| Autor |
Wiadomość |
Numen (Łódź)

Pochwał: 1
1992 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Wto 16 Sty, 07 0:15 Temat postu: |
|
|
co do stopera to każdy z nas ma chyba w telefonie taką funkcję... a jeżeli chodzi o konkurencje to nie przewiduję nic innego na tej trasie jak opór gaz w las i niech się dymi ile wlezie hehe _________________ Kiedy deszcz nie pada i wody coraz mnie... co mówię na to ja? KONEWKA
http://www.terytorium126p.pl/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=48 GŁOSOWAĆ! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Jumper (o)\ | /(x)
![]() Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 16 Sty, 07 22:35 Temat postu: |
|
|
dobra to w koncu kiedy, o ktorej i gdzie mam byc? trzeba rpzeciez jakos te chromy odebrac  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Wto 16 Sty, 07 22:46 Temat postu: |
|
|
Spotykamy się pod halą sportową 21.01.2007 jak zwykle o 18:00 czekamy 30 min jak zawsze i jedziemy ale tym razem dla odmiany nie do Manu ale ... na lublinek...
Numen sprawdził tam teren... chętni mogą poćwiczyć przed nowym sezonem KJS’owym i KZK’owym... Np jazdę na czas, slalomy i jazdę precyzyjną...
ja zapewnie zamiast pachołków butelki z wodą lub piachem by było wokół czego sobie poszaleć i może nawet jakąś nagrodę dla najlepszego kierowcy...
... ale to pod warunkiem że faktycznie będziecie chcieli jeździć...
pozdrawiam i do zobaczyska
PS: jeśli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje konkurencji to niech pisze do mnie na gg (numer podałam wcześniej) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Numen (Łódź)

1992 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 22 Sty, 07 11:19 Temat postu: |
|
|
damn, Maxx. teraz to już się pogubiłem . tak czy owak.. może jakieś foty z wczoraj?
UPDATE
bobek który tego wieczoru doprowadził nas do zwycięstwa hehe
 _________________ Kiedy deszcz nie pada i wody coraz mnie... co mówię na to ja? KONEWKA
http://www.terytorium126p.pl/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=48 GŁOSOWAĆ! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Sro 24 Sty, 07 17:40 Temat postu: |
|
|
| Niewiem jak wy,ale póki jest zima proponowałbym spot w tą niedziele... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Sro 24 Sty, 07 20:03 Temat postu: |
|
|
hmmm ja nie widze przeszkód... choć sama być nie będe (praca) to Wy czemu nie... możecie przecież pojeździć Marchewa zbirze ludzi zaproponuj miejscówke i heja zabawa gotowa...
a za dwa tygodnie poopowiadacie mi jak było i jeśli będzie jeszcze śnieg to znó poślizgamy się i bączki pokręcimy na śniegu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Czw 25 Sty, 07 9:58 Temat postu: |
|
|
Taaa widze że każdy chętny i zaangażowany w życie klubu.No ale jak 4 auta przyjeżdżają to co sie dziwić  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maciekdj (Łódź)

|
Wysłany: Czw 25 Sty, 07 10:31 Temat postu: |
|
|
lepsze to niz nic. Ja w kazdym razie postaram sie wpasc gdziekolwiek bedziecie...Jeszcze jakies info na gadu prosze  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Czw 25 Sty, 07 12:18 Temat postu: |
|
|
No ale jakie info...widzisz że nikt sie wogóle nie odzywa...bez sensu to wszystko  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jumper (o)\ | /(x)
![]() Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw 25 Sty, 07 15:23 Temat postu: |
|
|
jakbys mial RWD to bysmy sie ustawili ale co Ty biedny tym goferem wyczynisz ?  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
animavillis (Łódź)

|
Wysłany: Czw 25 Sty, 07 16:53 Temat postu: |
|
|
Ja się odzywam.
Pierwszy raz więc witam Wszystkich i pozdrawiam
Popieram pomysł na spot w tą niedziele. Tylko jakaś organizacja by się przydała bo jak mają się stawić dwie osoby to chyba średnio zabawnie będzie
Sprawa jest do obgadania. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Czw 25 Sty, 07 16:53 Temat postu: |
|
|
| To nie chodzi o ustawke 2 osobową tylko klubowo żeby było... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Czw 25 Sty, 07 17:24 Temat postu: |
|
|
Moi Mili Panowie...
Proponuję spotkajcie sie o 18:00 dajmy na to pod halą i z tamtąd pojedźcie na miejscówkę (niestety be ze mnie bo siedze do 18:00 w robicie).
Przecież trzeba korzystać puki jest z czego... ja nie skorzystam bo nie mam wozu ale Wy czemu nie...
Każdy kto ma wolne i ma ochote poszaleć na śniegu autkiem to zapraszamy na 18:00 pod Hale!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nikita (Zarszyn)

1991 Fiat 126p BIS
|
Wysłany: Czw 25 Sty, 07 17:30 Temat postu: |
|
|
nie robcie problemow i we dwie osoby idzie poszalec byly i w rzeszowie pamietne spoty gdzie bylo jedno auto i do tego nie maluch
a w ta niedziele kozystajcie puki snieg a na nastepna czyli bardziej regularna to i ja sie pojawie bo juz bede w lodzi  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
WitchDog (Łódź)

1985 Fiat 126p E
|
Wysłany: Czw 25 Sty, 07 18:01 Temat postu: |
|
|
| marchewa napisał: | No ale jakie info...widzisz że nikt sie wogóle nie odzywa...bez sensu to wszystko  |
I tak jak Ty robia wszyscy i sie wszystko rozlazi... cierpliwosci i zaangażowania _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
animavillis (Łódź)

|
Wysłany: Czw 25 Sty, 07 18:06 Temat postu: |
|
|
Spoko, może być o 18 pod halą mam nadzieję że zjawi się ktoś jeszcze oprócz mnie A czy macie może jakiś pomysł na miejscówkę?
Czy jakiś spontan? Wogóle to ile osób zamierza przyjechać? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
siwydh (lodz)

|
Wysłany: Czw 25 Sty, 07 19:18 Temat postu: |
|
|
ja bym chetnie przyjechal ale pod warunkiem ze to nie bedzie spotkanie na pizze
zalezy od pogody jesli bedzie pruszyl snieg to bym wolal spotkac sie po 22 i poszalec na rondach i zakrecikach wtedy ruch jest bliski zera .
wczoraj jezdzilem od 1 do 3 i bylo super no ale o tej godzinie wy juz spicie pewnie?
albo jakis parking ale to juz nie to samo:D
wiec drifterskie spotkanko bedzie? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
animavillis (Łódź)

|
Wysłany: Czw 25 Sty, 07 20:24 Temat postu: |
|
|
Jeżeli wogóle coś się odbedzie to może, kto wie.
Ja narazie niewiele zostało ustalone.
Mi drifting na mieście niebardzo odpowiada bo mam leciusienko łysawe, letnie oponki i mój maluszek nie tylko jeździ tam gdzie sam chce, ale jeszcze wogóle nie hamuje.
No ale mógłbym jeździć z wami troszke bezpieczniej, trzeba jakoś dogadać sprawę.
Może poprostu uderzymy na jakiś parking. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
JojO (Łoodź)

|
Wysłany: Czw 25 Sty, 07 22:16 Temat postu: |
|
|
| ja tam marchewa moge podjechac i moim przednionapedowcem... i ma ktos cos to FWD?? to tez ladnie chodzi boczkami... juz nie jeden raz sie o tym przekonalem... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Pią 26 Sty, 07 8:41 Temat postu: |
|
|
| Niby można,ale FWD to niejest to co tygryski lubią najbardziej...Nima frajdy specjalnie,ale pojawić sie moge oczywiście :)Tylko Ku* mać...jak będą 3-4 maluchy to wiecej na spot niewpadam bo sie wku*...serio |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Pią 26 Sty, 07 13:03 Temat postu: |
|
|
| Marchewa ale ten spot jest spotem dodatkowym nie planowanym na planowanym pewnie będzie więcej... zresztą sporo ludzi odgraża sie że właśnie 4.02.2007 będą a nie w tą niedziele więc sie nie wkurzaj tylko wpadaj bo jak każdy będzie tak podchodził do tego że sie wkurzy to w końcu nikt przyjeżdzać nie będzie a to przecież od Was zależy ile jest osób... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nikita (Zarszyn)

1991 Fiat 126p BIS
|
Wysłany: Pią 26 Sty, 07 13:10 Temat postu: |
|
|
| marchewa napisał: | | Tylko Ku* mać...jak będą 3-4 maluchy to wiecej na spot niewpadam bo sie wku*...serio |
ojoj marchewa ale jestes wrazliwy to w innym oddziale nie wiem czy dlugo bys przyjezdzal jezeli np sa ogolnie 3 maluchy
w rzeszowie bylo nas 3-4 klubowiczow wiec niewiele przyjezdzalo a nieraz przyjezdzalismy zeby pogadac sie spotkac ale malcem nie moglismy
spoty klubowe sa poto zeby sie zludzmi spotkac
rozumuj tak np chcesz jechac w niedziele na spot ale wczesniej pojechales np do babci na obiad wracajac do domu cos ci sie spier*olilo i wrociles do domu na cholu to co nie pojediesz wogole na spot bo maluch jest niesprawny czy chcac sie spotkac z ludzmi wezmiesz od starych autko i przyturlasz sie zeby pogadac posmiac
a na spotach ponad programowych zawsze jest mniej ludzi bo nie kazdy ma czas na spota zapowiedzianego w dwa dni wczesniej bo np juz cos zaplanowal
albo jak np Agnieszka pracuje co drugi tydzien i ma tak grafik zeby miec wolne na spoty regularne
peace:!: |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka

|
Wysłany: Pią 26 Sty, 07 14:07 Temat postu: |
|
|
Witam Witam Witam...
Dobra wiadomość dla oddziału Łódzkiego... powiększy sie nam o kolejnego Membera ale niestety nie z przyczyn awansów ale dlatego że przenosi sie do nas jeden z obecnych memberów rzeczowskich czyli Nikita...
jak już wcześniej zapowiadał i jak sie teraz odgraża pojawi sie na naszym zlociku oddziałowym 4.02.2007 więc moja propozycja jest taka że spotkanie to będzie spotkaniem powitalnym dla Nikity więc zapraszam i starych i nowych klubowiczów i Future na zlocik by powitać Nikite należycie i moze na jakieś upalanko sie wybierzemy albo do jakiegoś klubu sie wbijemy w końcu mamy karnawał...
Spotkamy sie na początek tradycyjnie pod Halą Sportową o 18:00 i wtedy zdecydujemy co dalej
Ostatnio zmieniony przez Agnieszka dnia Pią 26 Sty, 07 14:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nikita (Zarszyn)

1991 Fiat 126p BIS
|
Wysłany: Pią 26 Sty, 07 14:10 Temat postu: |
|
|
hehe dzieki wielkie kurcze ale ruch wokol mojej osoby az sie zaraz zawstydze a upalanko calkiem ciekawa propozycja odrazu zobacze wasza miejscowke  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacq
![]() Użytkownik zbanowany Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 5
|
Wysłany: Pią 26 Sty, 07 14:34 Temat postu: |
|
|