| Autor |
Wiadomość |
krzysztofer00

Pochwał: 13
|
Wysłany: Sro 14 Lip, 10 22:03 Temat postu: |
|
|
| jeśli będzie kilku chętnych to mogę podjechać na motodrom moze sie uda jakiś spocik skręcić, jakieś przejazdy, grill, itp... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Quoter (LDZ)

Pochwał: 4
1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Sro 14 Lip, 10 22:15 Temat postu: |
|
|
o lol.... spot 24 lipca... i after grill na lublinku... zaciszne miejsce nad woda z fajnym parkingiem w plenerze _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kultowe@op (Łódź)

1994 Fiat 126
|
Wysłany: Sro 14 Lip, 10 22:49 Temat postu: |
|
|
Panowie Dość już tych kłutni . Bądźmy dorośli. Jak tak dalej pujdzie to szlak trafi nie tylko Dobrze zapowiadający sie spot ale i cały klub!!!
| Quoter napisał: | ekipa z malcami pojedzie na kółeczko po mieście... a ekipa bez malczanów pojedzie na miejsce docelowe zarezerwować parking i ławeczki an grilla ??
moze tak być ? |
I to jest dobry pomysł, a na rundke możemy sie zapakować wszyscy do przybyłych malców i wspolnie to przezyc. Arek nie łam sie. Mamy czas jak znam łodziaków to staniemy na głowie żebyś miał auto. A to że blachy nie zdążysz zrobic to trudno, ile razy ja oskrobanym na spocie byłem Co doniedzieli to sie umówimy. Z rana z Olą usiadziemy do mojego to jak bedzie schnął możemy podjechać coś pomóc _________________
http://www.terytorium126p.pl/forum/blekitna-pchelka-t7102.html |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiKiEL (Piotrków Trybunalski)

|
Wysłany: Sro 14 Lip, 10 23:17 Temat postu: |
|
|
Szczepan4566i co czujesz się lepszy ?? nie strasze tylko ostrzegam...i juz Ci powiedziałem nie fisiuj...
Ten post był niepotrzebny... //m.a.x.x. _________________
!!! Projekt Fiat 126p 1.4 JUŻ RUSZYŁ !!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Pochwał: 5
1988 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Sro 14 Lip, 10 23:41 Temat postu: |
|
|
Koniec dyskusji powiedziałem! _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Czw 15 Lip, 10 0:25 Temat postu: |
|
|
Dlaczego w internecie tak trudno wysłuchać drugiej strony i... koniec. Zawsze można się nie zgadzać.
Co tu dużo mówić, fajnie jak na spotach jest dużo osób, tak samo fajnie jak jest dużo maluchów i trzeba generować jakieś parcie żeby ludzie bobami wpadali (to moje zdanie i nie podlega dalszej dyskusji).
edit:
Dziś (piątek) może ktoś chce wieczorem pogrzebać przy aucie (17-19) na RTK, czekam na ewentualne info. _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (kowal)

Pochwał: 10
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pią 16 Lip, 10 20:05 Temat postu: |
|
|
krzysztofer00 wpadnij na spot bo i tak musze do Ciebie podjechać po te skrzynie od bisa
a reszte sie dogadamy
Ja przyjade załatwić sprawy,uregulowac zaległe wpłaty,odebrac kase i zawine sie do domu
aaa i jeszcze musimy sie zgadac o podróż na zlot,co i jak będzie  _________________
Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kultowe@op (Łódź)

1994 Fiat 126
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Sro 21 Lip, 10 12:02 Temat postu: |
|
|
Jak byliśmy na ślubie to Yoshi mówił że robi przeglądy w siedzibie MPO czy to tutaj? _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quoter (LDZ)

1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Sro 21 Lip, 10 12:11 Temat postu: |
|
|
tak dokładnie o której u Ciebie ?? _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
swiety

|
Wysłany: Sro 21 Lip, 10 12:18 Temat postu: |
|
|
| m.a.x.x. napisał: | | Yoshi mówił | Yoshi Cie zamorduje
swięty mówił Tak to tu. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (kowal)

