| Autor |
Wiadomość |
poldesch
![]()
|
Wysłany: Pią 26 Mar, 10 10:47 Temat postu: spotkanie w szwajcarii ??? |
|
|
Witam,
Od niedawna jestem uzytkownikiem 126p !
Ciesze sie z prawie 30 - sto letniego maluszka, ale nie tylko ja sie ciesze, ciesza sie rowniez wszyscy mieszkancy mojej malej miejscowosci
Ferrari czy Lamborgini, nie zrobilo tu nigdy takiego zamieszania, jak moj 126.
W szwajcarii ludzie mi machaja ( pozdrawiaja ). Nie spodziewlbym sie takiej reakcji.
Wpadlem na pomysl zorganizowania wlasnie tu, zlotu maluszkow, co Wy na to ???
Mieszkam po niemieckiej stronie 2 km od szwajcarskiej granicy. Tez tutaj mam super warunki do zorganizowania spotkania. Duzy plac utwardzony ( dla naszych autek ), duzy kawalek zieleni ( na namioty ) Zaraz obok zaprzyjazniona knajpka ( super jedzonko i niskie ceny ) i wszedzie dookola hotele i pensjonaty dla tych, ktorzy zechcieli by spac w hotelowych warunkach.
Mam plan, ale chcialbym sie zorientowac czy w ogole sa chetni na cos takiego ???
I nie wiem jak dotrzec do chetnych ?
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
sercio_20 (Stary Dzików (Dziczma))
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Pią 26 Mar, 10 12:19 Temat postu: |
|
|
Witamy w naszych skoromnych progach;p
Wiesz co?? W sumie to nie jest glupi pomysl ;]
Jakas konkurencja dla Zvolen by byla;p
Musialbys ogarnac najpierw sprawy organizacyjne, plan takiego spotkania i popytac na forach co o tym mysla  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
poldesch
![]()
|
Wysłany: Pią 26 Mar, 10 18:49 Temat postu: |
|
|
Ciesze sie, ze choc jedna osoba cos napisala
Sprawy organizacyjne mam opanowane. Dzieki Bogu nie ma tu takich idiotyzmow jak w polsce, mam na mysli przepisy o imprezach masowych itd. Tu urzednik pomaga w polsce przeszkadza ! Taka to jest roznica. Oczywiscie jest pare spraw do zalatwienia, bo mam na mysli przejazd przez granice do szwicow i tam troche pokazac co my mamy ) Mozecie na miejscu sprzedac swoje pociechy , mnie juz pare osob pytalo czy nie sprzedam )
Plan oczywiscie tez juz mam, nie do konca, ale cos tam w glowie mam. Liczylbym raczej na pomoc kogos, kto juz bierze udzial w takich spotkaniach ( zlotach ). Chodzi mi o urozmaicenie czasu poza pieczeniem swiniaka i piciem duzej ilosci piwa .
Przyjechaliby ludziska z niemiec, francji i byc moze z beneluksu.
Na razie chcialbym sie zorientowac na co mozna liczyc, ilu byloby chetnych, czy jest sens za tym chodzic ? Wymaga to odrobine czasu, ale mysle, ze byloby super.
Pozdrawiam. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pią 26 Mar, 10 22:13 Temat postu: |
|
|
zalezy tez kolego kiedy byś chciał taki zlot zrobić
fajnie by było nie tylko by sie jechało na zvolen ale i też do Ciebie dla mnie bombowy pomysł  _________________

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Prezenty na wieczór panieński
|