Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Śląsk, 2006
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
marcin_rsl (RudaŚląska)

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 12:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chciałem poinformować że tym razem nie będzie mnie na spocie z przyczyn technicznych.

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Pon 20 Lis, 06 20:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli nikogo niebędzie ][_, {()} ][_, spoko

PostWysłany: Wto 21 Lis, 06 20:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde to nikogo niebedz?> a ja chcialem tam przyjechac ale teraz po co ja tam poijade jak nikogo niebedzie
Powrót do góry
seba25361 (katowice)

PostWysłany: Sro 22 Lis, 06 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich i musze poinformowac panstwa ze mnie nie bedzie na tym spocie

pozdrawiam wszystkich
Powrót do góry
Tomek126p (Cięcina)

PostWysłany: Czw 23 Lis, 06 22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To kto bedzie w koncu na zlocie w niedzile ?? i gdzie on dokjlanie jest ??? i o ktorej ???
Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Czw 23 Lis, 06 22:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spot o 15 na parkingu Tesco oczywiscie w Tychach .
no kto bedzie to sie okaze na miejscu Smile
Powrót do góry
Tomek126p (Cięcina)

PostWysłany: Czw 23 Lis, 06 23:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak dojechac do tesco w tychach ??? pojade od strony bielska
Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Pią 24 Lis, 06 10:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo łatwo Smile Jadac droga "1" jedziesz sobie caly czas cały czas wzdluż drogi . Przejezdzasz przez Bielsko, Czechowice, Goczałkowice, Pszczyne, Piasek i Kobiór.Nastepne to juz sa Tychy. Jedziesz az zobaczysz po prawej stronie Tesco Smile Bedzie go widac bardzo dobrze.
Mijasz znak na "Tychy Centrum" , mijasz po prawej zjazd na stacje benzynowa (chyba Shell) , mijasz przejscie dla pieszych (jest tam tylko jedno jedyne) i skrecasz w kolejny zjazd w prawo.Bedzie tam pas do zjechania oraz jest tam znak na Tyska Strefe Ekonomiczna czy cos tam takiego pisze. Tam bardzo czesto wzdłuz drogi tiry stoja. Nas pewnie tez z daleka bedzie widac na koncu parkingu.
A jak bys minał przez przypadek ten zjazd to zjedz w kolejny w prawo. Tez na Tesco trafisz tylko z drugiej strony Smile

Jak cos pisz na gg.
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Pią 24 Lis, 06 21:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiedzcie mi jeszcze na jakiej ulicy macie Tesco to bym obadal na mapie jak podjechac od Bytomia i na jakis zlot w przyszlosci tez bym podbil
Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Pią 24 Lis, 06 21:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tesco jest na ul. Towarowej 2

w panoramie firm mozna samemu sobie zobaczyc dokładna trase:
http://www.pf.pl/portal/DisplayRoute?loc=0&stopCity=Tychy&stopStreet=Towarowa&stopStreetNo=2

zapraszam Smile
Powrót do góry
davidow6 (Tychy)
Prezes oddziału

PostWysłany: Sob 25 Lis, 06 14:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam...ja chce poinformować że sie pojawie na spocie i mam nadzieje że wiecej aut sie pokaze jak ostatnio...pozdrawiam
Powrót do góry
Tomek126p (Cięcina)

PostWysłany: Sob 25 Lis, 06 23:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja niestety niedotre , z przyczyn technicznych a jest to za daleko zeby pchac do domku jak by co Wink
Powrót do góry
fresones (Tychy)

1994 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 26 Lis, 06 8:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja i Kasia będziemy na 99.99% Pablo170 ruszaj tyłkostwo i do Tychów na zlot. Zobacz ja będę po tak długim czasie nieobecności a Ty?
Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Pon 27 Lis, 06 11:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki for all co byli na spocie . W szczegolnosci za slownosc ...

pzdr
Powrót do góry
davidow6 (Tychy)
Prezes oddziału

PostWysłany: Czw 07 Gru, 06 11:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja byłem słowny i przybylem Smile Smile Smile Smile
Powrót do góry
Tomek126p (Cięcina)

PostWysłany: Czw 07 Gru, 06 14:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zapraszm wszytkich do zywca 10,09 o 15 pod tesco ! bedizecie ???
Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Czw 07 Gru, 06 21:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odp jest w waszym temacie
Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Pią 08 Gru, 06 11:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

UWAGA UWAGA wszyscy MEMBERS i osoby ktore chcialyby wstapic do naszego oddziału czyli FUTURE !

robie "mini spocika" na ktory zapraszam serdecznie Futurków.
Membersów prosze o obowiazkową obecnosc poniewaz jest kilka spraw do obgadania.

Takze jako date "wywolawcza" daje wtorek 12grudnia godz.17 ..do lekkiej negocjacji.

Ew.mozna usprawiedliwic nieobecnosc, ale oby to byly jakies madre wytłumaczenie...

W zwiazku z powyzszym prosze o kontakt Mateusza gdyz mam do niego sprawe.

Pzdr

PS.Oczywiscie spotykamy sie na TESCO !!

Ostatnio zmieniony przez Evela dnia Pią 08 Gru, 06 19:27, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
fresones (Tychy)

1994 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 08 Gru, 06 18:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgłaszam się Smile

możesz sprawe mi podesłać na maila, bądź GG, albo próbować mnie jakoś złapać ten weekend mam wolny jak co albo łap mnie na kom.
668-779-644
Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Pią 08 Gru, 06 22:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie nie bdzie na 100% mówiłem że mi pasuje tylka po 20. narka

PostWysłany: Sob 09 Gru, 06 9:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to dolaczysz do nas pozniej. ew. przesuniemy godzine na 18 zeby dlugo nie czekac.
Powrót do góry
davidow6 (Tychy)
Prezes oddziału

PostWysłany: Sob 09 Gru, 06 16:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam...we wtorek mi odpada mam szkole od 8:00 do 18:00 i zanim do domu wroce i sie zbiore to bedzie po 19 wiec mi nie pasuje za nic ten wtorek...
Powrót do góry
marcin_rsl (RudaŚląska)

PostWysłany: Nie 10 Gru, 06 0:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zanosi się na prawdziwy "najazd" tym razem Rolling Eyes

PostWysłany: Pon 11 Gru, 06 16:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam !

w zwiazku z tym ze dawidowi nie pasuje musze przelozyc date, poniewaz na obecnosci jego i mateusza najbardziej mi zalezy. reszta sie niestety musi dostosowac...

takze czekam na info od dawida i wtedy zrobie korekte daty i godziny.

takze JUTRO SPOTKANIA NIE MA Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Pon 11 Gru, 06 16:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Orzeniescie spotkanko na niedziele bo jest kajtek w tychach a my chyba sie wybieramy wiec zachaczylibysmy o was Cool

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński