Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Łódź, 2006
Idź do strony 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 13 Sie, 06 22:25    Temat postu: Spoty Łódź, 2006 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Archwialne posty przeniesione z fora.pl

yoshi2 napisał:
Kilka fotek z wczorajszego zlotu ( 18.04.2006 ) autorstwa Geverta.

I dzielna ekipa z Łodzi Smile

moch napisał:
Dzisiejszy zlot (4.06.2006) był naprawdę udany, mimo tego że było MROŹNO Shocked (na początku czerwca !!!! Confused Exclamation )

Troszku fotek.

moch napisał:
Troszkę fotek z dzisiejszego (18.06.2006) zlotu pod Halą Sportową na ul.Ks.Skorupki.

Nowe felgi Pitera126p.

moch napisał:
Zlot 02.07.2006, pod Halą Sportową na Ks. Skorupki.

Tak się zaczęło... 3 auta w tym jeden maluch. Załamka.

Potem coraz lepiej...

Niektórym od tego stania się nawet dziury w progach robiły...

Dziwna fotka "po długości" parkingu Rolling Eyes

Foto "z gleby"

Cudeńko MadDogga.

Obrady dotyczące zlotu ogólnopolskiego i nie tylko Smile.

Fotka z drugiej strony - po prostu.

Dwa piękne klasykowe kąski.

Wkrótce zmiana prezesa... to ręka Maxxa i wyszła rozmazana Exclamation Kto oglądał "The Ring", wie że za tydzień... Twisted Evil

Silniczek Maxxa.

Pożegnalna fota.

moch napisał:
Spot 16.07.2006 (sam początek zlotu) - kilka zdjęć.

Tutaj towarzystwo rozwinęło skrzydła.

Tutaj nie świadomy zagrożenia, biedny Piter spokojnie coś sobie czyta.

Demoniczny uśmiech Arka Wink

... i znów w komplecie, wszyscy żywi.

Powolutku, powolutku Arek zbliża się ponownie do nieświadomego zagrożenia Pitera.

I... następuje wiekopomna chwila.

Parking.

moch napisał:
Zdjęcia ze spotu ( 13.08.2006 )

I chwilę później

I próba zrobienia zdjęcia Maxxowi Shocked Shocked

Nieźle autek się zebrało. Oby tak dalej Panowie.

moch napisał:
ZDJĘCIA ZE ZLOTU 20.08.2006

Nie ma to jak porządne lakierowanie Cool

Brygada w komplecie

Shocked Shocked Maddoggowi ukradli znaczek Wink

i znów zjęcia autek "w gromadzie", a na pierwszym planie auto Brzozy

Dziki

Zbiórka aut od tyłu

Poszerzone nadkola u Bedo

Auto Szarego

Wnętrze u Bedo Cool

Trochę "zabawy" na naszym zlocie. Zbiegła się jakaś rodzinka po chwili i kilku dresiarzy z okolicy, huk niemiłosierny Cool Cool

I bohater ostatnich fotek Razz

Auto Brzozy i Numena

Nowaczek Cool

MadDogg i Bedo

Silniczek u MadDogga i gadżecik )

Yoshi

I grupowo Very Happy

Ostatnie zdjęcie przy aucie Pitera i do domu Twisted Evil

moch napisał:
Spot (03.09.2006)

Spot malucha (!!??!!????!!??) Laughing Laughing

Ja obiecuję poprawę, na Moto Weteran Bazar przyjeżdżam maluszkiem Cool Ale jak zacznie już notorycznie mokro, to nie wiem czy w ogóle go będe wyciągał Wink

moch napisał:
Spot 17.09.2006

Witam nastepny spot odbedzie sie w niedziele 20.08.2006 o godz 20.00 Pod hala sportowa.
osoby chetne do pomocy przy zlocie są proszone o przybycie na w/w spot
pozdrawiam
piter126p
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 31 Sie, 06 7:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i teraz kiedy spot organizujemy?
Wedle cyklu 2 tygodniowego 19 września tak? Jakieś AFTERPARTY po zlocie Ogólnopolskim, jak tradycja nakazuje? Ktoś ma jakieś propozycje ?
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 03 Wrz, 06 13:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch
Zlot odbedzie sie dizs tj 03.09.2006 o godz 20,00 pod hala sportowa (przy samolocie)
Ja bede tylko ok 20,30
Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Sob 23 Wrz, 06 12:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich.w woli wyjasnienia dla tych co mnie znają i nie znają jestem Agnieszka dziewczyna Kameleona,tymczasowo zajmuje sie komunikatorami klubowymi. Cool Doszło do mnie kilka ciekawych propozycji na najbliższe zloty oddziału Łódź... Idea jedną z nich jest propozycja WitchDog'a aby spróbować pogadać z jakimś marketem by udostępniki nam na niedzielny wieczór swój parking po zamknięciu sklepu na pojeżdzenie.druga propozycja to wycieczka do Pabianic w odwiedziny do tamtejszych chłopaków i szerszą integracje w oddziale... (raz oni do nas raz my do nich). jest jeszcze moja własna inicjatywa dla chętnych by prowadzić spoty tematyczne z dziedzin motoryzacji (wymiana doświadczeń konkretnie przeróbkowych) lub np o pierwszej pomocy (moge to prowadzić z racji szkoły i doświadczenia w tej dziedzinie) bo i takie głosy były by sie klubowicze mogli nauczyć reakcji wrazie wypadku drogowego. czekam na opinie i pomysł najlepiej zaopinowany mysle że zostanie wprowadzony w życie w najbliższym czasie... Bardzo chętnie również widziane sa pomysły własne któe można zostawiać na forum lub pisac do mnie na gg. Wink wszystkich serdecznie pozdrawiam i czekam na liczne odpowiedzi.

Przedstawiam Wam Ankietę indywidualną "Co chcę robić na spocie" Twisted Evil
Na najbliższym spocie chcę robić:
A) Arrow Odwiedzić Pabianice
B) Arrow Poszaleć na Parkingu jakiegoś Marketu (o ile uda się załatwić zgodę od marketu)
C) Arrow Podebatować o przeróbkach i rozwiązaniach zastosowanych w swoich bolidach
D) Arrow Nauczyć się paru ciekawostek z Pierwszej Pomocy
Na odpowiedzi (A,B,C lub D)czekam do Środy 27.09.2006 proszę wysyłac je na gg lub zostawiać na forum. Pozdrawiam Cool
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Wto 26 Wrz, 06 19:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja nei moge sie wypowiadac co do najbliższego zlotu, bo prawdopodobnie mnie na nim nie bedzie, ale na któryms z kolejnych warto by cos pogadac na temat pierwszej pomocy, bo to sie zawsze przyda, a niektorzy nic o tym nie wiedza Wink
Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Sro 27 Wrz, 06 19:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Very Happy Zgodnie z wolą większości proponuje wyjazd do Pabianic w ramach najbliższego spotu.Spotkanie 1.10.2006 proponuje na 18:30 tradycyjnie pod halą sportową koło samolotu a wyjazd o 18:45 by wszyscy zdążyli dotrzeć.pozdrawiam i do zobaczenia Cool
Powrót do góry
Morpheus (Łódź)

PostWysłany: Czw 28 Wrz, 06 10:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sorki ale na mnie nie liczcie-pierwsza rocznica slubu.Bede zajety jak cholera:-)
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 28 Wrz, 06 11:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Daj spokój takie drobnostki, to nie jest wymówka Laughing Laughing Laughing Cool
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

Pochwał: 6

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 8:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co tam w tych Pabianicach można zwiedzić?:>Jest coś szczególnego,o czym niewiem? Smile
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 06 9:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W sumie to Pabianice są bardzo fajne, ale o takiej godzinie nic nie pozwiedzasz w niedzielę. Jest taka jakby "mini manufakturka" - fajy pasaż handlowy, kilka fajnych kościółków, maja super dwa muzea. Podoba mi się tam Cool Poza tym stamtąd wywodzi sie (sporo, sporo czasu temu) moja rodzina, której duża część jeszcze tam mieszka. M.in. Krzysiek i Wioletta - starzy wyjadacze KJSowo, KZKowi.
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 21:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spot 1.10.2006

Powrót do góry
maciekdj (Łódź)

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 21:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i sie ujawnilem...
Milo mi bylo was wszystkich poznac. Szkoda tylko ze do pabianic nie moglem z wami skoczyc... Confused

Ale to moze nastepnym razem. Pozdrawiam wszystkich i dzieki za wszelkie rady Cool
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 21:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Weź sobie jeszcze awatarka zrób Wink Również miło było poznać. Auto ma fajniastą glebe Cool .
Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Wto 03 Paź, 06 18:29    Temat postu: A może by tak kurs Pierwszej Pomocy??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich, Jak samopoczucia po wizycie w Pabianicach? mam nadzieje że dobrze bo moim zdaniem było bardzo sympatycznie... i pojeździć było gdzie i pogadać z kim a i pare nowinek było... Smile

To skoro już o nowinkach mowa Twisted Evil to ja mam kolejną propozycje na temat Pierwszej pomocy o czym możecie sie wypowiedzieć w tym dziale w odpowiednim temacie ( Może kurs pierwszej pomocy???) oraz zagłosować w Ankietce... zapraszam do wspólnej zabawy no i oczywiście poszerzenia informacji Cool

------------------------------------------------------------------

Arrow Witam wszystkich.serdecznie zapraszam na najbliższy spot który odbędzie sie dnia Arrow 15.10.2006 o godzinie Arrow 20:00 tradycyjnie pod halą sportową.
Embarassed nie wykluczone niespodzianki.pozdrawiam
Smile
Powrót do góry
Szary (EL....E)

PostWysłany: Czw 12 Paź, 06 21:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Witam wszystkich.serdecznie zapraszam na najbliższy spot który odbędzie sie dnia 15.10.2006 o godzinie 20:00 tradycyjnie pod halą sportową.
nie wykluczone niespodzianki.pozdrawiam

Najbardziej mnie zaintrygował fragment :
Cytat:
nie wykluczone niespodzianki

znaczy co, darujesz wypełnianie ankiet ?

Wpadnę, bo mnie dawno nie było Smile
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 12 Paź, 06 22:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znalazłem fajnie miejsce do upalania (odludzie, świerzy asfalt).
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Czw 12 Paź, 06 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od razu mam pytanko czy dużo jazdy będzie po mieście i do której mniej więcej Question Very Happy
Powrót do góry
JojO (Łoodź)

Member
Member

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 20:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szary kto organizuje ta kzk??
bo jakbys potrzebowal oponki na slupki.... to wiesz ze te z ogolnopolskiego sa u mnie.... ja moze sie pojawie w niedziele.... a tak wogole lama ja cie chyba ostatnio widzialem na teofilowie.... przynajmniej ten na zdjeci mi przypomina tego co widzialem
pozdro....

Ostatnio zmieniony przez JojO dnia Pią 13 Paź, 06 20:51, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 20:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A propo KZK w Łodzi. Czy trzeba jakieś wejściówki kupować jak chce się tylko popatrzeć o pokazać?
Powrót do góry
Szary (EL....E)

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 23:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JojO napisał:
szary kto organizuje ta kzk??
bo jakbys potrzebowal oponki na slupki.... to wiesz ze te z ogolnopolskiego sa u mnie.... ja moze sie pojawie w niedziele.... a tak wogole lama ja cie chyba ostatnio widzialem na teofilowie.... przynajmniej ten na zdjeci mi przypomina tego co widzialem
pozdro....

O KZK więcej odemnie będzie widział Maxx.
Powrót do góry
Medyk (ETM)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 14 Paź, 06 0:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy jutro jest jakiś spot? bo chętnie z kumplem byśmy wpadli sobie, spotkac sie i pogadać dla wtajemniczonych wpadl bym z Michałem (Szary wie o kogo chodzi)
Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Sob 14 Paź, 06 13:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przypominam: serdecznie zapraszam na najbliższy spot który odbędzie sie dnia 15.10.2006 o godzinie 20:00 tradycyjnie pod halą sportową.
nie wykluczone niespodzianki.pozdrawiam szczegóły wieczorem

---------------------------------
Serdecznie zapraszamy na jutrzejszy spot!

Odbędzie się o godz 20:00. Tradycyjnie spotykamy się pod halą sportową z skąd udamy się na małe upalanie w nowo odkrytym miejscu.
Oprócz atrakcji omówimy klika spraw jak współorganizowane przez nasz klub KZK (21 października).
Pozdrawiam!
Powrót do góry
Szary (EL....E)

PostWysłany: Nie 15 Paź, 06 10:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli niespodzianką ma być wjazd na Gilleta to od razu możemy jechać na policję po mandaty. Trzeba poszukać innego miejsca, lepsze będzie zajezdnia na lodowej.
Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Nie 15 Paź, 06 13:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szary czy Ty zawsze musisz być anty? i musisz robić na złość? Maxx i ja staramy sie coś zorganizować a Ty zawsze wszystko musisz krytykować i zniechęcać ludzi do jakiejkolwiek zabawy? czemu to robisz? czemu rozwalasz ten klub?
Powrót do góry
Szary (EL....E)

PostWysłany: Nie 15 Paź, 06 22:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Agnieszka napisał:
Szary czy Ty zawsze musisz być anty? i musisz robić na złość? Maxx i ja staramy sie coś zorganizować a Ty zawsze wszystko musisz krytykować i zniechęcać ludzi do jakiejkolwiek zabawy? czemu to robisz? czemu rozwalasz ten klub?

Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Prooooszę Cię...

Naprawdę fajny spocik był Smile Szkoda tylko że nie było żadnego aparatu na pojeżdżawce.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Następny
Strona 1 z 11

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński