Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Spoty Kraków 2007-09
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów
Autor Wiadomość
SAS (Kraków/NTarg)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 05 Sty, 08 0:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jaki nas zaszczyt "kopnął" Exclamation Jupi! Jupi! Jupi! Jupi! Jupi! Jupi!

I dobrze, bo Kraków ważnym miestem jest i powinno się go przykleić Mr. Green

Ostatnio zmieniony przez SAS dnia Sob 12 Sty, 08 15:55, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
ekarol (kraków nh)

PostWysłany: Sob 05 Sty, 08 11:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O niech mnie Jupi!

SAS napisał:
I dobrze, bo Kraków ważnym miestem jest i powinno się go przykleić

Zgadzam sie ale teraz skoro mamy temat przyklejony zapis w kalendarium to wypadało by już wybrac sobie prezesa i organizować SPOTY a bedzie to możliwe wtedy gdy kraków się obudzi mam nadzieje że na SPOCIE pojawi się troche krakowiaków Wink

PostWysłany: Sob 05 Sty, 08 23:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A no ekarolu.
Tylko ja cię prosze, nie zapomnij i tym razem aparatu, bo znow bez fotek bedzie a szkoda i choćbyśmy we dwóch byli to i tak warto coś cyknąć.
Potem się tu pochwalimy!

PostWysłany: Pią 11 Sty, 08 1:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiec SPOCIK sie odbl pogadali pogadali, nieco plener sie zmienil bo mialo byc pod stacja diagnostzcyna a bylo za gdzie bylo ciemno Very Happy Pojawily sie 4 malce w tym moj niestety naszych forumowiczoe nie bylo Confused Zaskoczeniem bylo dwoch panow ktorzy podeszli do nas niepostrzezenie zaswiecili latarki ladnie powiedzieli Dobry wieczor i niespodziewanie podjechala rowniez policja Confused Spytali co tu robimy i sprawdzili czy mamz prawa jazdy, naszczescie tyle bo niemam przegladu technicznego Embarassed ponizej fotz dla tych co nie byli jak wczesniej wspomnialem bylo ciemno wiec moze slabo widac

Ostatnio zmieniony przez ekarol dnia Pon 21 Sty, 08 1:24, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Pią 11 Sty, 08 1:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciesze się, że wypaliło no i o jedno auto wiecej niz ostatnio.

Bardzo żałuje że nie mogłem być. Jeszcze wczoraj mialem wielkie plany co do dnia dzisiejszego a tu takie cholerstwo się nawineło i dupa.

A gdzie w takim razie byliście skoro nie przy stacji? Jakieś lepsze miejsce, a może niekoniecznie bo niebiescy się zjawili.

To jak byly już jakieś ustalenia co do następnego terminu?

PostWysłany: Pią 11 Sty, 08 12:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No szkoda że cie nie było było na co popatrzec Mr. Green niektorzy bączki krecili i było nawet nawet Smile Byliśmy za stacją jak wjezdżasz na stacje masz taka droge dalej i tam dojezdzasz do takiego placyku tam nauka jazdy sonie jeździ Smile Chyba lepsze miejsce bo pod stacja mamy zakaz parkowania i postoju tak że mandat moglby być, placyk betonowy jeszcze troszeczke oblodzony można świrować Razz Wszyscy ktorzy sie pojawili oprocz mnie byli z forum MFK, wstepnie ustalilismy ze Spoty beda mniej wiecej w co drugi piątek na tym placyku kolo 18 Wink Ale jako że ja ide do woja SPOT nastepny bedzie 1 luty o 18 Mr. Green

PostWysłany: Pią 11 Sty, 08 12:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to żeście mnie znów wylkuczyli.
Tak jak podawalem już kilkakrotnie ja w piątki o tej porze nie moge a 1,02,2008 o 18,20 mam egzam. wiec nawet wagary nie wchodzą w gre, no chyba że po mnie przyjedziecie tak ok. 20,30 pod Uniwersytet Ekonomiczny Wink
Placyk fajny ale nie oświetlony z tego co widze.

PostWysłany: Sob 12 Sty, 08 2:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No zapomniałem o tobie sorki Laughing OK SAS a w czwartek pasuje ci jak nie w piątek?? Jak coś pogadam z tymi co byli i przestawimy na czwartek i bedzie git pasiva Question Wink

Pochwał: 5

PostWysłany: Sob 12 Sty, 08 11:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobry panowie Smile ja z troche innej beczki. We wtorek będe w Kraku i powiedzcie mi gdzie w okolicach centrum jest jakas zwykla knajpka co by studenciny mogli sie napic browara za normalne pieniadze Very Happy

Z gory dzieki

PostWysłany: Sob 12 Sty, 08 15:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witomy Laughing Jeśli chodzi o knajpki to surer są na rynku ale ceny są też powalające najlepiej wbić się do akademików AKADEMIA GÓRNICZO HUYNICZA. Tam super tani alkochol Very Happy i dobre Maniureczki Mr. Green Jedźmy dalej przy ul. Jana Pawła II jadąć w strone ronda mogilskiego od AWF jest zajezdznia tramwajowa i tam fajny BAR tani alkochol polecam otwarte od 12 chodziło sie tam zamast do szkoły albo na przerwi szkoła po drogiej stronie Laughing

PostWysłany: Sob 12 Sty, 08 16:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ekarol czwartek jak najbardziej i mam nadzieje że znow nie dostane "ataku karku" albo innego badziewia.
Byłem dzis na tym placyku co żeście spotowali i jedyne co w nim fajnego to to że schowany w miare od ulicy i są jakieś oponki, ale nie ma światla i bloki blisko więc zaraz ktos niebieskich moze wezwać i niepotzrebne trzepanie.

Rampula, ekarol opisal mniej wiecej gdzie mozna wpaść na posiadowe a jeżeli chodzi o ryneczek to wszedzie zdziercy lokale maja wiec 7-8 zeta nie twoje za browara. Jeżeli jednak koniecznie to musi być rynek to nie ma tam żadnego problemu ze zanależieniem knajpki bo jest ich od ch**a pelno. Gorzej z miejscem.

PostWysłany: Wto 15 Sty, 08 22:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

UWAGA 31.01.2008 tj. CZWARTEK O GODZ. 18:00 OBĘDZIE SIĘ SPOT PRZY SKRZYŻOWANIU UL. 29 LISTOPADA NA PLACU ZA STACJĄ DIAGNOSTYCZNĄ Serdecznie zapraszamy

Ostatnio zmieniony przez ekarol dnia Sro 16 Sty, 08 10:28, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Miglandz (Żory)

PostWysłany: Wto 15 Sty, 08 23:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sory ze sie wtrącam ale 31.02.2008 nie ma takiej daty Smile chodzi ci byba o styczeń Smile

PostWysłany: Sro 16 Sty, 08 10:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O kur.. no racja już poprawiam Embarassed

PostWysłany: Pią 25 Sty, 08 18:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do najbliższego spotu już tylko 6 dni Jupi!
Kto będzie?

PostWysłany: Sro 30 Sty, 08 10:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spot już jutro nie zapomnieć miejsca i czasu akcji Laughing Obecność obowiązkowa gdyż to moj ostatni SPOT Confused SAS licze że bedziesz, reszta też Twisted Evil

PostWysłany: Sob 05 Kwi, 08 7:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak mi nic nie strzeli czasem tak jak ostatnio to będę choć nie wiem jak długo bo jutro u mnie wielki gośc ma być i głupio tak troche.
Bede, będe i zachęcam pozostalych.
Jeżeli to ma znaczenie dla niektórych to są ferie i czasu ogrom więc każy powinien mieć czas na dojazd.

ekarol weź aparat Exclamation

Edit: 01.02.2008r.

Był SPOT i oczywiście panowie z terytorium dopisali liczbą 1 czyli ja.
W S T Y DExclamation

Było nas dwóch jeden pan z MFK który dojechal 30km specjalnie na spota i ja. Był jeszcze ekarol tzn. przyjechal ale jak zobaczyl niebieskich którzy sobie tam czatowali na Uczciwych Uczestników Ruchu Drogowego, to odjechał i wrócił do domu. Dzwonił do mnie potem i pytał czy jesteśmy ale już nie przyjechał choć powiedział że to zrobi.
Niebiescy też i mnie wystraszyli ale zrobilem rundke po osiedlu i jak już wrócilem to ich nie było natomiast czekal SEBRIGHT z MFK.
Postaliśmy, pogadali pooglądali oświetlenie SEBRIGHTa i po 1,5 godziny pojechali do domu.
Fotek nie ma bo fotograf-ekarol nie dojechał.

Wstępnie umówieni jesteśmy na 28.02.2008r.

Dziś tj. 17.02.2008 obędzie się SPOT "fiaciarzy" w Krakowie o godz. 17.00 na parkingu przy GEANT/ REAL.
Na pierwszym piętrze.

Wiem że trochę późno ale jeżeli ktoś ma ochote to zapraszam Exclamation

Przypominam o Spocie Krakowskim dnia 28.02.2008r tam gdzie ostatnio o godz. 18.00 zaczynamy!

EDIT 28 II 2008r.

Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd Exclamation

Jak tak można reprezentowć klub. Jak tak można pokazywać ludziom miłość do mluchów w królewskim Krakowie Question

Dziś odbył się spot trwający zaledwie 39min - dla mnie bo tak skończyłem prace ale kolega z MFK, SEBRIGHT czekał od 18.00

SEBRIGHT mieszka ok. 30km od Krakowa i ponownie chciało mu się przyjechać, a są tu na forum osby, które głupich 5-10km nie mogą.

Nie ważne Rolling Eyes

Foty zrobione kom. bo nasz nadworny fotograf zasila szeregii armi.

SEBRIGHT i maluchy

Postojówki

Za kratami

No i jasna dupa dlaczego się nic nie dzieje Question
Miasto drugie co do wielkości w Polsce, a tu wstyd bo same lenie wszędzie.

T R A G E D I AExclamation Exclamation Exclamation

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 05 Kwi, 08 10:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sie nie przejmuj, w Wawie tez tak spoty czesto wygladaly... Malo malcow juz sie widuje...

Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Sob 05 Kwi, 08 20:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ty teraz w Krakowie siedzisz?
Może coś skręcimy razem?

PostWysłany: Pią 16 Maj, 08 9:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam witam Very Happy Panowie co tak tu cicho, czyżby wszyscy z KRK tak jak i jak do armii wstąpili Question Kiedy jakiś spocik panowie robicie?? Ja przeważnie co dwa tygodnie wracam na hate na przepustke wiec może byśmy coś pomyśleli ładna pogoda grill i Fiat Laughing

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 19 Maj, 08 17:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SAS napisał:
A ty teraz w Krakowie siedzisz?
Może coś skręcimy razem?

Moznaby pomyslec nad tym, musze tylko padlo naprawic, bo troszke przedobrzylem na Alejach na agrafce za Jubilatem... 60 km/h przy nawrocie, zimowki, mokro, zuzyte amorki, rekaw no i wyladowalem kolem na krawezniku... Felga do wymiany, wahacz i polos napedowa... Cholera wie, czy nic wiecej... Ekhm... A i tak sie ciesze, bo wyhamowalem ze 140, tyle mialem lecac mostem Debnickim... Shocked

Ale jak jakis spot sie sklei i nie bede mial jeszcze auta, to i tak postaram sie jakos podtoczyc. Smile

Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Wto 20 Maj, 08 8:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ekarol rzuć terminem i będziemy myśleć!
Kiedy jesteś w Krakowie i bedziesz miał czas?

PostWysłany: Nie 06 Lip, 08 11:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

postaram się odnowić temacik.

Jestem z Olkusza i chętnie dołącze do klubu wraz z kolegą który też jest szczęsliwym posiadaczem małego fiacika, tylko że nie ma dostępu do internetu. Do Krk mamy jakieś 30 min jazdy więc bardzo byśmy się cieszyli gdybyście zaakceptowali naszą obecność Smile

Pozdrawiamy serdecznie Very Happy
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 07 Lip, 08 16:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No Krakow budzic sie! W sobote jedziemy do was ze znajomym wiec conajmniej 2 maluchy beda od nas Very Happy
kkwiatuszek89 prawdopodobnie jedziemy przez Olkusz wiec mozna sie jakos polaczyc Very Happy

PostWysłany: Sro 09 Lip, 08 7:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja coś słyszałem, że podobno nikt nie ma czasu.

Ja w sobotę to będe wolny dopiero po 17.00 (tak kończe prace) i zająć się organizacją za bardzo też nie mam jak.

Jak coś ustalicie, się pojawie!
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Relacje ze zlotów/spotów/rajdów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 5 z 9

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński