Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Kraków 2007-09
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
ekarol (kraków nh)

PostWysłany: Sro 03 Wrz, 08 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam was panowie. i jak tam sprawy spotów cos widze że stoi moze cos wymyslimy w koncu

PostWysłany: Czw 04 Wrz, 08 11:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba wszyscy wrócili już z wakacji i mam nadziej że tym razem coś wyjdzie??
Teraz w weekend nie mogę ale może 13/14 września?? Małe spotkanie chętnie się przejadę do Krakowa na spocik?? Da się gdzieś ugadać?? Very Happy Cool
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 01 Paź, 08 8:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieje się coś u Was ?

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 19:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie nic sie nie dzieje Laughing
Powrót do góry
artjas (Kraków)

PostWysłany: Sro 04 Lut, 09 22:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moze by jakis maly spocik korzystajac z chwilowych roztopow Smile
Powrót do góry
niekiepsko (kraków)

PostWysłany: Czw 05 Lut, 09 11:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O to to to ! jak najbardziej, ja byłbym za Smile

PostWysłany: Czw 05 Lut, 09 16:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oł jea Twisted Evil No panowie trzeba się zebrać żeby nie być w tyle Exclamation Faja

PostWysłany: Pią 06 Lut, 09 23:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no . widzę, że same konkrety Very Happy Smile

PostWysłany: Pią 06 Lut, 09 23:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tam jestem nowy na terytorium Embarassed Mój malcz siedzi wybebeszony w garażu czekając na dalsze prace blacharskie..W tym tyg postaram się uporać z robotą papierkową(rejestracja, ubezpieczenie). Jak coś to mogę włożyć jeden fotel i jakoś się doturlać na wyznaczone miejsce Mr. Green . No właśnie MIEJSCE Faja gdzie proponujecie?

PostWysłany: Sob 07 Lut, 09 10:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to widze, ze jest nas juz czterech chetnych Smile
proponuje jutro tj. w niedziele w godzinach popoludniowych
jezeli o mnie chodzi to optuje za pld, pld-zach krakowa, ewentualnie centrum Wink
Powrót do góry
Endriu (Sławkowice (okolice Krakowa))

PostWysłany: Sob 07 Lut, 09 12:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W sumie ja też byłbym chętny bo pogoda piękna. Teraz tylko ustalmy godzine i konkretne miejsce.
niekiepsko (kraków)

PostWysłany: Sob 07 Lut, 09 13:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

godzina popołudniowa zdecydowanie ... do 16 jestem w pracy Confused Confused Confused

PostWysłany: Sob 07 Lut, 09 17:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepiej w moim garażu bo moim niestety nie wyjadę dalej niż z osiedla bo nie mam tablic ani ubezpieczenia Twisted Evil

PostWysłany: Sob 07 Lut, 09 20:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli o mnie chodzi to moze byc i garaz na pierwsze spotkanie w roku Smile
a jak reszta sie na to zapatruje ?
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Sob 07 Lut, 09 20:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No panowie Very Happy Podjechalibyście do mnie to by 3 nowe malce doszły..mój + kolegi + kolegi w totalnym remoncie Very Happy A i koło garażu jest miejscówka do pośmigania Very Happy

Garaż znajduje się na woli justowskiej nieopodal parku Decjusza Wink

PostWysłany: Sob 07 Lut, 09 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

17:00 ?
a cos dokladniej z tym garazem? jak to jakas tajna kwatera Wink to daj namiar zainteresowanym na priva.
Powrót do góry
niekiepsko (kraków)

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 1:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i jak , wiadomo coś?

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 11:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sprawa przedstawia sie nastepujaco:
Niekiepsko do 16stej pracuje, Milten ma malucha uziemionego w garazu i dodatkowo ma czas tylko do 13stej, ja i chyba Endriu jestesmy dyspozycyjni caly dzien.
pozostaja 2 opcje:
opcja1: spotykamy sie w trojke o 17stej.
opcja2: odpuszczamy sobie dzisiaj i przenosimy spocik na inny termin bo pada i frekwencja nie za duza.
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 13:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jestem za przeniesieniem na inny termin, wtedy może udałoby się nam spotkać o wcześniejszej porze.
artjas (Kraków)

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 14:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok, przeglosowane, przenosimy na inny termim,
wstepnie przyszly weekend
over
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 15:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja się pisze na niedziele bo sobote mam zajętą.
niekiepsko (kraków)

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 17:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też, ja też na niedziele jak najbardziej Smile

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 9:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Smile to co z tym spotem gdzie i o której???
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 0:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

!NO PANOWIE!

Czas na konkrety bo już koniec tygodnia się zbliża Exclamation i przydało by się ustalić chociaż dzień i miejsce! Ustalić cokolwiek Evil or Very Mad żeby można było "podać dalej" np. do ludzi nie korzystających z tego forum, a zapewniam, że jest ich wielu(jak nie 2 razy więcej z mojej strony)

Tak więc słucham(kolejność przypadkowa)
ekarol
lukaszc
SAS
aranarth
niekiepsko
Endriu
Szybek
artjas

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 8:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem za ale jak wiesz moje i twój malczan są uziemione...... jak dla mnie obojętne sobota czy niedziela.... Very Happy a gdzie Question Koło parku Decjusza....... Very Happy tylko z tym miejscem do pośmigania to wypaliłeś.... Razz Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 6 z 9

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński