| Autor |
Wiadomość |
Marchewa (Łódź)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Pią 26 Sty, 07 16:28 Temat postu: |
|
|
| Nikita,jakbyś przyjeżdżał na spoty gdzie jest 20 maluchów,to później też by cie to drażniło...pozatym towarzystwo też sie diametralnie zmieniło... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nikita (Zarszyn)

Pochwał: 1
1991 Fiat 126p BIS
|
Wysłany: Pią 26 Sty, 07 16:30 Temat postu: |
|
|
okio rozumiem ale jak mowi przyslowie jak nie ma sie co sie lubi to sie lubi co sie ma a towarzystwo zmieni sei jeszcze ciut bo ja przyjezdzam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacq
![]() Użytkownik zbanowany Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 5
|
Wysłany: Pią 26 Sty, 07 17:39 Temat postu: |
|
|
bójcie sie  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nikita (Zarszyn)

1991 Fiat 126p BIS
|
Wysłany: Sob 27 Sty, 07 22:14 Temat postu: |
|
|
no a jak bojcie sie ale narzie macie spokoj
wyszlo tak jak wyszlo ze byl maly problem z kasa i sponsorem i moj przyjazd odwlecze sie do marca ale na 1 marca bede to jest pewne na 100%
mam nadzieje ze nie narobilem zamieszania za wielkiego
M.a.a.x prosze przekaz temu swojemu znajomemu ze od marca chce wynajac to mieszkanko na 100% niech je dla mnie trzyma ja przyjade napewno
pozdrowka dla wszystkich |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
animavillis (Łódź)

|
Wysłany: Nie 28 Sty, 07 15:26 Temat postu: |
|
|
Czy tylko mi się wydaje czy odeszliśmy od tematu dzisiejszego spotu.
Ja już się pogubiłem spotykamy się czy nie
Rozumiem że jeśli tak to pod hala o 18.
Hmm... no i juz po spocie całkiem udany 1 maluszek w dodatku mój
Wskazuje to na to iż spoty ponadprogramowe nie są najlepszym pomysłem.
Szkoda.
Mam nadzieję że za tydzień zjawi się kilka osób. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 12:54 Temat postu: |
|
|
| hmmm powitanie Nikity niestety musimy jednak odłożyć ale myśle że na spocik mimo wszystko przyjedzie sporo osób... poza tym że Nikity nie będzie to wszystko inne bez zmian. 18:00 pod halą sportową. a potem pojeżdzawka... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 17:50 Temat postu: |
|
|
| No ja to już przeczuwalem wczesniej,ze nikogo niebedzie.Mialem napisac,ale niemoglem wejsc na forum wiec dupa... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 18:14 Temat postu: |
|
|
Cóż Marchewa można było sie tego spodziewać zwłaszcza że ludzie przyzwyczaili sie że zloty są co 2 tygodnie to raz
a dwa pogoda nie zachęcała do wyjścia
a po trzy skoro sam nie przyjechałeś na umówioną godzinę to jak chciałeś zmotywować innych do przyjazdu?
to właśnie jest podstawowy problem...
każdy chce by ludzi było na zlotach więcej ale z drugiej strony sami nie przyjeżdżają... jeśli to zmienimy to naprawdę zloty w Łodzi będą największymi zlotami tego klubu na tle oddziałów ale to nie ja czy pojedyncze osoby mamy sie o to starać tylko naprawdę wszyscy i jeśli wszyscy przyjadą, czyli ci co sie odgrażają że będą a potem próżno ich szukać czy maruderzy co tylko narzekają to gwarantuje że będzie o niebo lepiej.
Ludzi z samej łodzi mamy zarejestrowanych na forum żeby nie skłamać koło 50 osób jeśli sie naprawdę wszyscy sie zbiorą to gwarantuje że zlot będzie udany...
dlatego zapraszam i przypominam ja sama nic nie zdziałam musimy działać wspólnie... ja zapraszam Ciebie Ty zaproś następną osobę i razem spotkajmy sie pod halą...
Ludki Drogie to jest dla Was |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 18:18 Temat postu: |
|
|
| No widzisz,a pojechalbym pod hale i tylko bym zmarzl,wydal hajs na wache i wku*...poprostu jak na forum nikt sie nie oedhacza ze wpadnie,to juz wiem co jest grane.nie pojechalem z premedytacja zeby bylo jasne,i mialem racje... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 18:27 Temat postu: |
|
|
Ale była osoba która na Ciebie czekała... animavillis był...
pozatym jak sie wtrąca dodatkowy spot to trzeba go odpowiednio wcześnie nagłośnić bo w ostatnije chwili nikt nie wykrzesa czasu.
Pozatym najpierw sami przyjeżdzajmy na zloty a potem mówmy że nie ma to sensu bo... Jeśli nie przyjeżdzasz na zlot to co sie dziwisz że innym sie nie chce?
Nie wszyscy odchaczają sie na forum że będą a są... patrz Brzoza nie odchacza sie a na każdym zlocie co dwa tygodnie jest...jeśli sami będziemy wporządku i będziemuy przyjeżdzać na zloty to gwarantuje ze za jakiś czas będzie nas więcej...
Ty Marchewa myślisz że ja niepamiętam jakie potrafiły być zloty? jeżdze na nie od 2 lat jakby na to nie patrzeć i pamiętam i takie na których było 20 osób i takie na których było 5 osób ale i takie na któych był tylko Maxx Kameleon i Piter...
to sie zmienia każdy zlot jest inny ale to MY tworzymy te zloty i jeśli nie będziemy przyjeżdzać to zlotów nie będzie... zacznijmy od siebie...
sami przyjeżdzajmy i wtedy mówmy co tak mało osób było ale mogąc przy tym jednocześnie z czystym sumieniem muc powiedzieć mało osób bo mało ale JA byłem...
zobaczycie że jeśli od tego zaczniemy to naprawde zacznie o wiele więcej osób przyjeżdzać... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 19:04 Temat postu: |
|
|
| Wiesz nie mow,bo z chlopakami (moimi znajomymi) potrafimy zorganizowac mnini spot w poltorej godziny,wiec jesli jest konkretny temat i kumaci ludzie to wszystko sie da zalatwic...Pozatym nieczuje sie winny ze nie przyjechalem.Dostalem informacje ze sa 2 osoby,wiec doszedlem ze to bez sensu zebym przyjezdzal,co bys zrobila na moim miejscu?Pomimo wszystko jechala pol miasta,zeby potem na forum moc powiedziec "Bylem na spocie"...Komu mam sie pochwalic?Bo elity to juz niema... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nikita (Zarszyn)

1991 Fiat 126p BIS
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 19:08 Temat postu: |
|
|
wiesz ale czasem ludzie nie maja czasu zeby zagladac co 5 minut na forum zagladaja raz albo dwa nie widza nic no to spoko czasami nie ma sie czau zajrzec ze dwa dni pod rzad dlatego nie daje sie znac w ostatni dzien przed tylko trzeba z 4-5cio dniowym wyprzedzeniem bo ludzie mogli tez byc poumawiani w tym terminie
tak pojechac bo byly tam te dwie osoby a jak sie zwoluje i cociazby mial przyjechac ktos jeden sam to trzeba sie pokazac jako "organizator"
Ostatnio zmieniony przez Nikita dnia Pon 29 Sty, 07 19:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 19:09 Temat postu: |
|
|
to czemu na ten nie przyjechałeś? sam go zaproponowałeś a potem sie nie pojawiłeś... czy to jest porządku?
Marchewa ja to robie co 2 tygodnie od prawie pół roku i czasami mimo wszystko że Wich Dog i Brzoza robią co mogą by po mmnie przyjechać (chwała im za to) to zdarzały sie zloty że jechałam komunikacją miejską... jakoś rade daje i jestem... nawet w pracy mam załatwione wolne na zloty... jak ktoś chce to może i nie ważne ile jest osób... nie dla ilości sie spotykamy ale dla jakości... wole by na zlocie było 3 osoby ale konkretne z którymi sie fajnie gada czy jeździ a nie 15 z kótrymi nie wiadomo co robić...
Zloty sa dla ludzi i o ludzi chodzi nie o ilość... Zazwyczaj jakość jest wązniejsza od ilości czyż nie? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 19:16 Temat postu: |
|
|
| Ciezko mi sie wypowiedziec,poniewaz ja w tym momencie z terytorium znam 1/4 osob,wiec niewiem kto jest kim,a kto przyjezdza...tym niemniej powtorze jeszcze raz,nie czuje sie winny,ze na spota nie przyjechalem.Inni jakos nie przyjechali i siedza cicho.A skoro propozycje o spocie traktujecie jako obowiazek i organizatorstwo,to ja sie juz nie odzywam. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nowaczek (EL)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 19:17 Temat postu: |
|
|
Ale co mamy na tych spotkach robić chodzić na Pizze albo do manufaktury jak jakies 14latki na podryw Prosze cię juz wole sie spotkać pod hallą i z marchewą z innymi chetnymi udezyć na Traktorową poupalać na sniegu !! tyle odemnie !!
JA TEZ NIE BYŁEM I NIE PRZYJADE DOPUKI SIE COŚ NIE ZMIENI CZYLI JAK NIE BEDZIE TAKIEGO BURDELU !!
Ostatnio zmieniony przez Nowaczek dnia Pon 29 Sty, 07 19:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 19:19 Temat postu: |
|
|
chodzi o to,ze mozna organizowac poprostu spoty,bez specjalnej organizacji.ktos rzuca poprostu haslo i sie spotykamy i robimy...cos.jak jest dobre towarzystwo to pomysly chwila moment wpadaja do glowy.I niemusi byc nikt odpowiedzialny za spot,ani specjalny organizator  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nikita (Zarszyn)

1991 Fiat 126p BIS
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 19:20 Temat postu: |
|
|
marchewa do jasjej nedzy zwolales spota??? zwolales wiec miales jakis powod nie wiem chciales cos przekazac cos zaproponowac zrobic to wiec jak zwolales to trzeba bylo przyjechac i zobaczyc czy faktycznie nikt nie przyjedzie a jak przyjechalo 2 osoby i ty o tym wiedziales to trzeba bylo9 przekazac lub cos zrobic z tymi dwoma osobami i gites
mowisz ze dostales cynka ze sa dwie osoby okio uznales wiec ze nie ma sensu okio a teraz przypuscmy ze reszta sie spoznila i zapomnieli ci powiedziec ze sie liczba osob zwiekszyla bo liczyli ze przyjedziesz i rownie dobrze mogles tym sposobem wystawic wieksza liczbe osob do wiatru
a niesadze zeby tobie byl milo jakbys przyjechal sam czy z wieksza gromada i tego kto zwolywal nie bylo a liczyliscie ze ma jakis pomysl na wieczor albo cos innego
koniec tematu bo sie robi juz niewesolo
EDIT okio mozna ale rzucasz pomysl okio schodzimy sie mowisz jaki pomysl i dawaj ognia a jak nie mozesz albo ci sie nie chce niewazne to mowisz do tych ktorzy tam sa i wiesz ze czekaja ze sory nie przyjde bo nie moge albo cos sciemniasz i mowisz ze chciales z nimi pojechac tam i tam moze wykorzystaja pomysl i pojada sami
Ostatnio zmieniony przez Nikita dnia Pon 29 Sty, 07 19:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 19:20 Temat postu: |
|
|
zazwyczaj jak sie coś proponuje to sie za to odpowiada w mniejszy lub większym stopniu chyba że sie wyraźnie powie np Agnieszka pomożesz? zajmiesz sie? przecież wiesz doskonale że jak tylko moge to sie zajmuje... ja sie poczuwam do obowiązku odpowiadania za zloty które proponuję czy ustalam... może nie zawsze byłam na całym bo np nie miałabym jak wrócić ale pojawiałam sie wogóle na nich...to jest tak zwana odpowiedzialność za siebie, swoje słowa i propozycje...
Jeśli masz fajny pomysł to spoko jeśli nie możesz sam sie tym zająć lub poprostu Ci sie nie chce to powiedz to... ja sie tym zajme na miarę swoich możliwości ale nie na ostatnią chwile bo to zazwyczaj nie wypala... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nowaczek (EL)
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 19:23 Temat postu: |
|
|
No no Jestem za Marchewa !! Dlatego w tą niedziele spotkajmy sie !! Pod Hallą jak Kiedys i wszyscy uzgodnimy co robimy !! Czy jedziemy na upalanie czy co innego !! tak bedzie najlepiej jak kiedyś
Z tego co jak wiem to Marchewa rzucił propozycje !! spotkania sie u upalania na swierzym sniegu a Agnieszka od razu ogłosiła ten spot wiec nie szukał winnego bo jest tylko jeden !!
Ostatnio zmieniony przez Nowaczek dnia Pon 29 Sty, 07 19:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 19:26 Temat postu: |
|
|
Pie*dolicie kocopoły w tym momencie...to juz niemozna sie normalnie spotkac...spontan?Trzeba odrazu wiedziec co sie chce robic na spocie?moze powinienem ankiete zrobic wczesniej,albo zapytac maxxa czy moge zrobic spota,no nie rozsmieszajcie mnie...JA ZAPROPONOWALEM SPOT,a nie go organizowalem do ku*wy nedzy
"przypuscmy ze reszta sie spoznila i zapomnieli ci powiedziec ze sie liczba osob zwiekszyla bo liczyli ze przyjedziesz i rownie dobrze mogles tym sposobem wystawic wieksza liczbe osob do wiatru "
-Zakladasz w tym momencie jakies nierealne rzeczy,rozumiem,ze masz duza inwencje tworcza,ale pomysl troche realnie... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nikita (Zarszyn)

1991 Fiat 126p BIS
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 19:31 Temat postu: |
|
|
dobra koniec tematu w niedziele czyli 4 lutego jest spot jak co dwa tygodnie regularnie pogadacie sobie na zywo razem co i jak bo lepiej jest sie dogadac na zywo niz tak stukac w klawiatke
prosze ludzie w niedziele przyjezdzie wszyscy ustalcie pogadajcie wyjasnijcie niesnaski i wszelkie watpliwosci i bedzie gites
pozatym mysle realnie bo wiem jak bylo w rzeszowie zawsze czekalismy po godziny zanim pojechalismy na jakas miescowe bo zawsze byl ktos kto sie spoznil a jak jest np 3 osoby i dojda dwie to prawie o polowe wiecej dobra koniec klutni i oskarzania sie nawzajem
Ostatnio zmieniony przez Nikita dnia Pon 29 Sty, 07 19:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nowaczek (EL)
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 19:31 Temat postu: |
|
|
Poprostu jest burdel a jest jedna osoba która zrobiła zle !! obruciła sie na piecie i sie wypiełą !!
I to napisze publicznie mam w dupie Agnieszka twoje karteczki z podpisami !! zeby byc memberem !! zapłaciłem składke dostałem naklejke mam zmieniony status wiec sama zapie*dalaj np do Pabianic zeby dostał podpis od Cinka czy od innych memberów którzy nie przyjezdzaja na Spoty !! pocałój mnie w ....................   
wlasnie chlopie zaliczyles ostrzezenie sa pewne zasady jezeli zalapales sie pozanimi to sie ciesz a nie rzucaj tu miesem //Nikita |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 19:35 Temat postu: |
|
|
Teraz bede potepiony jak Stasiu...a pomyslec, kiedys go wogole nie rozumialem 
Ostatnio zmieniony przez Marchewa dnia Pon 29 Sty, 07 22:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nowaczek (EL)
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 19:41 Temat postu: |
|
|
| HAHAHA tylko ja rzucam miesem !! bo tak to jest to nie było rzucanie miesem tylko czysta prawda i cofnij mi to ostrzezenie bo jest bez poctawne !! i tak jest Burdel !! i faktycznie z Marchewa na spoty nie mamy sie co pokazywać chyba !! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 07 19:48 Temat postu: |
|
|
| To niejest rzucaniem miesem tylko kilka slow prawdy i wypowiedzenie wlasnego zdania w agresywny sposob... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|