawie na spocie....
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 20:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jak Rogalik wpadnie to i moze ja sie na spota dokulam Smile

Bo dawno jego mordki nie widzialem Twisted Evil Razz

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 20:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tam jade Eveline pomeczyc Smile ale z wami tez sie rownierz spotkam Very Happy

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cool czuje sie zaszczycona Wink hihi
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 20:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rogal a mnie nie chcesz pomeczyc Question Moze bym ci wkońcu ten kubełek wziął Rolling Eyes

Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 20:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nermi o ile mi sie dobrze wydaje to rogaś jest hetero Laughing
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 20:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale mi nie o takie meczenie chodzilo wy to tylko o jednym, Razz Twisted Evil

Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 21:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Evela napisał:
Cool czuje sie zaszczycona Wink hihi

o szczytowanieu pogadamy jak sie spotkamy RazzRazzRazz

co do kubelka to bede jechal kombiakiem wiec jak cos to zabiore i moze wreszcie nermack zrobimy ta flaszke :d
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 21:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Flaszke z mila checia bym zmeczył ale musialbbym sobie szofera wynajac bo 90km po flaszce nie pojade do domu Twisted Evil

Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 21:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u Evelinki sie kimniemy Smile

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 21:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Evelinka ma łóżko 1,5 osobowe wiec bedzie ciężko Twisted Evil hihi
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

PostWysłany: Czw 14 Gru, 06 22:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zagramy z nermackiem w marynazyka albo sama zadecydujesz Razz 1.5 osobowe to jedne na 2 nie jest zle :d tylko co twoj facet na to Very Happy

1994 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 16 Gru, 06 20:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Eve mnie niestety nie będzie na spocie 17 grudnia, pobawcie się bezemnie. Mam studia w ten week-end no i zaliczenia już mi się powoli zaczynają a potem sesja więc wolę nie wiedzieć co się będzie działo później. Po tym weekendzie do 6 stycznia mam wolne (6-styczeń = piątek) jeszcze raz sorki ale nie dam rady, piszę dlatego tak późno ponieważ dopiero tereaz się doczytałem o tym.

Pozdrawiam i do siego 2007
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński