Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Kraków 2007-09
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
SAS (Kraków/NTarg)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 16 Lis, 07 16:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to palcu szukaj Mr. Green Ja niestety odpadam bo ręczny yyy no własnie jaki reczny Wink reczny bedzie z tydzień!

I wcale taki delikatny nie jestem. Poprostu przeziębiony.

Ok. to czekam na info!
Powrót do góry
MateuszC

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 16 Lis, 07 16:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nie no jeszcze ręczny w maluchu Laughing
Powrót do góry
ekarol (kraków nh)

PostWysłany: Pią 16 Lis, 07 19:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No panowie ja juz teraz mówie że niestety małym nie przyjabe bo silnik już wyciągłem a szkoda bo bokiem bym pochodził jutro. A jakoś przyjade może nieszczęsnym citroenem Laughing Wydaje Mi sie że ta miejscówa co była na wczoraj ustalona jest git Wink
Powrót do góry
lukaszc (Kraków)

PostWysłany: Wto 20 Lis, 07 12:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cos szykujecie panowie w najbliższym czasie czy nie bardzo ??
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Wto 20 Lis, 07 13:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nareszcie wróciłeś z tego Zakopca Mr. Green
Z miłą chęcią byśmy coś zrobili ale napewno nie w ten weekend bo ja jade do NT no i w sobote robimy mały naprawcze przegląd.
Więc wygląda to tak że może to być najpóźniej czwartek wieczorkiem albo po niedzieli jakoś.
Jak ty lukaszc jests wolny?
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Wto 20 Lis, 07 13:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak bardzo sie cieszą bo nie odbył się ani jeden jeszcze.
Nie rozumiem dlaczego takie komentarze z twojej strony?
Powrót do góry
ekarol (kraków nh)

PostWysłany: Wto 20 Lis, 07 19:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lukaszc Kiedy masz czas?? Zorganizujmy w końcu jakiegoś Spota bo wstyd dużo gadać a nic nie robić Rolling Eyes Lepiej mało gadać a zacząć cos organizować Twisted Evil
Powrót do góry
lukaszc (Kraków)

PostWysłany: Sro 21 Lis, 07 16:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może wieczorkiem w piątek koło 20
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Sro 21 Lis, 07 17:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja nie dam rady w piątek.
Łukasz napisz do mnie na gg to się jakoś umówimy.
3252873
Powrót do góry
ekarol (kraków nh)

PostWysłany: Czw 22 Lis, 07 19:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No chłopaki to jak ze SPOTEM Question Widze że sprawa o nim ucichła, to nie dobrze Sad Ja mówie już że mi prawie każdy dzień pasuje po godz. 18 Faja A co z wami Question Exclamation Piszcie kiedy macie czas i mniej więcej kiedy wam odpowiada, bo tak to nigdy nie zrobimy spota Confused
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Pią 23 Lis, 07 9:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spokojnie ekarol'u.
Czekamy cały czas na propozycje lukaszc'a.
Ja w tym już momencie jestem w Nowym Targu i jeżeli coś to dopiero po niedzieli. Dziś się zaczyna dla mojego maluszka OT2 Very Happy

PostWysłany: Pią 23 Lis, 07 9:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kozak z Nowego Targu pisze Posty Laughing no to wydaje mi się że za tydzień w piątek Surprised a hu..ja nic z tego Andrzejki i moje urodziny to raczej odpada Laughing no cóż lukaszc czekam na Twoje propozycje na SPOTA Wink
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Pią 23 Lis, 07 9:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jaki tam kozak. Trasa piekna maluszek bezawaryjnie ją pokonał spalanie poniżej 6l na 100.
No właśnie koniectygodnia raczej imprezowy bedzie więc myśle że tak w czwartek to jest ostatni termin.

PostWysłany: Pią 23 Lis, 07 12:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to czwartek za tydzień ale ja jestem za terminem koło godziny 20
Powrót do góry
ekarol (kraków nh)

PostWysłany: Pią 23 Lis, 07 16:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czwartek tj. 29 listopada 2007, godzina 20:00 Skrzyżownie ul. 29 listopada z Opolską (Estakada) na placu przy starej stacji diagnostycznej. Tak proponuje czy aby wszyscy sie zgadzacie drodzy parafianie Question Laughing

Ostatnio zmieniony przez ekarol dnia Pią 23 Lis, 07 22:42, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Pią 23 Lis, 07 19:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja, wierny ministrant zgadzam się w pełni.
Do zobaczyska mordy wy moje Exclamation

PostWysłany: Pią 23 Lis, 07 22:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lukaszc Odpowiada Ci termin Question bo niewiem czy mam już zapisywać w kalendarium Question Surprised
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Pią 23 Lis, 07 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po jego poscie wnioskuje że się zgadza.
A reszta krakowian to co?

PostWysłany: Pią 23 Lis, 07 22:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Reszta pwenie zapadła w sen zimowy Laughing To SAS wydaje mi sie że wpisujemy date w kalendarium Question Exclamation Wink
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Pią 23 Lis, 07 23:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pisz śmiało chłopie.
Najwyżej spot bedzie wygladał jak ostatnio czyli przez gg Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Żartuje.
Oby nie Exclamation
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sob 24 Lis, 07 23:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakby co dajcie mi rozpiskę to dodam na stronie...

PostWysłany: Nie 25 Lis, 07 0:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. Jeśli możesz wpisz na stronke Czwartek tj. 29 listopada 2007, godzina 20:00 Skrzyżownie ul. 29 listopada z Opolską (Estakada) na placu przy starej stacji diagnostycznej. U nas jest z tymi spotami jak narazie tragedija Sad Nie dało by się m.a.x.x. któremuś z krakusów dać uprawnien do wpisywania do kalendarium naszych spotów? Smile Bo nasze spoty jak narazie są nielegularnie Rolling Eyes
Powrót do góry
MateuszC

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 25 Lis, 07 7:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

będziemy:)
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Pon 26 Lis, 07 9:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Będe i ja bo potrzebuje chłopaki waszych uwag i porad w wielu sprawach dotyczących mojego maluszka. Do zobaczyska!

PostWysłany: Sro 28 Lis, 07 18:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie nie spać Twisted Evil Przypominam że jutro SPOCIK Wink Obecnoś obowiązkowa Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 2 z 9

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński