Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Podbeskidzie, 2007
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Wto 26 Cze, 07 16:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nermak Kuba niedosc ze na zloty nie jezdził to jeszcze malca sprzedaje Laughing Laughing
Powrót do góry
pablo170 (katowice)

Member
Member

1993 Fiat 126p

PostWysłany: Wto 26 Cze, 07 17:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u was to każdy malucha sprzeda bo ostatni spot to jeszcze indianie pamietają Very Happy Very Happy Very Happy
Member
Member

PostWysłany: Wto 26 Cze, 07 22:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie bój sie nie sprzedamy Razz

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
JackeRally (Kozy)

Member
Member

PostWysłany: Sro 27 Cze, 07 12:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nermack jak to niesprzedasz jak sam jakis miesiac temu mowiles ze bedziesz chcial sprzedac malucha Cool

skamils sprzedaje maluszka bo nie stac mnie na utrzymanie 2 aut,pozatym od zawsze chcialem oske.

P.S. malec nadal jest do kupienia wiec jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam Smile
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Czw 28 Cze, 07 10:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kto by takiego hebla chciał kupic Laughing Laughing Laughing

żartuje oczywiście Wink

Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 22 Lip, 07 18:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Są tam u was jakieś spoty? Może ktoś coś doda do kalendarium...
Kto tam wogóle u was rządzie teraz? Nermack?
Member
Member

PostWysłany: Pon 29 Paź, 07 19:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko kto na niego jeszcze pojedzie? Rolling Eyes wszyscy co jeździli sie wykruszyli Crying or Very sad Ja mogę wpaśc ale Hondą bo malucha niestety już nie mam Crying or Very sad

Szymon to popytaj znajomych w szkole możemy kiedyś sie umówic pod tesco Wink

Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Wto 30 Paź, 07 18:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh ty masz młodszych braci więc zostaw go dla nich beda mieli czym szaleć Laughing

Powrót do góry
skamils (Żywiec)

PostWysłany: Nie 25 Lis, 07 0:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja nadal posiadam moje Maluszki wiec spocik moze byc kiedys:DVery Happy Nermak Hondzie damy znaczek malca i bedzie jak Malan Laughing
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 28 Lis, 07 16:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Że nie mam gdzie indziej tego napisać bo temat Nermacka juz zamknięty więc pytam tu. Dlaczego nermack nie robisz innego malucha? Sprzęt masz/miałeś więc tylko bude jaką taką i śmiganko następnego swapa bo tamtego miałeś pięknego.

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 16 Gru, 07 20:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie powiem żeby ci to na ręke nie bylo bo masz częsci do swojego.

Co z tego że ma honde, maluch to maluch i kazdy powinien miec swojego!

PostWysłany: Pon 28 Sty, 08 20:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trochę ciszą zawiało. Dzieje się jakiś spocik w najbliższym czasie?

Fiat 126p 650FL '88r
R.I.P
Powrót do góry
szym_cios

Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 27 Cze, 08 18:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nasze spoty na podbeskidziu Mr. Green

Jutro Kolejny o 20 zapraszamy Mr. Green
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 8 z 8

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński