Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Smycz - Sklep

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Pią 21 Wrz, 07 18:26    Temat postu: Smycz - Sklep Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam pisałem na pw i na E-mail ale nikt nie odpowiadał więc postanowiłem że napiszę tutaj .A więc zamówiłem pare dni temu smycz z forum dostałem dane i poszedłem do banku wpłacić pieniądze . Pisałem na E-mail i na pw wiadomość że zakupiłem zapłace jak najszybciej a potem że już zapłaciłem . Proszę o wyjaśnienie sytuacji potwierdzenie że pieniądze są i kiedy będzie smycz . pzdr
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 21 Wrz, 07 20:42    Temat postu: Re: Smycz - Sklep Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

M.a.x.x ma jakies kłopoty z kompe widziałem ze miał opis na gg ze dysk mu sie spalił, czy cos tam wiec kolego troche cierpliwosci Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Bonus

PostWysłany: Pią 21 Wrz, 07 20:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha to dziękuje za informację , bo ja po prostu myślałem że nie doszedł meil czy kasa . chodziło mo głównie o potwierdzenie . dzięki
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Pią 21 Wrz, 07 23:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maxx ma walnięty server.
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 23 Wrz, 07 13:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Potwierdzam że kasa doszła. Przesyłka będzie wysłana w poniedziałek.

PostWysłany: Nie 23 Wrz, 07 18:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje bardzo za poinformowanie ,
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 23 Wrz, 07 22:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dodam jeszcze że w tej chwili sklep nie wysyła "za pobraniem" bo tak też często ludzie chcą. Narazie jedyna forma to przedpłata.
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 26 Wrz, 07 21:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A dlaczego nie można za pobraniem ???

m.a.x.x. nie masz kasy na smycze, zeby miesc pare sztuk w domu ?? Devil
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 30 Wrz, 07 22:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smycze są, tylko nie będę wypisywał dodatkowego druczku.
Sklep nie jest nastawiony na zysk, nie ma planów sprzedażowych. Jak odziedziczy to ktoś kto będzie chciał wypisywać i sprawdzać czy wpłynęło to będzie taka opcja.
Member
Member

PostWysłany: Pią 14 Gru, 07 18:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIE
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Pią 14 Gru, 07 18:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma za co. Przynajmniej narazie nie ma takiej mozliwości. Ale ja się wiecej na ten temat wypowiadał nie będę bo nie ja tym się zajmuję i zarządzam.
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sob 15 Gru, 07 21:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo to archiwalne sztuki
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 15 Gru, 07 22:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba przejadę się na szrot na Obywatelskiej i wezmę stamtąd naklejkę, bo jest przyklejona na furtce. Na Allegro dostanę jakieś 150 papiera, bo lekko używana Faja Laughing
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński