Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Kraków 2007-09
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
artjas (Kraków)

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 17:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dla mnie snieg to nie przeszkoda, raz za czas mozna po tej soli sie przejechac Wink no chyba, ze beda zawiejie, zamiecie i sniegu po kolana,
smigac bokami i tak nie zamierzam poniewaz moj ST sluzy do niedzielnych bulwarowych przejazdzek na kawke i tyle... Wink
Powrót do góry
Endriu (Sławkowice (okolice Krakowa))

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 21:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie może jednak przesuniemy spot na lepszą pogode? Co wy na to?
Ja bym obstawał za przesunięciem, bo za oknem nie ciekawie.
niekiepsko (kraków)

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 21:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też tak myśle.
Jednak nie jestem zwolennikiem jazdy w tych warunkach moim maluszkiem, który w ogóle prawie nie hamuje:D

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 21:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie, dziś planowałem przewietrzyć malczana na Kraków ale przy takim śniegu wogóle nie trzyma się drogi Very Happy za to Pininfarina nie ma z tym problemów Laughing
artjas (Kraków)

PostWysłany: Sob 14 Lut, 09 0:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oki, no to czekamy na lepsza aure, a ja pakuje narty na dach SX,a i jade na dwa, a nie na jeden dzien w gory, see ya Smile
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Sob 14 Lut, 09 1:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I git! Zorganizujemy się jak pogoda nam odpuści Rotfl Tylko uważnie proszę śledzić temat Twisted Evil

PostWysłany: Pią 20 Lut, 09 13:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sprawa troche z innej beczki, ale w sumie to chyba najlepsze miejsce na moje pytanie,
jestem zmuszony wymienic obie zwrotnice, niestety nie mam mozliwosci zrobienia tego samemu, a zatem czy mozecie mi polecic jakiegos kolesia ktory zrobi to w miare tanio i szybko (najlepiej krak. pld, pld-zach, zach.)
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Pią 20 Lut, 09 15:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znam takiego "kolesia" ale nie wiem czy ma czas żeby to zrobić Sad Zapytam go najszybciej jak mogę i dam Ci znać na PW Smile

PostWysłany: Pią 20 Lut, 09 16:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok, dzieki
Powrót do góry
niekiepsko (kraków)

PostWysłany: Sob 28 Lut, 09 16:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może jutro coś, coś ?? hmmmmm

PostWysłany: Sob 28 Lut, 09 23:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja odpadam niestety Laughing Będzie coś grubszego marzec/kwiecień, obiecuje Mr. Green

PostWysłany: Nie 01 Mar, 09 0:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jutro uczelnia, ostatni egzamin Ekhm...
Szybek (Kraków)

PostWysłany: Nie 01 Mar, 09 19:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak już to proponuje za tydzień czy jakoś tak..... Smile
Powrót do góry
artjas (Kraków)

PostWysłany: Sob 16 Maj, 09 19:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szybki niedzielny spocik ?
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Sob 16 Maj, 09 20:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze ja odpadam.. No chyba żebyś przyjechał do mnie-na Bronowice Małe Razz

PostWysłany: Pią 05 Cze, 09 23:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I jak w temacie spotów? Nikt nic nie pisze, czyżby ostatnie jednostki pozbyły się maluszków?
Kamikaze (Wieliczka)

PostWysłany: Pią 26 Cze, 09 7:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam dawno mnie nie było, jak wygląda sytuacja ze zlotamiw kraku. Już nikt nie ma malców??
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 26 Cze, 09 22:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jeszcze mam! I widze że kolega mieszka nie daleko Smile
artjas (Kraków)

PostWysłany: Pią 26 Cze, 09 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w Krakowie ze zlotami to straszna lipa, chyba od roku nie da się zebrać ekipy, WSTYD.
Powrót do góry
Kamikaze (Wieliczka)

PostWysłany: Sob 27 Cze, 09 2:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no właśnie wstyd wstyd, tylko jak mielibyśmy we trzech się spotykać to żeczywiście troche dziwne
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 28 Cze, 09 0:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maluchowcy wymierają jak dinozaury Smile
ekarol (kraków nh)

PostWysłany: Pią 10 Lip, 09 17:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pustka jak zawsze Laughing Kraków żyje?? krakusy sprawdzam obecność prosze pisac kto obecny i chetny na spota w dogodnym dla niego terminie

PostWysłany: Sob 11 Lip, 09 12:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jestem chętny tylko narazie brak przeglądu.
Kamikaze (Wieliczka)

PostWysłany: Nie 12 Lip, 09 15:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja narazie czekam na ubezpieczenie ale też mogę. To dawaj papiery i 15o zł to załatwie ci przegląd jak chcesz bez auta
Powrót do góry
MateuszC

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 25 Lip, 09 12:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ło nie było mnie tu pare dobrych miesięcy. No niestety co do spotów to kraków nie potrafi zorganizować nic od dobrych 6lat Very Happy .Jak coś o bardzo chętnie się przyłącze do spota , aczkolwiek nie wiem czy malcem bo idzie do piaskowania .
Pozdroo
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 8 z 9

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński