Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Łódź, 2010
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 33, 34, 35  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Yoshi

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 04 Sie, 10 9:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Quoter napisał:
1. Yoshi coś chciała zaplanować czekamy na jej inicjatywe

Ja na razie mogę zaprosić na spot spontan np. dziś albo jutro pod FV ok godz. 18tej Very Happy
Powrót do góry
Lizard (Łódź)

PostWysłany: Sro 04 Sie, 10 12:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to ja proponuję dzisiaj
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 04 Sie, 10 12:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja odpadam na noc do pracy trzeba isc

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 04 Sie, 10 13:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś jeszcze chętny?
Pisać do 17tej, bo w domu mam awarię neta i jestem odcięta od świata Neutral

A jak nie to może umówimy się na 14 lub 15 sierpnia na spota, a jak będzie ładnie to gdzieś nad wode sie przejedziemy?
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 04 Sie, 10 18:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a 23 to nie będą ludzie po zlocie spierd*leni ?? Rolling Eyes
troche kiczowo tak robić ;/
może pod koniec sierpnia ? ja będe maluchem itp Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Tomek84 (Łódź,Aleksandrów Ł.)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 04 Sie, 10 19:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
może umówimy się na 14 lub 15 sierpnia na spota, a jak będzie ładnie to gdzieś nad wode sie przejedziemy?

mi pasuje Wink

Member
Member

1985 Fiat 126

PostWysłany: Sro 04 Sie, 10 20:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez sie pisze pod koniec sierpnia
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 04 Sie, 10 21:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja sądzę zeby zrobic w sobote w momencie kiedy bd Zlot... nie wszyscy mają na wache czy az 3 dni wolnego czasu w ramach tego proponuje wypad do Ledzańa [LEDZAŃ] miejscowości nie opodal pabianic przy wodzie... podobno na spokojnie mozna tam zrobić ognisko...
ja postaram sie być tam juz od rana... i przygotować palenisko solidne jakieś Very Happy
i wtedy napisze ESA do kogoś kto bd na forum... ze jade do pabianic... i spotkamy sie w pabianicach pod kauflandem Very Happy szczegóły podał bym pozniej...
chyba ze ktos zaproponuje cos jeszcze przed zlotem to wtedy bd dwa spoty w miesiącu

PostWysłany: Nie 08 Sie, 10 21:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a teraz taki OT...czyj jest ten malec z rej EL 466CG ?? bo dzisiaj ok godz 19 ładne zygzaki walił na pabianickiej... Very Happy

!!! Projekt Fiat 126p 1.4 JUŻ RUSZYŁ !!!
Powrót do góry
Lizard (Łódź)

PostWysłany: Nie 08 Sie, 10 22:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli pomarańczowy to mój.
Powrót do góry
NiKiEL (Piotrków Trybunalski)

PostWysłany: Pon 09 Sie, 10 20:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizard no to ładnie szalejesz...

!!! Projekt Fiat 126p 1.4 JUŻ RUSZYŁ !!!
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 09 Sie, 10 20:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mr. Green Lizard zaczął chuliganić na mieście

Robimy coś w najbliższy weekend?

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Lizard (Łódź)

PostWysłany: Pon 09 Sie, 10 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja wiem, czy szaleję... wtedy mi się chyba nawet nigdzie nie spieszyło.

W weekend jeśli dobrze pójdzie to mnie tu nie ma, jeśli pójdzie inaczej to trzeba coś zrobić, bo nuda taka, że jaja urywa.
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 09 Sie, 10 21:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W przyszłym tygodniu wyjeżdżam na wieś i rozgrzebuje blacharkę w bisie, jak nie masz co robić to możesz przyjechać i pomóc Razz gdyby ci się chciało to tylko 100km od Łodzi Devil

Powrót do góry
Lizard (Łódź)

PostWysłany: Czw 12 Sie, 10 6:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś w nocy ktoś sobie zrobił spot przy mojej pomarańczce. Poszły 2 szyby i wszystkie narzędzia.

Jebać Zgierz. Zostawiłem auto na godzinę i jak wróciłem to miałem niespodziankę.
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 12 Sie, 10 12:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizard idziemy na policje !! jesli jeszcze nie byłeś...
powiedz ko gdzie dokładnie auto stało

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 12 Sie, 10 20:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yoshi napisał:
Czy ktoś jeszcze chętny?
Pisać do 17tej, bo w domu mam awarię neta i jestem odcięta od świata Neutral

A jak nie to może umówimy się na 14 lub 15 sierpnia na spota, a jak będzie ładnie to gdzieś nad wode sie przejedziemy?

w sumie inicjatywa dobra wtepnie jestem za tylko kiedy pytanie?
Powrót do góry
Yoshi

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pią 13 Sie, 10 8:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizard napisał:
Dziś w nocy ktoś sobie zrobił spot przy mojej pomarańczce. Poszły 2 szyby i wszystkie narzędzia.

Współczuje Neutral w którym miejscu Zgierza to się stało?

Może mały spocik w niedzielę ok. 15 pod Feu Vert'em?

Quoter jakie plany na 20-ego? Mam szykować plakat? Smile
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 13 Sie, 10 8:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizard napisał:

Przykro mi Sad za jaja takich i wykastrowac Rolling Eyes
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1995 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 14 Sie, 10 10:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Quoter napisał:
Lizard idziemy na policje !! jesli jeszcze nie byłeś...
powiedz ko gdzie dokładnie auto stało

Policja nic nie zrobi bo uzna to jako niska szkodliwość, tylko zmarnujecie czas na komendzie...
Które szyby poszły?

Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 14 Sie, 10 17:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yoshi tak oczywiście Very Happy

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 15 Sie, 10 8:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wybili mu po obu stronach w drzwiach

Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 16 Sie, 10 10:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie, zlot w ten weekend, jak jedziemy? W piątek rano?
Nie powiem że ta cisza w temacie lekko mnie niepokoi... gdzie są wszyscy?!

CiNeK ma jechać na zlot w sobotę, KrzysiekCabrio jeszcze się waha, ja miałem jechać w piątek ale z powodu tego że chyba nikt inny nie jedzie nie wiem czy pojedziemy, jesteśmy w kontakcie...

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 19 Sie, 10 17:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jade w sob rano,w pt nie moge poniewaz wieczorem wroce z katowic.wiec jakby co to prosze o kontakt .Maxx po co ci komorka jak i tak jej nie odbierasz?
z tego co wiem arek jedzie jak zlozy bisa.
grociu zlozyles fure do kupy?
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 19 Sie, 10 18:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

grociu nie jedzie coś tam pisał ze pompa mu padła czy jakoś tak
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 20 z 35

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński