Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Kraków 2007-09
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
pterock (Kraków)

PostWysłany: Sro 26 Sie, 09 13:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maluchowcow w krk jest sporo, tylko ze niechetnie spotykaja sie swoimi autami. tym bardziej ze wiekszosc zna sie osobiscie i woli spotkania przy piwku a nie na parkingach.
jak zoragnizujecie cos ciekawego to moge wpasc
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Sro 26 Sie, 09 15:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Otóż to Smile My się miedzy sobą często spotykamy Very Happy
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 26 Sie, 09 23:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja za ok. 2 tyg. będę 1 dzień w Krakowie, może się spotkamy gdzieś na pizzy Smile ?

PostWysłany: Czw 27 Sie, 09 16:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

koniecznie Mr. Green

PostWysłany: Czw 27 Sie, 09 19:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzwon jak bedziesz przyjezdzal, tel do mnie znajdziesz na fotkach z tylem mojego malca Smile
Powrót do góry
Kamikaze (Wieliczka)

PostWysłany: Czw 03 Wrz, 09 6:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może zorganizujemy grilla jakiegoś??
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 03 Wrz, 09 12:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Będe w Krakowie w tą niedzielę od 16~17, w okolicach hotelu Antica. Przyjade PKP, w pon. rano wylot do Agnlii.

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Nie 06 Wrz, 09 8:35, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Czw 03 Wrz, 09 15:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to kilometr ode mnie się zatrzymujesz Very Happy. Wpadniesz do mojego garażu Jupi! . Pamiętaj, że wiszę Ci piwko Mr. Green . Będę się musiał spieszyć bo w sobotę jadę do Sosnowca i wracam w niedziele. Rolling Eyes

PostWysłany: Czw 03 Wrz, 09 18:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzwon jak przyjedziesz, moze wyciagne chlopakow.
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 10 Wrz, 09 22:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki chłopaki za spotkanie, było bardzo miło. Kraków ma niepowtarzalny klimat i jest dużo starszy niż Łódź. Puby/karczmy są niepowtarzalne. Do tego Krajo polecił mi piwo o smaku "Wertels Original" Smile
I jeszcze jedno, nigdzie nie widziałem tylu ładnych dziewczyn! W Krakowie chodzi sama ekstraklasa Smile

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Pią 11 Wrz, 09 15:11, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Pią 11 Wrz, 09 13:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No dzięki dzięki za spotkanie Laughing Rolling Eyes

PostWysłany: Pią 11 Wrz, 09 14:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj tam nie mazgaj sie Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński