Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty, Oddział Wielkopolski - 2008-09
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Pią 09 Sty, 09 20:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szkoda , no to w niedziele o 11 pod mc donaldem komorniki
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 09 Sty, 09 20:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to widzimy się w niedzielę Wink
Powrót do góry
jack76 (Poznań)

PostWysłany: Sob 10 Sty, 09 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może jednak się uda ale nie obiecuję. jeśli będę to dam ci karol znać na gg.
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 11 Sty, 09 17:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem dumny z osób które przyjechały dzisiaj Wink no i reklama klubu poszła w mediach Wink
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Nie 11 Sty, 09 18:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w świat karol w świat Very Happy ja też się wypowiedziałem heeee ;p
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 11 Sty, 09 18:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pochwal się lepiej tym:

Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Nie 11 Sty, 09 19:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jest czym się chwalić Wink , a co do spotu w poznaniu '' jak to staszki zawsze coś gubią " Very Happy albo coś się psuje ;( Very HappyRazz
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 12 Sty, 09 8:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co tym razem Wink

PostWysłany: Pon 12 Sty, 09 18:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tym razem , migacze i lusterko Sad kupiłem nowy przerywacz i cięgla się spala ;/nie wiem co jest
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 12 Sty, 09 19:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sprawdź bezpieczniki zobacz czy jednak na nim albo przy skrzynce nie masz zwary Wink
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Pon 12 Sty, 09 19:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

teraz już ciemno ... ;/ chciałem jechać moim malcem po opony do alusów , ale nie ma migaczy więc odpada. a po za tym tym elegantem byliśy na przeglądziie nie przeszedł ;/ luz na zwroticy i gościu wystawił nam papierek naokres 7 dniowy żeby baprawić i w załączniku , maxymalna predkość 30 km/h ;/
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 12 Sty, 09 20:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh to ładnie 30km/h hehe

Wiesz jeszcze ten tzw. kombajn pod kierownice może on padł (jakby El szedł na złom to wyścignij z niego może przypasuje )
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Sro 14 Sty, 09 17:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie lepiej wygląda ? czy lepiej kompax zostawić ? Razz
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 14 Sty, 09 17:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kowpaxy na śmietnik tam ich miejsce jest Twisted Evil
Powrót do góry
majster_01 (Murowana Goślina / Poznań)

PostWysłany: Nie 25 Sty, 09 20:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem z Wlkp, jak będzie jakiś spot w najbliższym czasie postaram się na nim pojawic i zaprezentowac moją furę Wink
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 25 Sty, 09 21:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ludziska planują 14 lutego zrobić, więc za 3 tygodnie masz szanse
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 25 Sty, 09 21:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja 14.02 odpadam Wink
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Pon 26 Sty, 09 23:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja także
1 raz brak drivers
2 brak pieniędzy
3 bardzo bym chciał , ale nie moge Sad
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 19 Lut, 09 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chłopaki w sobotę wybieram się rano do Poznania.Ma ktoś może chwilkę na doprowadzenie mnie na ul.Widną??Będę leciał oczywiście piątką [5]
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 19 Lut, 09 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o której??

po południu ma czas a od 9.00 działam z rozrusznikiem i nie mam czym się poruszać (myślę 2,5 h się wyrobimy później możemy się spiknąć Wink )

wezmę od Ojca GPS bo nie znam tej ulicy Laughing
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 19 Lut, 09 22:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chcę tam dojechac na 10.00 góra 11.00.
To jest boczna ul.Winiarskiej a ta znowu blisko Wojska Polskiego.Jeśli nie masz czasu to sobie jakoś poradze,zawsze jest CB
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 19 Lut, 09 22:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon to niestety nie pomogę Wink Muszę zrobić w końcu ten rozrusznik bo samochód potrzebny mi do pracy Wink
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 19 Lut, 09 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spox rozumiem Wink
Tylko tak pytałem Very Happy
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 08 Maj, 09 22:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oddział Wielkopolski wspólnie ze 126poznan zaprasza na spot w Luboniu najprawdopodobniej ostatni weekend maja termin jeszcze jest ustalany damy znać jak będzie stały Wink

Rekin na Ciebie też liczymy Wink
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Pią 08 Maj, 09 23:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O ho ho, niestety, nie tym razem Ekhm... Muszę kończyć malca i oszczędzam fundusze Razz
Chociaż.... gdzie jest ten Luboń? Mr. Green
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 9 z 10

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński