Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty, Oddział Wielkopolski - 2008-09
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 18:31    Temat postu: Spoty, Oddział Wielkopolski - 2008-09 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam pod koniec września postanowiliśmy reaktywować 126WLKP Group. Pomyśleliśmy o spocie termin 29 lub 30 listopada w Wolsztynie(Kębłowo)Wink Organizatorem będzie kolega Staszekv, który w zależności od pogody załatwi plac na zrobienie ogniska z kiełbaskami lub jakieś jedzenie w jakiejś knajpie. Oczywiście mam w planach jakąś paradę maluchów Wink tylko wszystko zależy ile osób było chętnych więc prosimy się zapisywać i podawać który z dwóch dni pasuje bardziej. Godzina spotkania pewnie ok. 10.30-11.00.
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych

Ostatnio zmieniony przez Karol13 dnia Sro 07 Sty, 09 16:49, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 18:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do Wolsztyna to może nawet i ja zawitam, bo mam tam sporą rodzinkę, którą miałem już dawno odwiedzić i przy okazji może wpadnę na spota Very Happy

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 18:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rekin zapraszamy Wink
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 19:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekin składaj SWAPa i zjawiaj się Wink zrobimy zakończenie sezonu Wink
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 19:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak Rekin będzie słopem to się zjawie napewno Razz Very Happy
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przecież nie polajem Laughing
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 19:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SWAPA do tej pory nie budjet Ekhm... Ale poldżixem wpadnę jak coś Very Happy Ale nie obiecuję, że będę Razz To tylko 183 km ode mnie Razz

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 20:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powinienem też się zjawić bardziej 30 bo jak już Staszkowi pisałem 29 szkoła, ale wszystko zależy czy złoże brzeszczota na czas i czy w ogóle go złoże Wink
Powrót do góry
Silly_Me

PostWysłany: Pią 10 Paź, 08 17:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ci dam brzeszczota to nie uniesiesz Evil or Very Mad
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 13 Paź, 08 23:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o i ja bym wpadł jak by wieksza ekipka z ŁDZ jechała Very Happy pozdro
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 13 Paź, 08 23:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to mobilizuj ludzi Wink
Powrót do góry
ScApi (Nowa Sól)

PostWysłany: Sro 15 Paź, 08 0:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No kogo jak kogo ale Nowaczka bym sie nie spodziewał, chociaż w życiu nie jedno już mnie zaskakiwało Smile
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Sro 15 Paź, 08 13:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zapraszamy wszytskich Wink
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 15 Paź, 08 17:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie czym więcej osób tym weselej Wink
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 17 Paź, 08 17:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ScApi napisał:
No kogo jak kogo ale Nowaczka bym sie nie spodziewał, chociaż w życiu nie jedno już mnie zaskakiwało Smile

ale o co bys nie podejzewał sie wróce do łamy terytorium człowieku jeszcze duzo rzeczy cie zadziwi Very HappyVery Happy alkofans Very Happy
Powrót do góry
Silly_Me

PostWysłany: Sob 18 Paź, 08 16:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

się cieszę Razz Jupi!
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Wto 21 Paź, 08 15:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam , otwieramy liste na spot w kębłowie / wolsztyn prosze pisac na gg:5572921
proszę podać ilość osób też Wink

Ostatnio zmieniony przez staszekv dnia Wto 21 Paź, 08 16:58, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 21 Paź, 08 15:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1. Karol13/Karol S. 126WLKP Wink
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 21 Paź, 08 17:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

2. Rekin (nie wiem czy sam, czy z pacjentką, czy z sapiącą mamuśką Razz Ale raczej na pewno będe bo muszę podjechać do Wolsztyna po suszone grzyby od ciotki Wink

PostWysłany: Wto 21 Paź, 08 17:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rekin skołuj malca
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 21 Paź, 08 18:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma takiej opcji, brak czasu na rzeźbę, a poza tym kryzys na amerykańskiej giełdzie dotknął także mnie Razz EOT, kto jeszcze jedzie? ;>
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 21 Paź, 08 18:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

namawiam kumpli z poznan żeby się zjawili Wink
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Wto 21 Paź, 08 18:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a nowaczek jak tam ? a i chciałbym przypomnieć że ustaliliśmy date 30 listopad
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 21 Paź, 08 18:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie Wink nie wiem ok. 11.00 w Wlosztynie?
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Wto 21 Paź, 08 19:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nom o 11 Smile miejsce podamy jeszcze
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 1 z 10

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński