Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty, Oddział Wielkopolski - 2008-09
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 17 Gru, 08 18:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie pamiętasz zeszłego roku Laughing Laughing Laughing Laughing

to co zjawcie się? Ściągniemy Lisa, Spekola może kogoś jeszcze Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 17 Gru, 08 19:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nie pamietam wlasnie Smile ja raczej odpadam,swieta tuz tuz.. wiec roboty w domu co nie miara i z kasa krucho Sad

PostWysłany: Sro 17 Gru, 08 19:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja abstynent
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 17 Gru, 08 22:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raz na rok można Wink inaczej ja ciągle za kółkiem Wink
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Sro 17 Gru, 08 22:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kto był w wolsztynie to słyszał P. Burmistrz miasta i gminy powiedział chętnie zaprasza na dni maja 1-3 maj , co dużo mówić do wolsztyna przyjżdza około 10 tys. ludzi z całego świata na paradę parowozów (wolsztyn to jedyna czynna parowozownia na całą europe )
i taka impreza jest mile widziana , wiem że jeszcze jest czasu , ale chciałbym poznać zdanie i dowiedzieć się czy są chetni , miasto organizuje Wink można by było załatwić camping domki/namioty. i zrobić 2 dniowy zlot/spot.
pozdrawiam staszekv
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 5

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 17 Gru, 08 23:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Byłem w Wolsztynie na paradzie parowozów w zeszłym roku... Very Happy Piękna sprawa. Very Happy

Pochwał: 6

PostWysłany: Czw 18 Gru, 08 4:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O tych parowozach nawet w "Legendach PRL-u" było jak dla mnie pomysł spoko Wink

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 18 Gru, 08 8:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tam byłem w tamtym roku ale tylko sobie pooglądać więc jak zapraszają to czemu by nie Very Happy
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Czw 18 Gru, 08 9:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh , bo ogólnie jest tak miasto chce mieć wniosek jak to w urzedach , wniosek o przydzielenie zlotu w programie wolsztyna czyli korowód, jeśli byli by chętni można nadusić ich o udzielnie jakiś ulic i jakiś wyscig zrobić , ale to tylko zalezy czy byliby chetni i czy miasto na to poszło Wink , dwu dniowy taki zlocik camping nad jezirkiem i było by gicior;)
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 18 Gru, 08 10:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja odpowiedz znasz Wink jak nie na dwa dni to na jeden na pewno się zjawię Laughing
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Czw 18 Gru, 08 18:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja na pewno we Wolsztynie będę Razz Więc na spota jak najbardziej tak (a nuż już swapem? Razz).

PostWysłany: Sob 20 Gru, 08 22:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

te Staszek,pomysl super,i zalatwiaj juz tam z burmistrzem (spoko ziom Razz)
a co do Karola,spedzam zdecydowanie wiecej czasu za kolkiem niz ty,i minimum 2 bronki dziennie musza byc Very Happy .. to nie jest wytlumaczenie Razz
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 20 Gru, 08 23:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bazi co do limitu za kółkiem to bym się sprzeczał ile robisz km miesięcznie? Ja dochodzie czasem do 40kkm(nie maluchem oczywiście) Wink
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 0:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra dobra.. Karol.. Daj dowody to uwierze.. jak nie to ja ci powiem ze 10 razy tyle co ty Razz ale kazda wymowka jest dobra.. Very Happy
P.S> troche przesadziles z tymi Km.. Very Happy Razz

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 1:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

40 000km miesięcznie? To wychodzi na to, że dziennie musiałbyś robić 1333km... Wink To by znaczyło, że albo musisz codziennie nieźle popierdalać, albo cały dzień nie wychodzisz z auta. Wink

Te 1333km, to jest jakieś 12 godzin jazdy ze średnią prędkością 110km/h... Wink Czyli ja Ci nie wierzę... Mr. Yellow Mr. Yellow Mr. Yellow - za często siedzisz na forum by robić 40 000 miesięcznie. Laughing Laughing Laughing
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 12:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bazi są takie miesiące jak jeżdżę jako kierowca u znajomego w firmie Laughing
Standard to jest tak miedzy 15-20 tys. z czego maluchem robię jakieś 5tys km miesięcznie Wink ale ja mam w tej chwili tak, że u kumpla dorabiam jako kierowca i jak ktoś się nie zjawi jadę za niego np. dostaje tel o 2 czy 4 w nocy za godzinę wyjazd i jadę kasa jest potrzebna (spłacam stare długi a jest tego bardzo dużo ;-( ) i dlatego rzadko mam czas żeby napić się piwa czy czegoś mocniejszego bo nie wiem kiedy będzie szansa coś zarobić Wink
Powrót do góry
BAZIjarocin (Jarocin)

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 13:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

15-20 tys./mies. + 5 tys./mies.maluszkiem to i tak kluci sie z twoja obecnoscia na forum Cool ale koniec tematu Razz

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 13:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie nie, on napisał 15-20 tys. z czego W TYM PRZEBIEGU ZAWARTE to 5 tys. kaszlem.

Ale to i tak coś za dużo wychodzi. Razz

20tys. km w miesiącu to 666km dziennie, to oznacza, że przez 12 godzin musi jechać ze średnią prędkością 55km/h. To jeszcze byłoby do uwierzenia, ale musiałbyś chodzić dzień w dzień do roboty, żeby tyle nakręcić. Druga sprawa to nie wiem ile w tym prawdy, ale gdzieś słyszałem, że jak jeździsz jako zawodowy kierowca, to nie możesz jechać dłużej niż 9 godzin i musisz mieć w tym czasie jedną przynajmniej półgodzinną przerwę... No chyba że nie przestrzegasz tych przepisów... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ale i tak jak na takie przebiegi za dużo siedzisz na forum. Mr. Yellow Mr. Yellow Mr. Yellow

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 13:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a no fakt,zle przeczytalem,ale to i tak nie zmienia faktu ze za duzo Mr. Green

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 13:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie we firmie służbowy dostawczak jeżdżacy na 3 zmiany (3 kierowców) coprawda oprócz weekendów nakula około 8-10 tys km miesięcznie i mi się wydaje że więcej to już jest nie możliwe wliczając w czas pracy załadunek i wyładunek a także postoje Laughing
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 14:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sr to tu się jedź no-stop w tym miesiącu miałem tylko dwa kursy i na razie więcej mieć nie będę, ale fakt od nowego roku będę jeździć dużo Wink ( w zeszłym roku co np. miałem w wakacje służbówkę w godzinach pracy i nie służył ten samochód do jedzenie tylko do dowzenia z firmy do mojego biura (nazwijmy to tak) i s powrotem przez miesiąc i tak robiłem ok. 500 km/dziennie więc to zależy głownie od km do pokonia ) Wink
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 14:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przez cały miesiąc? Czyli liczmy 30 dni? Jeśli tak, to jeżdżąc 30 dni po 500km, akurat nabiłoby się 15000km... Wink

No ale że raz na jakiś czas nabijesz trochę więcej na licznik, to nie znaczy że zawsze. Wink Więc nie wiadomo ile za kierownicą też nie spędzasz... Wink
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 15:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kaszlak_maniak ja nie napisałem, że ZAWSZE tylko, że BYWAJĄ a to różnica Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 16:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra przyznaję, mój błąd. Razz

karol S. 126wlkp napisał:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Twoje 40 000km i tak było bardziej Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

PostWysłany: Nie 21 Gru, 08 18:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co do tego zlotu , będe myślał , i próbował coś zrobić , sam nie moge wszytskiego zrobić mam ograniczenia Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 7 z 10

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński