Dzięki wszystkim że wpadli, było bardzo miło. Niestety nie byłem bobkiem ale mam nadzieję że będzie mógł cieszyć się świetnością na pozostałych spotach.
Ja dziś znalazłem w moim spotowym aucie niespodziankę którą dostałem w prezencie po spocie u Krzysztofera.
Pierwsza fota miażdży. Wygląda jakby to były miniaturki aut poustawiane na chodniku. Maxx, widzę że PS i Tilt-Shift opanowany do perfekcji
Czekamy na klip.
Maxx, widzę że PS i Tilt-Shift opanowany do perfekcji
Hehe, nie wiem co do mnie mówisz człowieku
PS zapewne photoshop, a Tilt-shift to skupianie się obiektywu na jednym obszarze zdjęcia i rozmazywaniem tła, tworząc w ten sposób efekt miniaturyzacji _________________ http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
Kiedy robimy kolejny taki spocik ??????
Tylko mogli byśmy zrobić większa rundę po mieście _________________
D'N'B-Dobry bass cały czas
Nadworny awanturnik
na wstępie chciałbym prosić administracje o nie usuwanie/przenoszenie tego tematu. ta oferta jest skierowana tylko dla osób z łodzi, więc nie chciałem jej składać w dziale sprzedaży. z góry dziękuje.
witam jestem w posiadaniu części do maluszka. części pochodzą z łódzkiego polmozbytu w którym kiedyś pracował mój znajomy. części są nowe, ale lata leżakowania w piwnicy odcisnęły na niektórych elementach piętno, oczywiście są sprawne. poniżej zamieszczam 5 zdjęć oferowanych przedmiotów. osoby zainteresowane proszę o kontakt na pw z propozycją ceny poszczególnych elementów. numer kontaktowy: 513 967 428. ewentualny odbiór części na dąbrowie, ulica kadłubka. pozdrawiam
Spot naprawczy u Arka na podwórku
u mnie wymiana tłumika
u Lizarda wymiana pół osi, sprzegła kompletnego
i malowanie podkładem pewnego malucha pewnego tajemniczego człowieka 100pkt za odgadnięcie kogo to malec _________________
1. Yoshi coś chciała zaplanować czekamy na jej inicjatywe
2. Ognisko w Ledzaniu 23 sierpnia.... dokładnie to nie wiem co i jak... bo to raczej tak na spontanie by było ze mamy drewno kiepłbase i kartofelki i po prostu jedziemy posiedzieć pogadać mniej wiecej 13 - 23 chyba ze ktoś oprucz mnie posiada namiota i mozna rozciągnać to na 2 dni