Pochwał: 10
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Sro 21 Lip, 10 17:11 Temat postu: |
|
|
m.a.x.x. weź na spot smyczki 3x koszulke xxl dla mnie
i oddam Ci od razu za te 2 duże lepy
Quoter pamietaj  _________________
Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Yoshi

|
Wysłany: Sro 21 Lip, 10 17:45 Temat postu: |
|
|
| m.a.x.x. napisał: | | Yoshi mówił |
| swiety napisał: | | Yoshi Cie zamorduje Devil Devil |
Do zobaczenia na spocie buahahahaha...
Namówiłam na spota mojego kuzyna, przyjedzie swoim bobikiem czerwonym, wiec nie przeganiać
P.S czy na następnego spota mogę zaprojektować i zrobić plakaty?  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quoter (LDZ)

1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Sro 21 Lip, 10 17:56 Temat postu: |
|
|
a kto Ci broni inicjatywa własna jest bardzo mile widziana
Jesli masz pomysł, miejsce i chęci czekamy na zaproszenie  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MAD_DOGG (Łódź)

|
Wysłany: Sro 21 Lip, 10 20:08 Temat postu: |
|
|
Napiszcie mi jak tam wyglądaja przeglądy? Bo mam kilka elementów nieseryjnych i musze znaleść jakąś sensowna stację - a o tej coś już słyszałem - że sie nie czepiają za bardzo  _________________ RACE TECH |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Yoshi

|
Wysłany: Sro 21 Lip, 10 20:43 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Jesli masz pomysł, miejsce i chęci czekamy na zaproszenie Very Happy |
Coś się wymyśli
A coś słyszałam o Malince, mam 20 min samochodem przez pola ale dawno tam nie byłam ;p jaka jest tam woda teraz? przestałam tam jeździć bo woda była brudna ;p Ale słyszałam, że coś tam robili i jest ponoć czysto. Chętnie bym popływała  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
swiety

|
Wysłany: Sro 21 Lip, 10 21:16 Temat postu: |
|
|
| MAD_DOGG napisał: | | Napiszcie mi jak tam wyglądaja przeglądy | wjechałem spojrzał na światła - stwierdził ze są Hantle i amorki mi sprzwdził i wsio. Na szybki w ogóle nie zwrócił uwagi a ma przyciemnione wszystkie boczne  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
morrek (Łódź)

Pochwał: 12
1991 Fiat 126p SWAP
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek (Łódź)

Pochwał: 18
1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Sro 21 Lip, 10 21:32 Temat postu: |
|
|
Nie mamy zgody na przejazd Pietryną.
Ale za to Bis ma już nowe hamulce zatem w sobotę przyjadę na spot _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
morrek (Łódź)

Pochwał: 12
1991 Fiat 126p SWAP
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Piter126p (EL)

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pią 23 Lip, 10 12:36 Temat postu: |
|
|
Nikiel byc moze stara gwardia wroci.zrobi rozeznanie i zobaczymy mozna zawsze przeprowadzic prywartyzacje w celu dalszego działania podmiotu oraz poprawy warunkow bytowych
puki walczymy jestesmy zwyciezcami
Dziadków powinno sie szanowac i miec do nich respekt poniewaz cos zrobili.nie mowie ze nie masz racji w zwiazku z tym ze czesc osob dopiero co odebrała prawo jazdy i zakupiła pierwszy samochod za ok 300-400 pln
tyle kosztuje sonda lambda do mnie do omegi.wiec jest ból a ze chca sie wykazac to krzycza i kometuja,lecz pamietajcie Krowa ktora duzo muczy mało mleka daje;Co niektorzy przyszli na gotowe.Powinno sie wszystko zweryfikowac i okreslic jak to było w kampanii wyborczej Bronisława Komorowskiego "Zgoda buduje".wiec powinnismy znalesc zloty srodek;
Obecnie mam omege ,nosze sie z zamiarem kupna malucha ale nie takiego za 200 pln co nie ktorzy wiedza o ktorego mi chodzi .pojezdzisz pol roku i na zyletki,poniewaz fotel Ci wyleci,a ruda zjada samochod od srodka-debilizm.owszem samochod ma swoje lata i nie mowie ze ma byc idealny.
Zadbane egzemplarze kosztuje tyle co w miare dobra beta.Wiec panowie nie ma co sie kłócic spotkac sie zrobic debate niech kazdy sie wypowie jaka ma propozycje i znalesc zloty srodek.wiadomo nikomu sie nie dogodzi,ale mozna chociaz dogodzic
nie robmy blaganu jak to było opisane w literaturze gdzie spoleczenstwo polskie przedstawiono jako ptaki,ktore soe zlatuja pociwerkaja i poleca dalej.to tylko symbolika ale jakze udana.zatem zacznijmy dzialac i odbudowywac puki jest jeszcze co.
za moich czasow kiedy sie udzialałem w klubie był konflikt pomiedzy terytorium i f&f .jak jest teraz nie wiem.
zauwarzyłem ze jest od groma nowych ludzi ale co niektorzy mnie znaja chocby ze slyszenia,inni z widzenia.Nie widze przeciwskazan zeby wrocic do tego co w jakims stopniu było moim dziełem.Sukces ma wielu ojców,ale nie zawsze mozna go osiagnac.powinno sie dobrac komponenty i podwykonawców aby go osiagnac.grupa powinna byc zwarta.kłotnie i konflikty zawsze bede ale po co prac publicznie wlasne brudy,lepiej to zrobic po cichu.moze zalozmy temat gdzie bedzie mozna wpisywac postulaty i propozycje jak to powinno wygladac?
wowczas mozna wprowadzic nowelizacje regulaminu,ale w ten sposob zeby byl wilk syty i owca cała.
pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią 23 Lip, 10 14:06 Temat postu: |
|
|
HarryEL ja się na siłę nie będę nigdzie pchac...elita terytorium pod nazwą "eskadra" przyjęła mnie ciepło...mniej ludzie piszą a więcej robią... _________________
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Quoter (LDZ)

1998 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Pią 23 Lip, 10 14:49 Temat postu: |
|
|
| NiKiEL napisał: | | mniej ludzie piszą a więcej robią... |
aaa rozumiem ze ty co robisz ?
bo jak narazie cie osobiscie nie widziałem i teojego malca i posteppów z prac nad malczanem...
tak ze wychodzi ze piszesz a nie wiele robisz...
ps. a jak koleszka stał pod opolem z wyrobiona pół osia to ziomek z eskadry to napisał ze on sie nie zna on nie przyjedzie i nie pomoże... ;/ wiec niech nie pierdoli ze ludzie sie nie licza.... dyby ktos stał pod łodzią wsiadł bym i jechał moze sie na malczanie nie znam zbytnio ale znam miasto itp. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią 23 Lip, 10 15:49 Temat postu: |
|
|
Quoter czy ty kurwa człowieku myślisz troche ? myślisz ze wszyscy są tacy jak Ty ze siedzisz z dupskiem w domu i "a dzisiaj sobie tą śrubkę przykręcę a jutro tamtą"...są ludzie którzy pracują i mają wydatki...i muszą jakoś pogodzić prace z hobbym...masz malucha zrobionego to się ciesz...ja zrobie swojego to też będę sie cieszyć...ale niestety muszę powiedzieć ze nie bede szczekać tak jak Ty...
widzisz...znam sie dobrze na grafice...mogłbym wam robić plakaty ulotki itp...ale jak jestes taki wyszczekany, wiecznie niezadowolony to ja nawet nie bede oferowac takich rzeczy... _________________
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|