Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty, Oddział Wielkopolski - 2008-09
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Sro 05 Lis, 08 20:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rekin to człowiek bez przeszkód i problemów Wink
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 05 Lis, 08 22:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bazi dasz radę namów Spekola Wink Z Poznania może nawet 4 baki polecą Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Sro 05 Lis, 08 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

więc tak a co do spotkania ci z kierunku poznania wjade do wolsztyna cały czas prosto obwodnicą i na 5 światłach kręcą w lewo i po prawej stronie stoią parowozy przed przejazdem kolejowym będziemy czekać a dla tych co jadą z kierunku zielonej góry wjeżdzając do wolsztyna za wiaduktem pierwsze światła w prawo i gdy skręcą w prawo to też po prawej stronie będzie plac na którym stoją parowozy
a dla tych co jada z wrocławia jadą przez wschowe na wolsztyn , za miejscowościa solec około 2 km bedzie krzyżówka na kębłowo czyli w lewo jak co pytać na gg 5572921 lub nr tel.697816309 ci co jadą jeszcze z innego kierunku prosze informować
a co do ogniska
jest opcja składania się i kupuje ja wszytsko , lub spotykamy się i jedziemy do sklepu i kazdy kupuje lub każdy przywozi od siebie w własnym zakresie , ja ognisko robie gratis Wink
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Sro 05 Lis, 08 23:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
rekin to człowiek bez przeszkód i problemów Wink

i bez przyszłości Mr. Green

Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Czw 06 Lis, 08 14:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jak prosze o wypowiedzi
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Czw 06 Lis, 08 22:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę, że opcja z ogniskiem będzie lepsza, gdy każdy sobie kupi to co lubi, bo każdy lubi co innego Wink Jeden woli śląską, inny podwawelską Wink

Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 06 Lis, 08 22:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

popieram Rekina Very Happy
EDIT
napisalem P O P I E R A M Rekina,a tu cenzor mi ocenzurowal Shocked Evil or Very Mad

Ostatnio zmieniony przez BAZIjarocin dnia Czw 06 Lis, 08 22:48, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 06 Lis, 08 22:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BAZIjarocin napisał:
[jechac pełnym gazem bez wydechu] Rekina Very Happy

Bazi czemu klniesz na Rekina??? Wink Laughing
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Czw 06 Lis, 08 22:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurwa wezcie to gowno(cenzora) wylaczcie!! bo to jest do dupy!!
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 06 Lis, 08 22:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ktoś się z modów nudzi Evil or Very Mad
Powrót do góry
ScApi (Nowa Sól)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 07 Lis, 08 22:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cenzor bajer, wyłapał p.o.p.i.e.r i ocenzurował all Smile na Esacie też takie cuś miałem Razz

Staszek, od strony Wschowy czasem nie w prawo, ja cały czas w prawo na Kębłowo pomykałem.

Reasumując kościół wiem gdzie jest, wiem gdzie mieszkasz ale Parowozów to ja nie widziałem.
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Sob 08 Lis, 08 7:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

scapi to dla tych co jadą z poznania i z zielonej ty jedziesz z kierunku zielonej ?
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Nie 09 Lis, 08 19:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiec tak jesli ja pojade,to rowniez pojedzie ze mna swoim maluszkiem kolega Spekol( troche osob go juz zna)

PostWysłany: Wto 11 Lis, 08 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ozzy przyciągnij się malcem za rekinem też jesteś z wrocławia
Powrót do góry
Reniu

PostWysłany: Sro 12 Lis, 08 23:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze tez sie pojawie ale jeszcze niewiem Wink
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Czw 13 Lis, 08 15:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

reniu napisz w profilu z kąd jesteś wymagania
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Czw 13 Lis, 08 15:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem czy dam rade, cała kasą którą mam idzie na części do nowego silnika dodatkowo, szpilka mocująca kolektor puściła, i teraz czekam na szpilki 10/8 jak przyjdą do czasu zlotu to może może, kto wie Smile

Powrót do góry
Bronek (FSM)

Pochwał: 6

PostWysłany: Czw 13 Lis, 08 19:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ehh będzie 1 autko mniej kolegi mroczka któremu wczoraj debil transitem wjechał w prawy bok, na szczęście podłoga słupek i próg nie ruszone ale drzwi do wymiany a tylny błotnik do klepania...

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Sob 15 Lis, 08 22:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak jest miejsce zabierz go Wink
Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Nie 16 Lis, 08 1:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oczywiście,że wezmę Smile jeśli zdążę naprawić swojego Evil or Very Mad , który oczywiście jak zawsze w nieodpowiednim momencie lubi zdechnąć, parch parszywy Blee

Powrót do góry
ScApi (Nowa Sól)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 16 Lis, 08 14:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Więc jednak mi się nie przywidziało w ZG widziałem niebieskiego malca po stłuczce. Nie wpadłem na to że to Mroczka.
robertino (KONOTOP)

PostWysłany: Pon 17 Lis, 08 22:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Jeśli mój maluszek doturla sie to przyjade na zlocik z Konotopu.
Pozdrawiam Robertino.
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Pon 17 Lis, 08 22:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i super robert 73 dla ciebie Wink
Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Pon 17 Lis, 08 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

robertino wpisz w profilu skąd jesteś

Powrót do góry
robertino (KONOTOP)

PostWysłany: Pon 17 Lis, 08 23:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z konotopu jestem
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 3 z 10

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński