Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
spotkanie w szwajcarii ???

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
poldesch

PostWysłany: Pią 26 Mar, 10 10:47    Temat postu: spotkanie w szwajcarii ??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,

Od niedawna jestem uzytkownikiem 126p !
Ciesze sie z prawie 30 - sto letniego maluszka, ale nie tylko ja sie ciesze, ciesza sie rowniez wszyscy mieszkancy mojej malej miejscowosci Wink

Ferrari czy Lamborgini, nie zrobilo tu nigdy takiego zamieszania, jak moj 126.
W szwajcarii ludzie mi machaja ( pozdrawiaja ). Nie spodziewlbym sie takiej reakcji.

Wpadlem na pomysl zorganizowania wlasnie tu, zlotu maluszkow, co Wy na to ???
Mieszkam po niemieckiej stronie 2 km od szwajcarskiej granicy. Tez tutaj mam super warunki do zorganizowania spotkania. Duzy plac utwardzony ( dla naszych autek ), duzy kawalek zieleni ( na namioty ) Zaraz obok zaprzyjazniona knajpka ( super jedzonko i niskie ceny ) i wszedzie dookola hotele i pensjonaty dla tych, ktorzy zechcieli by spac w hotelowych warunkach.

Mam plan, ale chcialbym sie zorientowac czy w ogole sa chetni na cos takiego ???
I nie wiem jak dotrzec do chetnych ?

Pozdrawiam
Powrót do góry
sercio_20 (Stary Dzików (Dziczma))

Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 26 Mar, 10 12:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witamy w naszych skoromnych progach;p
Wiesz co?? W sumie to nie jest glupi pomysl ;]
Jakas konkurencja dla Zvolen by byla;p
Musialbys ogarnac najpierw sprawy organizacyjne, plan takiego spotkania i popytac na forach co o tym mysla Wink
Powrót do góry
poldesch

PostWysłany: Pią 26 Mar, 10 18:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciesze sie, ze choc jedna osoba cos napisala Wink

Sprawy organizacyjne mam opanowane. Dzieki Bogu nie ma tu takich idiotyzmow jak w polsce, mam na mysli przepisy o imprezach masowych itd. Tu urzednik pomaga w polsce przeszkadza ! Taka to jest roznica. Oczywiscie jest pare spraw do zalatwienia, bo mam na mysli przejazd przez granice do szwicow i tam troche pokazac co my mamy Smile) Mozecie na miejscu sprzedac swoje pociechy Wink, mnie juz pare osob pytalo czy nie sprzedam Smile)

Plan oczywiscie tez juz mam, nie do konca, ale cos tam w glowie mam. Liczylbym raczej na pomoc kogos, kto juz bierze udzial w takich spotkaniach ( zlotach ). Chodzi mi o urozmaicenie czasu poza pieczeniem swiniaka i piciem duzej ilosci piwa Wink.

Przyjechaliby ludziska z niemiec, francji i byc moze z beneluksu.
Na razie chcialbym sie zorientowac na co mozna liczyc, ilu byloby chetnych, czy jest sens za tym chodzic ? Wymaga to odrobine czasu, ale mysle, ze byloby super.

Pozdrawiam.
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 26 Mar, 10 22:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zalezy tez kolego kiedy byś chciał taki zlot zrobić Wink
fajnie by było nie tylko by sie jechało na zvolen ale i też do Ciebie dla mnie bombowy pomysł Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński