Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Łódź, 2009
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 128, 129, 130  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Numen (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 1

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 16 Sty, 07 0:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co do stopera to każdy z nas ma chyba w telefonie taką funkcję... a jeżeli chodzi o konkurencje to nie przewiduję nic innego na tej trasie jak opór gaz w las i niech się dymi ile wlezie hehe
Jumper (o)\ | /(x)

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 16 Sty, 07 22:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra to w koncu kiedy, o ktorej i gdzie mam byc? trzeba rpzeciez jakos te chromy odebrac Very Happy

PostWysłany: Wto 16 Sty, 07 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spotykamy się pod halą sportową 21.01.2007 jak zwykle o 18:00 czekamy 30 min jak zawsze i jedziemy ale tym razem dla odmiany nie do Manu ale ... na lublinek...

Numen sprawdził tam teren... chętni mogą poćwiczyć przed nowym sezonem KJS’owym i KZK’owym... Np jazdę na czas, slalomy i jazdę precyzyjną...

ja zapewnie zamiast pachołków butelki z wodą lub piachem by było wokół czego sobie poszaleć i może nawet jakąś nagrodę dla najlepszego kierowcy...

... ale to pod warunkiem że faktycznie będziecie chcieli jeździć... Wink

pozdrawiam i do zobaczyska

PS: jeśli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje konkurencji to niech pisze do mnie na gg (numer podałam wcześniej)
Powrót do góry
Numen (Łódź)

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 22 Sty, 07 11:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

damn, Maxx. teraz to już się pogubiłem Razz. tak czy owak.. może jakieś foty z wczoraj?

UPDATE

bobek który tego wieczoru doprowadził nas do zwycięstwa Very Happy hehe

Marchewa (Łódź)

Pochwał: 6

PostWysłany: Sro 24 Sty, 07 17:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niewiem jak wy,ale póki jest zima proponowałbym spot w tą niedziele...
Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Sro 24 Sty, 07 20:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm ja nie widze przeszkód... choć sama być nie będe (praca) to Wy czemu nie... możecie przecież pojeździć Marchewa zbirze ludzi zaproponuj miejscówke i heja zabawa gotowa...

Smile

a za dwa tygodnie poopowiadacie mi jak było i jeśli będzie jeszcze śnieg to znó poślizgamy się i bączki pokręcimy na śniegu
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 9:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taaa widze że każdy chętny i zaangażowany w życie klubu.No ale jak 4 auta przyjeżdżają to co sie dziwić Confused
Powrót do góry
maciekdj (Łódź)

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 10:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lepsze to niz nic. Ja w kazdym razie postaram sie wpasc gdziekolwiek bedziecie...Jeszcze jakies info na gadu prosze Cool
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 12:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ale jakie info...widzisz że nikt sie wogóle nie odzywa...bez sensu to wszystko Rolling Eyes
Powrót do góry
Jumper (o)\ | /(x)

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 15:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakbys mial RWD to bysmy sie ustawili Smile ale co Ty biedny tym goferem wyczynisz ? Smile

Member
Member

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 16:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja się odzywam.
Pierwszy raz więc witam Wszystkich i pozdrawiam Smile

Popieram pomysł na spot w tą niedziele. Tylko jakaś organizacja by się przydała bo jak mają się stawić dwie osoby to chyba średnio zabawnie będzie Laughing

Sprawa jest do obgadania.
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 16:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To nie chodzi o ustawke 2 osobową tylko klubowo żeby było...
Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 17:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moi Mili Panowie...
Proponuję spotkajcie sie o 18:00 dajmy na to pod halą i z tamtąd pojedźcie na miejscówkę (niestety be ze mnie bo siedze do 18:00 w robicie).
Przecież trzeba korzystać puki jest z czego... ja nie skorzystam bo nie mam wozu ale Wy czemu nie...

Każdy kto ma wolne i ma ochote poszaleć na śniegu autkiem to zapraszamy na 18:00 pod Hale!!!
Powrót do góry
Nikita (Zarszyn)

Member
Member

1991 Fiat 126p BIS

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 17:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie robcie problemow i we dwie osoby idzie poszalec byly i w rzeszowie pamietne spoty gdzie bylo jedno auto i do tego nie maluch Very Happy

a w ta niedziele kozystajcie puki snieg a na nastepna czyli bardziej regularna to i ja sie pojawie bo juz bede w lodzi Very Happy
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 18:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

marchewa napisał:
No ale jakie info...widzisz że nikt sie wogóle nie odzywa...bez sensu to wszystko Rolling Eyes

I tak jak Ty robia wszyscy i sie wszystko rozlazi... cierpliwosci i zaangażowania

Member
Member

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 18:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spoko, może być o 18 pod halą mam nadzieję że zjawi się ktoś jeszcze oprócz mnie Laughing A czy macie może jakiś pomysł na miejscówkę?
Czy jakiś spontan? Wogóle to ile osób zamierza przyjechać?
Powrót do góry
siwydh (lodz)

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym chetnie przyjechal ale pod warunkiem ze to nie bedzie spotkanie na pizze Smile
zalezy od pogody jesli bedzie pruszyl snieg to bym wolal spotkac sie po 22 i poszalec na rondach i zakrecikach wtedy ruch jest bliski zera Twisted Evil .
wczoraj jezdzilem od 1 do 3 i bylo super no ale o tej godzinie wy juz spicie pewnie?
albo jakis parking ale to juz nie to samo:D

wiec drifterskie spotkanko bedzie?
Powrót do góry
animavillis (Łódź)

Member
Member

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 20:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli wogóle coś się odbedzie to może, kto wie.
Ja narazie niewiele zostało ustalone. Laughing

Mi drifting na mieście niebardzo odpowiada bo mam leciusienko łysawe, letnie oponki i mój maluszek nie tylko jeździ tam gdzie sam chce, ale jeszcze wogóle nie hamuje. Confused

No ale mógłbym jeździć z wami troszke bezpieczniej, trzeba jakoś dogadać sprawę. Smile

Może poprostu uderzymy na jakiś parking.
Powrót do góry
JojO (Łoodź)

Member
Member

PostWysłany: Czw 25 Sty, 07 22:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tam marchewa moge podjechac i moim przednionapedowcem... i ma ktos cos to FWD?? to tez ladnie chodzi boczkami... juz nie jeden raz sie o tym przekonalem...
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

PostWysłany: Pią 26 Sty, 07 8:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niby można,ale FWD to niejest to co tygryski lubią najbardziej...Nima frajdy specjalnie,ale pojawić sie moge oczywiście :)Tylko Ku* mać...jak będą 3-4 maluchy to wiecej na spot niewpadam bo sie wku*...serio
Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Pią 26 Sty, 07 13:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marchewa ale ten spot jest spotem dodatkowym nie planowanym na planowanym pewnie będzie więcej... zresztą sporo ludzi odgraża sie że właśnie 4.02.2007 będą a nie w tą niedziele więc sie nie wkurzaj tylko wpadaj bo jak każdy będzie tak podchodził do tego że sie wkurzy to w końcu nikt przyjeżdzać nie będzie a to przecież od Was zależy ile jest osób...
Powrót do góry
Nikita (Zarszyn)

Member
Member

1991 Fiat 126p BIS

PostWysłany: Pią 26 Sty, 07 13:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

marchewa napisał:
Tylko Ku* mać...jak będą 3-4 maluchy to wiecej na spot niewpadam bo sie wku*...serio

ojoj marchewa ale jestes wrazliwy to w innym oddziale nie wiem czy dlugo bys przyjezdzal jezeli np sa ogolnie 3 maluchy

w rzeszowie bylo nas 3-4 klubowiczow wiec niewiele przyjezdzalo a nieraz przyjezdzalismy zeby pogadac sie spotkac ale malcem nie moglismy

spoty klubowe sa poto zeby sie zludzmi spotkac

rozumuj tak np chcesz jechac w niedziele na spot ale wczesniej pojechales np do babci na obiad wracajac do domu cos ci sie spier*olilo i wrociles do domu na cholu to co nie pojediesz wogole na spot bo maluch jest niesprawny czy chcac sie spotkac z ludzmi wezmiesz od starych autko i przyturlasz sie zeby pogadac posmiac Very Happy

a na spotach ponad programowych zawsze jest mniej ludzi bo nie kazdy ma czas na spota zapowiedzianego w dwa dni wczesniej bo np juz cos zaplanowal

albo jak np Agnieszka pracuje co drugi tydzien i ma tak grafik zeby miec wolne na spoty regularne Very Happy

peace:!:
Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Pią 26 Sty, 07 14:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Witam Witam...

Dobra wiadomość dla oddziału Łódzkiego... Twisted Evil powiększy sie nam o kolejnego Membera ale niestety nie z przyczyn awansów ale dlatego że przenosi sie do nas jeden z obecnych memberów rzeczowskich czyli Nikita... Exclamation Exclamation

Wink jak już wcześniej zapowiadał i jak sie teraz odgraża pojawi sie na naszym zlociku oddziałowym 4.02.2007 więc moja propozycja jest taka że spotkanie to będzie spotkaniem powitalnym dla Nikity więc zapraszam i starych i nowych klubowiczów i Future na zlocik by powitać Nikite należycie i moze na jakieś upalanko sie wybierzemy albo do jakiegoś klubu sie wbijemy w końcu mamy karnawał... Twisted Evil

Spotkamy sie na początek tradycyjnie pod Halą Sportową o 18:00 i wtedy zdecydujemy co dalej

Ostatnio zmieniony przez Agnieszka dnia Pią 26 Sty, 07 14:20, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Nikita (Zarszyn)

Member
Member

1991 Fiat 126p BIS

PostWysłany: Pią 26 Sty, 07 14:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe dzieki wielkie kurcze ale ruch wokol mojej osoby az sie zaraz zawstydze Embarassed a upalanko calkiem ciekawa propozycja Very Happy odrazu zobacze wasza miejscowke Very Happy
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pią 26 Sty, 07 14:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Schlejcie go porządnie Lol
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 128, 129, 130  Następny
Strona 2 z 130

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński