Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
SPOTKANIE MIŁOŚNIKÓW FIATA 126p :D W ŁODZI

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
EL 1568F

PostWysłany: Pią 26 Wrz, 08 19:23    Temat postu: SPOTKANIE MIŁOŚNIKÓW FIATA 126p :D W ŁODZI Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Otóż tak drodzy klubowicze Very Happy sprawa jest następującej rangi. W czwartek 2.10.2008r. odbędzie się spotkanie Fanów Fiata 126p, pod Halą Sportową w Łodzi o godzinie 19:00. Mile widziane wszystkie maluchy jakie tylko się da. Z racji tego że to będzie pierwsze takie spotkanie liczył bym na liczną ekipę posiadaczy 126p. A więc mam nadzieje że pojawi się nas fanów "Malucha" duża ilość.

Zapraszam, Łódź Hala Sportowa czwartek 2.10.2008 godz. 19:00 Very Happy

Dopisz w profilu skąd jesteś //PimpQ
Powrót do góry
Świr

PostWysłany: Pią 26 Wrz, 08 19:44    Temat postu: O.K. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okej ja chętnie przyjadę

Dopisz w profilu skąd jesteś // PimpQ
Powrót do góry
Młody93

PostWysłany: Pią 26 Wrz, 08 19:57    Temat postu: no no Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nareszcie jakiś zlocik w łodzi chętnie przyjadę

Jak wyżej..., napisz skąd jesteś.... //PimpQ
Powrót do góry
Bilcok (Chrzanów-Małopolskie)

PostWysłany: Sob 27 Wrz, 08 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przyjechał bym ale prawko dopiero za 6 mies Confused Jak będzie coś po Marcu to ja reflektuję Cool Wink Mr. Green

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 27 Wrz, 08 22:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilcok i po co takie posty? Rolling Eyes
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sob 27 Wrz, 08 23:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zlot nei terytorialny, a i nasz jest w tym samym momencie tylko gdzie indziej.
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 28 Wrz, 08 11:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lama, można się wbić pod halę zobaczyć co i jak... pozyskać nowe osoby Mr. Green
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński