Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Podbeskidzie, 2007
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Sro 20 Wrz, 06 19:57    Temat postu: Spoty Podbeskidzie, 2007 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WItam będe tutaj zamieszczał wszelkie informacje zwiazane ze spocikami a takze fotorelacje Wink I juz zapraszam wszystkich na spota który odbedzie się 22 października o godz 16.00 na parkingu pod tesco. W planach wyjaz do Campingu Dębina na ognisko(zabrac kiełbaski), przejazd przez miasto dla lansu i udanie sie na placyk do upalania. Jeśli chcecie wpaśc to zapraszam. Jeśli macie jakieś pytania sprawy to piszcie na priva lub moje gg odpisze napewno. Pozdrawiam.

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC

Ostatnio zmieniony przez nermack dnia Wto 02 Sty, 07 16:14, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Sro 20 Wrz, 06 20:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O jej a wczoraj jeszcze nic nie wiedzialeś.Panie prezes napewno bede wiesz ze mój niebieski lubi spoty!
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Sro 20 Wrz, 06 20:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak to nie wiedzilaem pisałem ci przeciez że bedzie za 3 tyg. tylko ze 15 jest spot w tychach i tam jade Wink Czyli fajnie jest nas juz dwóch na spocie. Zapraszam równiez wszystkich z innych oddziałów. Pozdro 650 Cool

Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Sro 20 Wrz, 06 20:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Darmową atrakcją będzie wizyta w kosciele o godzinie 18 a i na msze trzeba dac??

Ostatnio zmieniony przez skamils dnia Pon 16 Paź, 06 19:21, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Pon 16 Paź, 06 18:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i juz w niedziele spocik Smile Smile Smile Smile
ciekawe czy beda jacyś nowi Rolling Eyes
Podejzewam ze temperaturka nie bedzie za ciekawa wiec pojedziemy do jakiego Pubu na jakiego bera i do domu. chociaz male upalanko tez wchodzi w gre Smile

Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Pon 16 Paź, 06 18:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak tak bedziesz miał nowych pewnie jak ktos ze starych auto zmieni Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ale tak powaznie to mysle ze bedzie jakas dobra ekipa w niedziele i pojedziemy gdzies na jakies pola katowac autka Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Pią 20 Paź, 06 12:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Planujemy z skalils wpadnąc pod grojec w żywcu bo tam jest taki placyk i można by bylo co pouplac o ile nie bedzie policji Smile Smile Smile

Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Pią 20 Paź, 06 12:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak tak poslizgać buahaha..... a potem nermack zprasza nas do siebie na ognisko Razz Very Happy ja zobacze czy wpadne bo jak mam jechać sam to nie jade narazie czekam na reszte

Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 20 Paź, 06 13:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nooooooo panowie organizowac sie Smile i wpadac na spota do wrocka Smile w lodzi bylismy na zlocie w wawie w tychach to teraz odwiedzajcie nas Razz
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Pią 20 Paź, 06 14:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pablo pozbieraj swoja ekipe i wpadajcie Smile Smile

Rogal skoro byłeś w Łodzi, Wawie, tychach to i na żywiec musisz przyjechac a do wrocka napewno zawitam na 1-3 maj wiec szykuj chate Cool Smile Smile

Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Sob 21 Paź, 06 9:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na poczatek proponowalbym zebys wzmocnił futryny we wszystkich drzwiach bo ja lubie wchodzic przez zamkniete drzwi Cool Laughing

Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Pon 23 Paź, 06 20:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rogalik wiesz ze ja tez z nermakiem jade do was wiec pijemy na całego Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Pon 23 Paź, 06 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tylko gdzie my ten alkochol pomiescimy Rolling Eyes

Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 23 Paź, 06 22:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nermack

Bagażnik malucha jest pojemny ostatnio ze swojego wyjałem pół worka na kartofle czesci.tzn srubek itp Very Happy Laughing
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Pon 23 Paź, 06 22:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pół worka ?? Smile

to za malo miejsca nawet na rozgrzewke dla jednego nie styknie Laughing

bo wy nawet nie wiecie jak my GÓRALE Cool tu pijemy Smile Smile Smile

Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 23 Paź, 06 22:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zawsze jeszcze masz tylne siedzenie Very Happy Wink
miejsca w maluchu jest w bród Laughing Wink Very Happy
A jak nie dasz rady to zamontujesz hak i pociagniesz cysterne za sobą Laughing
Cóz to za widok,nikt na ciebie nie zwróci uwagi.Ja pół miasta przejechałem z motylkiem i maluchem na kipie. Odrobine wzbudzał zainteresowanie
Pozdro Piter126p
Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Pon 23 Paź, 06 22:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To mało ja w tamtym roku w Wigilie przywiozłem na swieta zapas 28 puszek piwa i pare flaszek!!!

A nermak jak pojedziemy dwoma to nawet TIR sie zmiesci Żywca!!!1 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Pon 23 Paź, 06 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ty ale tak gadamy jakby we wrocku sklepów nie było Laughing Laughing Laughing

Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Pon 23 Paź, 06 22:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ty ale napewno by sie cieszyli jak by im Tira Żywcie Beer podwiozł ja bym sie cieszył Very Happy Very Happy Very Happy

Co we Wrocku jest podstawowym piwkiem??
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Pon 23 Paź, 06 22:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podstawa to ten wrocławski sik Piast Very Happy
Bywał dobry czasami i jak nima co pic to jest wrocławskie pifko w koncu Very Happy Very Happy

PostWysłany: Pon 23 Paź, 06 22:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to my tam z Żywcem wpadamy tylko kiedy hmmmmm
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Pon 23 Paź, 06 22:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Im mniej wiesz tytm dłuzej żyjesz Cool

Pamietaj nieznane sa wyroki boskie kiedys pojademy Smile
Poczekaj ino ucichnie akcja z tymi łapankami na wydechy bo nie bede seryjnego wydechu zakladał Smile

Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Pon 23 Paź, 06 22:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o o masz racje trzeba czekac Surprised Surprised Surprised jak nie to kołek z drewna na koncówke i po sprawie Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Wto 24 Paź, 06 10:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Porobic i to zaraz zatyczki na wydechy i jazda do wro.
Ja musze wyrawac od kumpla wyciszke na swojego tłumiora Very Happy

A tak przy okazji to mi nie przywozcie żywca bo nie trawie tego.Ja uwielbiam tyskie Laughing

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 24 Paź, 06 15:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piwo to piwo wazne by poniewieralo Razz a ty nemack nie marudz ja przejechalem przez pol polski i kawlek czech jak lecielismy do Hradca na pustaku ktory sie rozpadal Razz wiec ty tez dasz rade a jak widzisz policje to sprzeglo na maksa i lecisz jak cichociemny Razz
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 1 z 8

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński